Diriliş Ertuğrul 108.bölüm son bölümü izle!

Yeni bölümü merakla beklenen Diriliş Ertuğrul 108.bölüm özeti yayınlandı. Son bölümü yine izleyenleri şoke eden Diriliş Ertuğrul 108.bölümünde Bamsi ve Turgut Alp kavga ediyor. Peki Turgut Alp ölecek mi? İşte TRT 1 Diriliş Ertuğrul özeti izleme sayfası...

Diriliş Ertuğrul 108.bölüm son bölümü izle!
Diriliş Ertuğrul 108.bölüm son bölümü izle!
GİRİŞ 05.03.2018 09:00 GÜNCELLEME 05.03.2018 10:04
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

TRT 1 ekranlarının beğeniyle takip edilen dizisi Diriliş Ertuğrul 108.bölüm özeti yayınlandı. Yeni bölümü izleyici tarafından merakla beklenirken yaşanan olaylar herkesi şoke etti. Peki Bamsi, Turgut Alp'i öldürdü mü? Sultan Alaaddin Keykubat, Ertuğrul Bey tutukladı mı? "Sadettin'in peşine düşersin yaverini katledersin. Sen ne cüretle benim adaletimden şüphe edersin" diyen Sultan, Ertuğrul Bey'i öldürecek mi? İşte Diriliş Ertuğrul 108.bölüm (Son bölüm) izleme ekranı...

Diriliş Ertuğrul 109.bölüm fragmanı! Ertuğrul için idam emri verildi!

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 108.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

 

Sultan, Ares’in itiraflarından sonra Emir Saadettin’i zindana attırmış, nihai kararını sefere gitmeden evvel vereceğini söylemişti. Sultan, sefere gitmeden önce kararını açıklamış, Emir Saadettin’e itham edilen suçların araştırılmasına ve Emir Saadettin’in görevinden azline karar vermiş, Ertuğrul bu karardan hiç memnun olmamıştı. Her şeye rağmen Ertuğrul sözünde durup Ares’i serbest bırakmış, Emir Saadettin ise her şeyi itiraf eden Ares’i öldürmek için peşine adam göndermişti. Göktuğ ve adamları Ares’i yakalamış fakat Ertuğrul yetişip Ares’i onların elinden kurtarmıştı. Ares, Ertuğrul’un kendisi için yaptıklarından etkilenmiş ve Müslüman olmuştu.

Emir Saadettin’in hak ettiği cezayı almadığını düşünen Ertuğrul ne yapacak? Emir Saadettin’in sultana karşı girişeceği hareketlere mani olabilecek mi? Kendisine iyice düşman olan saray erkânıyla nasıl mücadele edecek?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 108.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Emir Saadettin, Ertuğrul’un Göktuğ’u öldürüp kendisine göz dağı vermesinden sonra ne yapacak? Ertuğrul’a mani olmak ve onu ortadan kaldırmak için ne gibi bir plan yapacak? Sultana da kinli olan Emir Saadeddin, ondan intikam alabilecek mi?
 
Turgut ve Bamsı, Aslıhan ve Hafsa’yı Titan’ın elinden kurtarmış fakat Hafsa baygın bir halde yere yığılmıştı. Hafsa’nın durumu ne olacak? Karnındaki bebeğine bir zarar gelecek mi? Bamsı ve Turgut, Titan’dan intikam almak için nasıl harekete geçecek?
Müslüman olan ve bundan sonra Ertuğrul’la yoldaşlık edecek Ares’i neler bekliyor? Mahperi Hatun ve Altunaba’nın, sultanın vasiyetinin tersine Şehzade Gıyaseddin’i tahta geçirme planları nasıl işleyecek? Ertuğrul bu planları bozabilecek mi?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 108.BÖLÜM 2.FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 108.BÖLÜM 1.FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 108.BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç paylaştığı sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 108.bölümü 28 Şubat çarşamba günü TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşacak.

YORUMLAR 13
  • ökkeş 6 yıl önce Şikayet Et
    içlerindeki haini bulmak için numara yapıyorlar öldüğü falan yok turgutun
    Cevapla
  • Dirilişçi genç 6 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten öldürüyor mu öldürüyorsa eğer harbi harbi yazıklar olsun
    Cevapla
  • KAYI SU 6 yıl önce Şikayet Et
    yok ya nerden öldürsün zaten tarihte Osman beyin yanında bir çok sefere katılıyor hem Kayı lar birbirini öldürmez bu Müslümanlığa da yakışmaz
    Cevapla
  • Börü 6 yıl önce Şikayet Et
    Yarın börü
    Cevapla
  • tibi tibi 6 yıl önce Şikayet Et
    Avucunu yalarsın
    Cevapla
  • H.B.V. 6 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekde Ertuğrul gazi O kadar güçlü ve akıllı bir Komutanki Hiç esir düşmüyor,... ama Dizide kaç kere esir düşüyor.Buralarda dizi heyacan olsun diye gerçekliğinden saptırılıyor?.
    Cevapla
  • halime 6 yıl önce Şikayet Et
    evet ama heyecanlı ne yapalım
    Cevapla
  • H.B.V. 6 yıl önce Şikayet Et
    Turgut Alp yaşı ilerlemesine rağmen Osman gazinin bile Muhafızlığını yapıyor? ..reyting için yalan senaryolar üretmeyin!?.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Atatürk ve Erdoğan'a hakaret eden DEM Partili gözaltına alındı
Çimler yer altına girdi! Kullanılan teknoloji şaşkınlık yarattı