Aşk ve Mavi 55. yeni bölüm fragmanı geldi! Aşk ve Mavi 54. son bölüm!

ATV ekranlarının geniş bir izleyici kitlesine sahip olan dizisi Aşk ve Mavi, sürpriz gelişmelerin sahne olduğu 54. bölümü yayınlandı. Son bölümde, Ali'nin hatalı davrandığının farkına varması ve Mavi'den kendisini affetmesi için yalvarması sahne oldu. Aşk ve Mavi 54. son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu. İşte, Aşk ve Mavi 55. yeni bölüm fragmanına dair gelişmeler...

Aşk ve Mavi 55. yeni bölüm fragmanı geldi! Aşk ve Mavi 54. son bölüm!
Aşk ve Mavi 55. yeni bölüm fragmanı geldi! Aşk ve Mavi 54. son bölüm!
GİRİŞ 02.03.2018 09:36 GÜNCELLEME 02.03.2018 09:38

ATV ekranlarının başarılı ve iddialı projesi Aşk ve Mavi, 54. bölümüyle 23 Şubat Cuma akşamı izleyicisini karşıladı. Aşk ve Mavi son bölümde heyecan ve gerilim seviyesi zirveye tırmanıyor ve büyük bir haksızlığa uğrayan Mavi, Ali'ye boşanmak istediğini kesin bir kararlılıkla dile getiriyor. Pembe'nin ise en başından her şeyi kendisinin planladığını ve ikisini ayırmak için arkalarından oyun çevirdiğinin itirafını gerçekleştirmesi damgasını vurdu. Aşk ve Mavi izleyicileri ekrana kilitleyen gelişmelerin sahneye taşınmasının hemen ardından bir sonraki yeni bölüm için izleyicileri aydınlatacak yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı merak konusu haline geldi. İşte, izleyicisi tarafından yoğun bir şekilde sorgulanmaya başlayan Aşk ve Mavi 55. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aşk ve Mavi son bölümde, Pembenin şoke eden itirafı sonrasında Ali'nin ise başından aşağı kaynar sular dökülüyor ve Mavi'ye karşı aslında ne kadar hatalı davrandığının farkına varıp binbir pişmanlıkla kendisini affetirmenin yollarını arıyor. Ancak Mavi'nin Ali tarafından gördüğü muameleden ötürü gururu son derece yıkılmıştır ve bu nedenle boşanma kararından asla vazgeçmeyeceğini ifade eder. Ali bu saatten sonra Mavi için ne yaparsa yapsın yaşanan olayların hiçbir şekilde geri dönüşü yoktur ve kalbi tamir edilemeyecek kadar çok kırılmıştır. 

AŞK VE MAVİ 55. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

 

 

Güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle ATV ekranlarına taşınan Kanatsız Kuşlar 55. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

AŞK VE MAVİ 55. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Emrah Erdoğan, Burcu Kıratlı, Işıl Yücesoy, Kenan Bal, Baran Akbulut, Cüneyt Mete, Ayşegül Ünsal ve Birgül Ulusoy gibi isimlerin üstlendiği Aşk ve Mavi 55. yeni bölümüyle 2 Mart Cuma günü saat 20:00'da ATV ekranlarında yayınlanacak.

AŞK

AŞK VE MAVİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

AŞK

AŞK VE MAVİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mavi, Ali'ye boşanmak istediğini söylemiştir. Ali, kendini affettirmek için çabalasa da Mavi'yi bu kararından vazgeçiremez. Pembe, İsmet'e yakınlaşabilmek için bir plan yapar. Göreçkiler'in evine giderek Faysal'a karşı mahkemede tanıklık yapacağını söyler. Pembe'nin bu teklifi İsmet'i ona yakınlaştırır.

Servet, Ürgüp'ü terk etme planları yaparken Cemal'i yine tehdit edip para ister. Cemal istediğini vermeyince bildiklerini Safiye'ye anlatacağını söyler. Cemal'in az zamanı vardır ve parayı bulmazsa Safiye, Demirhan'ın kendi bebeği olmadığını öğrenecektir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! İran ve ABD'den peş peşe açıklamalar
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi