Kalbimdeki Deniz final yapıyor! Kalbimdeki Deniz neden final yapıyor?

Fox TV ekranlarında yayın tarihi değiştirilerek pazartesi akşamları yayınlanmaya başlayan Kalbimdeki Deniz için izleyici kitlesini hüsrana uğratacak bir açıklama gerçekleştirildi. Ali Eyüboğlu, uzun bir zamandır yüksek reyting oranlarıyla yayın hayatına devam eden Kalbimdeki Deniz dizisinin final kararı aldığını duyurdu. Peki, izleyicisinin sevdiği ve ilgiyle yakından takip ettiği dizi Kalbimdeki Deniz neden final yapıyor?

Kalbimdeki Deniz final yapıyor! Kalbimdeki Deniz neden final yapıyor?
Kalbimdeki Deniz final yapıyor! Kalbimdeki Deniz neden final yapıyor?
GİRİŞ 01.03.2018 15:51 GÜNCELLEME 01.03.2018 16:23
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Final yapılarak yayın hayatına son verilen dizi listesine bir yenisi daha ekleniyor! Fox TV, uzun soluklu ve başarılı projelerinden olan Kalbimdeki Deniz dizisi için final kararı aldı. Kalbimdeki Deniz, uzun bir süredir her cumartesi akşamı izleyicisinin karşısına geçiyordu, ancak Adı Zehra dizisinin yayın hayatına başlamasıyla birlikte yayın tarihi kısa bir zaman önce pazartesi akşamına kaydırılmıştı. Sürükleyici sahneleriyle izleyicisinin vazgeçilmez dizisi haline gelen Kalbimde Deniz'in final yapacağı duyurusunu ise gazeteci Ali Eyüboğlu açıkladı. Tüm bu üzücü gelişmelerin ardından baş rollerini Kutsi ve Özge Özberk'in üstlendiği Kalbimdeki Deniz dizisinde neden final kararı alındığı ve ne zaman final yapacağı ise büyük bir merak konusu haline geldi. İşte, gazeteci Ali Eyüboğlu tarafından yapılan Kalbimdeki Deniz final açıklamasında Kalbimdeki Deniz dizisinin izlenme oranlarının eskisi kadar yüksek olmadığının ve bu nedenle aynı başarıyı yakalayamadığından dolayı 12 Mart Pazartesi akşamı yayın hayatına son verileceği şeklinde ifadelere yer verildi.

KALBİMDEKİ DENİZ NEDEN FİNAL YAPIYOR?

 

 

Bir sevilen dizi daha ekrana veda ediyor. Kutsi ve Özge Özberk’in başrollerini paylaştığı ‘Kalbimdeki Deniz’, cumartesi akşamları FOX’ta yayınlanıyor ve kanala iyi reyting getiriyordu. Bu sezon reytingi eskisi gibi olmayan diziyi kanal, pazartesi akşamına kaydırıp, yerine, ‘Adı Zehra’yı koydu.

Show TV’nin ‘Çukur’, Star TV’nin ‘Söz’le reyting pastasının büyük dilimlerini kaptığı pazartesi akşamında şayet ‘Kalbimdeki Deniz’, cumartesi akşamındaki performansını gösterse, ömrü uzayacaktı. Ancak dizi yeni gününde Total’de 3.21, AB’de 2.56 reyting alınca ‘final’ göründü. Pastel Film’in yapımı, 12 Mart akşamı yayınlanacak 60’ncı bölümle ekrana veda edecek.

deniz

YORUMLAR 6
  • Aysun 6 yıl önce Şikayet Et
    bitmemesi gerekirdi üzüldüm takip ettiğim 2 diziden biriydi.
    Cevapla
  • Emel 6 yıl önce Şikayet Et
    Siz bu kadar guzel bir diziyi final yaptiniz gercekten isinizi iyi yapamiyorsunuz neden gunu degisti foxs tivide yayinlanan hic bir diziyi izlemicez bundan sonra ailecek karar verdik yazik
    Cevapla
  • Emel 6 yıl önce Şikayet Et
    Fazla ağlak ve hep negatif olaylar içimizi sıkmıştı... Umutsuzluk ve olum suzluk değil, mutluluk sahneleri izlemek istiyor insan... Senaristlerin dikkatine...
    Cevapla
  • kalbimdeki deniz fan 6 yıl önce Şikayet Et
    final ne zaman
    Cevapla
  • Maga 6 yıl önce Şikayet Et
    Hayirrr final olmasin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata ceza artıyor - Gazete manşetleri
Seçim sonrası ilk kabine toplantısı! İşte masadaki 4 kritik başlık! Gözler Erdoğan'da