Aşk ve Mavi 54. yeni bölüm fragmanı geldi! Aşk ve Mavi 53. son bölüm!

Baş rollerini Emrah Erdoğan ve Burcu Kıratlı'nın üstlendiği Aşk ve Mavi 53. bölümüyle izleyicisini ağırladı. Son bölümde; Mavi'nin Faysal'la ilişkisi olduğu düşüncesine kapılan Ali, Mavi'yi hayatından silip atacak. Aşk ve Mavi son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. İşte, Aşk ve Mavi 53. son bölüm ve Aşk ve Mavi 54. yeni bölüm fragmanı...

GİRİŞ 23.02.2018 15:44 GÜNCELLEME 23.02.2018 15:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Her cuma akşamı izleyicisinin vazgeçilmez dizisi haline gelen Aşk ve Mavi 53. bölümüyle 16 Şubat tarihinde ATV ekranlarında yayınlandı. Aşk ve Mavi son bölümün izleyicisiyle buluşmasının ardından yeni bölüm fragmanı sorgusu hız kesmeden başlatıldı. Aşk ve Mavi son bölümde; Ali, Mavi'nin kolyesinin Faysal'ın evinde bulmasıyla birlikte neye uğradığını şaşırır. Dünyası başına yıkılan Ali, öfke nöbeti geçirir ve şoke eden bir şekilde Mavi ile olan tüm ilişkisini bitirme kararı alır. Aşk ve Mavi 53. son bölümün yayınlanmasının sonrasında Aşk ve Mavi 54. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Aşk ve Mavi son bölüme ilişkin izleyicisini yakından ilgilendirecek detaylar ve yeni bölüm fragmanı ile ilgili en yeni gelişmeler...

Aşk ve Mavi son bölümde, Ali ile Mavi'nin Faysal yüzünden sürpriz ayrılık kararı izleyicisini ekrana kilitledi. Ali, Mavi'nin kolyesini Faysal'ın evinde bulmasının ardından Mavi'nin karşısına geçer ve ikili kavgaya tutuşur. Ali, Mavi'ye kolyesini eline uzatarak; ''Aşığının evinde unutmuşsun!'' şeklinde çarpıcı ifadelere yer verir. Faysal ve yardımcısı Pembe, artık Mavi ile Ali'nin aralarını bozma girişiminde başarılı olmuşlardır.

 

 

AŞK VE MAVİ 54. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

ATV ekranlarının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Aşk ve Mavi 54. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

AŞK VE MAVİ 54. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Emrah Erdoğan, Burcu Kıratlı, Işıl Yücesoy, Kenan Bal, Baran Akbulut, Cüneyt Mete, Ayşegül Ünsal ve Birgül Ulusoy gibi isimlerin üstlendiği, Aşk ve Mavi 54. yeni bölümüyle 23 Şubat Cuma günü saat 20:00'da ATV ekranlarında yayınlanacak.

mavi

AŞK VE MAVİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

AŞK VE MAVİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mavi'nin kolyesinin Faysal'ın evinde çıkması Ali'yi yıkmıştır. Ali, Mavi ve Faysal arasında bir ilişki olduğunu düşünüp çılgına döner. Mavi'yle kavga ederler. Artık zengin olmadıklarını ve ellerindeki her şeyi Faysal'a kaptırdıkları gerçeğiyle yüzleşen Refika, bu durumu atlatmaya çalışırken ailesine de bu gerçeği sakladıkları için çok kızgındır. Ali, Mavi'ye haksızlık ettiğini düşünerek, onunla konuşmak üzere Hasibe'nin evine gitmeye karar verir ama beklemediği bir sürprizle karşılaşır.

YORUMLAR 1
  • sanane 6 yıl önce Şikayet Et
    hiç birşey
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat