Tehlikeli Karım fragmanı yayınlandı! Tehlikeli Karım dizisi oyuncuları kimdir?

Show Tv ekranlarında yeni başlayacak olan iddialı dizi Tehlikeli Karım'ın 1. bölüm fragmanı yayınlandı. MF Yapımın üstelendiği dizi başarılı oyuncu kadrosu ve konusu ile izleyicinin beğenisini kazanacak gibi duruyor. Peki Tehlikeli Karım dizi oyuncuları kimdir? Tehlikeli Karım dizisinin konusu nedir?

Tehlikeli Karım fragmanı yayınlandı! Tehlikeli Karım dizisi oyuncuları kimdir?
Tehlikeli Karım fragmanı yayınlandı! Tehlikeli Karım dizisi oyuncuları kimdir?
GİRİŞ 24.03.2018 17:43 GÜNCELLEME 24.03.2018 17:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Show Tv ekranlarının merakla beklenen yeni dizisi Tehlikeli Karım, yayın tarihi belli oldu. Başarılı oyuncu kadrosu ve farklı konusu ile izleyicinin dikkatini çekmeyi başaran yapımda suç, aşk ve kara mizah konuları işlenmekte. Merakla beklenilen Tehlikeli Karım, 25 Mart Pazar akşamı Show Tv ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Yapımcılığını MF Yapım’ın, uygulayıcı yapımcılığını ise Şelale Baskıcı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yaptığı, senaryosunu Nalan Merter Savaş ve Vilmer Özçınar’ın kaleme aldığı Tehlikeli Karım’ın oyuncu kadrosunu; Gonca Vuslateri, Seçkin Özdemir, Mustafa Üstündağ, Bige Önal, Erdem Akakçe, Ceren Soylu, Fatih Dönmez, Nilay Erdönmez, Bihter Dinçel, Hakan Atalay ve Emine Şans Umar gibi başarılı isimler oluşturuyor.

 

 

tehlikeli karım

TEHLİKELİ KARIM DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Dizi evli bir çiftin aşk ile başlayan ilişkilerinin gün geçtikçe hayatın da yüklediği telaşla değişimini ele alıyor. Bu değişim sonucunda bir kadının, bir erkeğin ve çevrelerindeki insanların şaşırtıcı bir şekilde nelere sebep olabileceğini suç, aşk ve kara mizah üçgeninde anlatacak olan Tehlikeli Karım izleyicisini her bölüm şaşırtmaya hazırlanıyor.

Ekranların merakla beklenilen dizisi Tehlikeli Karım'dan 1. bölüm birinci fragman geldi. Güçlü kadrosu ile dikkatleri üzerinde toplayan yapımın fragmanında  Alper (Seçkin Özdemir) gözyaşları içinde düğün görüntülerini izliyor. Karısına bir şey yapmadığını savunan Alper, karısı Derin’den (Gonca Vuslateri) giderek uzaklaşıyor. Sevgilisi Seda’nın (Bige Önal), Alper’e “Ben diyorum ki zehirleyelim!” sözleri dizinin gerilim dolu hikayesinden ipuçları verirken, Polis Fırat’ın (Mustafa Üstündağ) “Fakir oğlan zengin kızla evlenir.

Tehlikeli Karım’ın 1. bölüm ikinci tanıtımı yayınlandı. Tanıtımlarıyla ses getiren dizinin ekrana gelen yeni tanıtımında Derin’in (Gonca Vuslateri) gözyaşları içinde “Aldatılmak gerçekten çok onur kırıcı bir şey. Başka bir kadını sana tercih etmesi. Hiç beklemediğim bir yerden gelmişti darbe. Kalbim soğuktu, bedenim hissiz!” sözleriyle duygularını paylaştığı tanıtımda, Derin’in kaçırılmasıyla işler değişiyor. İstenilen fidyeyi sağlayıp, karısını bulmak isteyen Alper’in (Seçkin Özdemir) “Karımı kurtarmama yardım edin, ben karımı seviyorum!” sözleri dikkat çekerken, Başkomiser Fırat’ın (Mustafa Üstündağ) Alper’i gözaltına alması heyecanı arttırıyor. Tehlikeli Karım izleyicisini her bölüm şaşırtmaya hazırlanıyor.

Aldatılan bir kadın için üç seçenek vardır; ayrılmak, affetmiş görünüp mücadele etmek ve görmezden gelmek. Derin bunların hiçbirini yapmadı!

TEHLİKELİ KARIM DİZİ OYUNCULARI KİMDİR?

Tehlikeli Karım’ın başrollerini; Gonca Vuslateri, Seçkin Özdemir ve Mustafa Üstündağ, Bige Önal paylaşırken, kadroda Erdem Akakçe, Ceren Soylu, Fatih Dönmez, Nilay Erdönmez, Bihter Dinçel, Hakan Atalay ve Emine Şans Umar gibi isimlerde yer almaktadır.

gonca vuslateri

GONCA VUSLATERİ KİMDİR?

