Beyaz Show bu akşam neden yok? Beyaz Show neden ertelendi?

Kanal D ekranlarının sevilen talk show programı Beyaz Show bu akşam yayınlanmıyor mu? Kanal D 2 Mart Cuma yayın akışında Beyaz Show'un olmaması merakları artırdı. Peki, Beyaz Show bu akşam neden yok? Beyaz Show 2 Mart Cuma günü neden yayınlanmıyor? İşte, Beyaz Show yeni bölümünün ertelenme nedeni...

Beyaz Show bu akşam neden yok? Beyaz Show neden ertelendi?
Beyaz Show bu akşam neden yok? Beyaz Show neden ertelendi?
GİRİŞ 02.03.2018 15:24 GÜNCELLEME 02.03.2018 15:26
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kanal D 2 Mart Cuma yayın akışında Beyaz Show'u göremeyen izleyiciler merakla sormaya başladı, "Beyaz Show neden yok?" 20 yılı aşkın süredir ekranda olmaya devam eden ve Cuma günlerinin vazgeçilmezi haline gelen Beyaz Show canlı yayını, konukları ve sürprizleri ile beğeniyle izleniyor. 2 Mart Cuma günü ise yayın akışında görünmeyen Beyaz Show yeni bölümünün neden olmadığı ise merak konusu oldu. Peki, Beyaz Show bu akşam neden yok?

BEYAZ SHOW BU AKŞAM NEDEN YOK?

 

Beyazıt Öztürk'ün sunumu ile yıllardır ekranda olmaya devam eden Beyaz Show bu hafta yayınlanmayacak. Bu hafta Ailecek Şaşkınız ekibi Ahmet Kural, Murat Cemcir,  Saadet Işıl Aksoy ile ünlü sanatçı Candan Erçetin'i konuk etmeye hazırlanan Beyaz Show'dan bir erteleme haberi geldi. Gelecek hafta ekranda olması beklenen Beyaz Show, ülkemizi yasa boğan şehit haberleri sonrasında yayınına bir hafta süre ile ara veriyor. 

Konuya ilişkin açıklama yapan program sunucu Beyazıt Öztürk, “Çok üzgünüz. Tüm Türkiye’nin başı sağ olsun. Bugün yayınımızı yapmamaya karar verdik. Allah şehitlerimize rahmet, ailesi ve bizlere de sabır versin." ifadelerine yer verdi.

BEYAZ SHOW YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

 23 Şubat Cuma akşamı da yeni bölümü ile ekranda olamayan Beyaz Show gelecek hafta canlı yayın konukları ile beraber 9 Mart Cuma günü yayınına kaldığı yerden devam edecek.

YORUMLAR 1
  • kübra 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben beyaz şhow severim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ÖSYM'nin izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Çöp bile 45 gün dışarı çıkmıyor
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!