Siyah Beyaz Aşk 20. yeni bölüm 2. fragmanı: Büyük yüzleşme başladı!

Kanal D ekranlarının yüksek reyting oranlarına sahip kaliteli projesi Siyah Beyaz Aşk 19. bölümüyle izleyicisine unutulmaz dakikalar yaşattı. Son bölümde, Namık Emirhan'ın adamı Cüneyt'in, Aslı'nın ağabeyi Cem'i gözünü bile kırpmadan ateş etmesi sonrasında yaşam mücadelesi vermesi sahne oldu. Son bölümün yayınlanmasıyla birlikte yeni bölüm fragmanı sorgusu başladı. İşte, Siyah Beyaz Aşk 20. yeni bölüm fragmanı...

GİRİŞ 05.03.2018 14:04 GÜNCELLEME 05.03.2018 14:04
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kanal D ekranlarının her pazartesi akşamı başarılı ve iddialı bölümlere imza atan dizisi Siyah Beyaz Aşk 19. son bölümüyle 26 Şubat Pazartesi akşamı izleyicisini ağırladı. İzleyici kitlesini bu hafta duygu yüklü ve heyecan dolu bir bölümle karşılayan Siyah Beyaz Aşk dizisinin son bölümün yayınlanmasının sonrasında sabırsızlık içerisinde yeni bölüm fragmanı sorgulamaları tüm hızıyla başlamış bulunuyor. Yapımcılığını Lale Eren ve Ayşe Durmaz'ın üstlendiği, senaryosunu Erkan Birgören ve Banu Tekcan'ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Altan Dönmez'in oturduğu Siyah Beyaz Aşk 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Siyah Beyaz Aşk son bölümde; Aslı'nın ağabeyi Cem, Aslı ve Özgür'ü kaçıran kişinin Cüneyt olduğu gerçeğine ulaştı. Ancak Cem'in bu gerçekleri bilmesi pahalıya mal oldu ve tüm gerçeklerin ifşa olma endişesine kapılan Cüneyt, Cem'in hiç acımadan göğsüne ateş etti. Son bölümde zorlu bir ölüm kalım savaşı veren Cem'in ameliyatını ise ''küçük babam'' olarak adlandırdığı kız kardeşi Aslı üstlenecektir. Hem Aslı hem de Cem için son derece çetin geçecek bir süreç şimdi başlıyor, Aslı bu noktadan sonra abisi Cem'i hayata döndürebilmek adına canını dişine takmaya tüm gücüyle hazırdır. Elbette ki Aslı'nın bu süreçteki en büyük destekçisi ise Ferhat olacaktır, Ferhat Aslı'nın hem manevi olarak sıkı bir şekilde hayata tutunmasını sağlayacaktır hem de Cem'in vurulmasındaki sorumluların peşine düşme hazırlığı yapacaktır. İşte, Siyah Beyaz Aşk 19. son bölüm özeti ve Siyah Beyaz Aşk 20. yeni bölüm fragmanıyla ilgili en yeni gelişmeler...

SİYAH BEYAZ AŞK 20. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

 

 

Kanal D ekranlarının yayınlanan her bölümüyle izleyicisinin büyük bir ilgi ve beğeniyle yakından takip ettiği Siyah Beyaz Aşk 20. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

SİYAH BEYAZ AŞK 20. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini İbrahim Çelikkol, Birce Akalay, Muhammet Uzuner, Arzu Gamze Kılınç, Ece Dizdar, Deniz Celiloğlu, Cahit Gök, Uğur Aslan, Sinem Ünsal ve Kadriye Kenter gibi isimlerin üstlendiği Siyah Beyaz Aşk 20. yeni bölümüyle 5 Mart Pazartesi günü saat 20:00'da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

SİYAH BEYAZ AŞK SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

SİYAH BEYAZ AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aslı'nın ağabeyi Cem, yaşam mücadelesini kazanabilecek mi?

Aslı'yı ortadan kaldırmayı planlayan Namık Emirhan, ölüm emrini vermişti. Aslı'yı bizzat Cüneyt'in öldürmesini emreden Namık Emirhan, Yiğit'in oğlu Özgür ve Aslı'nın kaçırılmasını sağlamıştı. Özgür için istenen fideyeyi ödeyen Namık Emirhan, kendi planladığı oyunu başarıyla oynamıştı. Özgür ve Aslı'yı kaçıranların peşine düşen Cem, bu olayın arkasında Cüneyt'in olduğunu öğrenmişti.

Gördükleri karşısında büyük bir şaşkınlık yaşayan Cem'e karşı bir dakika bile düşünmeden ateş eden Cüneyt, onu da öldürmeye çalışır. Apar topar kaldırıldığı hastanede Aslı tarafından ameliyat olan Cem'in hayati tehlikesi devam eder. Aslı, ağabeyi Cem'i kurtarabilmek için her şeyi yapmaya hazırdır. Cüneyt ise kendisini gören Cem'i öldürmekte kararlıdır. Ferhat ile Yiğit, bu olayın perde arkasını araştırırken, Cüneyt ifşa olmamak için büyük uğraş verir.

Yeter'den büyük itiraf! Yiğit, Ferhat hakkındaki gerçeği öğreniyor!

Yeter, Namık Emirhan'ı vurduğunu ve neden vurduğunu itiraf ediyor. Bu itirafın altında yatan büyük gerçek ise Yiğit'i çok şaşırtıyor!

Ağabeyinin vurulmasıyla sarsılan Aslı'nın gözyaşları Ferhat'ı derinden etkiliyor!

Aslı büyük bir üzüntü içindedir. Onun gözyaşları Ferhat'ı da etkiler. Aslı'yı teselli eden Ferhat da en az onun kadar üzgündür. Ferhat, Aslı'nın yanında olarak onun acısını hafifletmeye çalışır.

YORUMLAR 5
  • elif korkmaz 6 yıl önce Şikayet Et
    20. bölümü izleyemedim çok üzgünüm
    Cevapla
  • zehra öz 6 yıl önce Şikayet Et
    siyah beyaz aşk final olmasın
    Cevapla
  • elif korkmaz 6 yıl önce Şikayet Et
    bencede final olmasın
    Cevapla
  • zehra 6 yıl önce Şikayet Et
    evet çok güzel
    Cevapla
  • AsFer 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu bölümde Aslı ile hüngür hüngür ağladım çok dokunaklı bir bölümdü çok seviyorum bu diziyi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri
Bir partiden daha Cumhur İttifakı kararı! 4 il için resmen duyurdular