Gonca Vuslateri, 2 Eylül 1986 tarihinde Bursa'da dünyaya gelmiştir. Astsubay babası ile 8 yıl Adana'da yaşamış babasının emekliliği ardından Bursa'ya geri dönmüştür. 1998 yılında annesi ve babasının boşanması üzerine annesi ile birlikte İstanbul'a yerleşmiştir.

İlkokul 2. sınıftan itibaren oyunculuk eğitimi alan Vuslateri, Kadıköy İntaş Lisesinden mezun olduktan sonra 2003 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümünde eğitim görmüştür.

Bir çok dizi ve sinema filminde başarılı oyunculuğunu sergileyen Gonca Vuslateri, şimdiler de ise Show Tv ekranlarında başlayacak yeni dizi Tehlikeli Karım ile izleyici karşısına geçmeye hazırlanıyor.

seçkin özdemir

SEÇKİN ÖZDEMİR KİMDİR?

Seçkin Özdemir, 25 Ağustos 1981 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da almış, lisans eğitimini ise Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde tamamlamıştır.

Üniversite okumak için gittiği Kocaeli'nde bölgesel yabancı müzik radyo programcılığı yapmaya başlamış ve beğenilen programa uzun bir süre devam etmiştir. Ardında bir çok programda sunuculuk yapan Özdemir, 2006 yılında Türkiye'nin en büyük gençlik klübü olan Gnctrkcll ile çalışmaya başlamıştır. Sunuculuk yeteneği sayesinde bir çok reklam filminde de rol almayı başaran Seçkin Özdemir, Müjdat Gezen Sanat Merkezinde tiyatro eğitimi almıştır. Bu eğitimin ardından bir çok yapımda yer alan başarılı oyuncu izleyicinin beğenisini kazanmıştır.

Seçkin Özdemir, şimdi ise Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan Tehlikeli Karım adlı dizi ile izleyici karşısına çıkacak.

mustafa üstündağ

MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ KİMDİR?

Mustafa Üstündağ, 11 Şubat 1977 tarihinde Mersin‘de doğmuştur. Babası Anadolu Cam Sanayi fabrikasında işçi, annesi ev kadınıdır. Kendisi 5 yaşındayken ablası ölmüş. İlkokul, ortaokul ve liseyi Mersin’de bitirdi. Konservatuarda okumak için İstanbul‘a gitti ancak ilk sene sınavlarını kazanamadı. Kartal Sanat İşliği Tiyatro Grubunda Çocuk tiyatrosunda çalışmaya başladı. Bir sene sonra, tekrar sınava girdi, kazandı.

Mustafa Üstündağ, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Kocaeli Bölge Tiyatrosu, Kartal Sanat İşliği, MSM Oyuncuları sahnelerinde görev aldı. Pervasız Tiyatro’da devam etti. Bir çok sinema ve dizi filminde yer alan başarılı oyuncu ekranların sevilen ve aranan yüzlerinden birisidir.

Başarılı oyuncu Üstündağ, şimdilerde Show Tv ekranlarında başlayacak Tehlikeli Karım adlı dizi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

bige önal

BİGE ÖNAL KİMDİR?

Bige Önal,1 Şubat 1990 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Galatasaraylı eski futbolcu Erhan Önal'ın kızıdır. Annesi de eski manken Mine Baysan'dır. Özel St Benoit lisesini bitirdikten sonra İstanbul Bilgi Üniversitesinden mezun oldu.

Bige Önal, babasının geçirdiği bir rahatsızlık sonucunda felç kalmasının ardından oldukça zor günler geçirmiş ve bugünlerin ardından oyunculuk hayatına adım atmıştır. Birçok dizi ve filmde rol alan güzel oyuncu şimdi ise Tehlikeli Karım adlı dizi ile izleyici karşısına çıkacak.

erdem akakçe

ERDEM AKAKÇE KİMDİR?

Erdem Akakçe, 1 Ocak 1976 yılında Konya'da dünyaya gelmiştir. Ankara Özel Yükseliş Koleji'nden sonra Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü'nü bitirdi. 

Profesyonel sahne yaşamına ilk kez Dostlar Tiyatrosu'nun sergilediği "Yalınayak Sokrates" adlı oyunla başladı. Ertesi sezon Ankara Ekin Tiyatrosu'nda Slawomir Mrozek'in "Polisler" adlı eserinden uyarlanan "Son Mahkum"'da oynadı. Daha sonra yeniden Dostlar Tiyatrosu'na katıldı. Tankred Dorst'un "Oyuncu", Laurent Baffie'nin "Yarışma", Genco Erkal'ın uyarladığı "Yaşasın Savaş" ve Behiç Ak'ın "Fay Hattı" adlı oyunlarda oynadı. Daha bir çok sinema, dizi ve tiyatroda rol alan başarılı oyuncu şimdi ise Tehlikeli Karım adlı dizi ile izleyici karşısına çıkacak.

ceren soylu

CEREN SOYLU KİMDİR?

Ceren Soylu, 23 Mart 1970 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Tam adı Nigar Ceren Soylu’dur. 1986-1990 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Protohistorya ve Ön Asya Arkeolojisi A.B.D.da okudu. 1993-1995 yılları arasında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Operet ve Müzikal Tiyatro Oyunculuğu bölümünde okudu. 1994-1996 yılları arasında Timur Selçuk’dan Şan Eğitimi aldı. Ceren Soylu, Tümay Özokur ajansına bağlı olarak çalışmaktadır. 1996-1999 yılları arasında Amsterdam Sanat Akademisi Yeni dansı Geliştirme Ana bilim dalında Performans çalışması yaptı.

1994 yılında başrollerini Perran Kutman ve Erdal Özyağcılar’ın paylaştığı “Şehnaz Tango” dizisinde dizi oyunculuğuna başlayan yetenekli oyuncu bir çok yapımda yer alarak ekranların tanınan yüzü haline gelmiştir. Güzel oyuncu şimdi ise Tehlikeli Karım adlı dizi ile ekran karşısına çıkacak.

fatih dönmez

FATİH DÖNMEZ KİMDİR?

Fatih Dönmez, 1975 yılında Frankfurt'ta dünyaya gelmiştir. Akademi İstanbul’da Tiyatro Eğitimi alan Fatih Dönmez İstanbul’da kariyerine adım atmıştır. 2004 senesinde sinema filmi ile bu başlangıcı sağladıktan sonra hızlı bir şekilde tanınmış ve ünlenmiştir. 

Sinema ve film kariyerine 2004 yılında başlayan ünlü oyuncu bir çok film projesinde yer alarak izleyicinin beğenisini kazanmıştır. Son olarak Kalp Atışı adlı dizi ile ekran karşısında olan Fatih Dönmez, şimdi ise Tehlikeli Karım adlı dizi ile ekranlara çıkacak.

nilay erdönmez

NİLAY ERDÖNMEZ KİMDİR?

Nilay Erdönmez, 1986 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Tiyatro Ana Sanat Dalı'nda tamamlamıştır.

2012 yılında Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış, daha sonra Sevdaluk dizisinde rol almıştır. Son olarak Star Tv'de yayınlanan; başrolü Özcan Deniz ve Aslı Enver'in paylaştığı İstanbullu Gelin dizisinin kadrosunda yer almakta ve Asiye karakterini canlandırmıştır. Şimdi ise Tehlikeli Karım adlı dizi ile izleyici karşısına çıkacak.

bihter dinçel

BİHTER DİNÇEL KİMDİR?

Bihter Dinçel, 1982 yılında Diyarbakır’da dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimini Ege Üniversitesi Felsefe Bölümü’nde tamamlamıştır.

Bihter Dinçel, 5 Yıl İzmir Devlet Tiyatrosu’nda görev yapmış, 2006 yılında ise Dudaktan Kalbe dizisi ile televizyon dünyasına adım atmış ve Makbule karakterini canlandırmıştır. Ardından birçok sinema ve dizi sektöründe yer alan oyuncu şimdi ise Tehlikeli Karım adlı dizinin oyuncu kadrosunda yer almaktadır.

hakan atalay

HAKAN ATALAY KİMDİR?

Hakan Atalay, Artvin'de dünyaya gelmiştir. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur.

Hakan Atalay bugüne kadar Köprü, Yengeç Oyunu, Aile Saadeti, Şenlikname, Kardeşim Benim, Fi ve Çırak gibi dizi ve sinemalarda rol almıştır. Şimdi ise Tehlikeli Karım adlı dizide yer almaktadır.

emine şans umar

EMİNE ŞANS UMAR KİMDİR?

Emine Umar, 1960 yılında doğdu. Devlet Konservatuvarı mezunu olan Emine Umar, BKM, Tiyatrokare, Tiyatro Ti gibi topluluklarda çalıştı. Tiyatroda pek çok kademede görev yapan sanatçı, yönetmenlik yapmasının yanı sıra; Yedi Numara, Koçum Benim, Destere, Sakarya Fırat gibi birçok sinema ve dizide rol aldı. Emine Umar, aynı zamanda seslendirme çalışmaları da yapıyor.

YORUMLAR 1
  • isimsiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizi tutmaz.Konu berbat.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hasan Öztürk'ten dikkat çeken Cumhur İttifakı yazısı
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler