UMED Medya Okulu sona erdi

Eyüpsultan Belediyesi Genç Akademi ve Uluslararası Medya Enformasyon Derneği (UMED) tarafından yeni nesil iletişimciler yetiştirmek amacıyla başlatılan sertifikalı İstanbul UMED Medya Okulunun yedi hafta devam eden eğitimleri sona erdi.

UMED Medya Okulu sona erdi
UMED Medya Okulu sona erdi
GİRİŞ 02.03.2018 11:08 GÜNCELLEME 02.03.2018 11:08

Eğitimlerin son haftasında Star Gazetesi muhabiri Kemal Gümüş ve Sabah Gazetesi muhabiri Kenan Kıran, deneyimlerini paylaştı.

MEDYA OKULU SONA ERDİ

Eyüpsultan Belediyesinin konferans salonunda düzenlenen ve yedi hafta süren eğitimlere, Anadolu Ajansı muhabiri Uğur İslamoğlu, 24TV Haber Koordinatörü Ömer Özkök, Ülke TV Program Koordinatörü Mustafa Güngör, Sabah Gazetesi Özel İstihbarat Şefi Nazif Karaman, Haber7.com Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı Osman Ateşli, Milli Gazete ve TV5 Haber Müdürü Gökçen Göksal, TRT Arapça Planlama Koordinatörü Salih Eser, Yeni Şafak Gazetesi Haber Müdürü Recep Yeter, Ülke TV İstihbarat Şefi Mustafa Yıldız, Takvim Gazetesi yazarı Ekrem Kızıltaş, Star Gazetesi yazarı Halime Kökçe, Eyüpsultan Belediyesi Genel Yayın Yönetmeni Burak Öztürk, Star Gazetesi muhabiri Kemal Gümüş ve Sabah Gazetesi muhabiri Kenan Kıran katıldı.

36 KATILIMCI SERTİFİKA ALMAYA HAK KAZANDI

Yedi hafta boyunca devam eden İstanbul UMED Medya Okulu sona ererken, 36 katılımcı sertifika almaya hak kazandı.

DEĞİRMENCİ: SIRADA DİYARBAKIR VAR, HEDEF 81 İL

UMED Başkanı Aslan Değirmenci, İstanbul UMED Medya Okulunda mülakatlar sonucunda belirlenen öğrencilere alanında uzman ve deneyimli gazeteciler tarafından Haber Yazım ve Teknikleri, Televizyon Haberciliği, Muhabirlik, İnternet Medyası ve Editörlüğü, Dış Habercilik, Medya Etiği ve Kültür Sanat Muhabirliği eğitimleri verdiklerini ifade etti.

Medya Okulunda, öğrencilerin algı gücünü artırmak, haber kaynağına ulaşma ve olaylara haberci gözüyle bakabilmeleri için çaba sarf ettiklerini vurgulayan Değirmenci, eğitimler sonucunda başarılı olan öğrencilerin sertifika almaya hak kazandıklarını ifade etti.

Değirmenci, Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'a verdiği destekten dolayı teşekkür ederken, Ankara ve İstanbul’dan sonra yeni Medya Okulunun Mart ayında Diyarbakır’da açılacağını, hedeflerinin ise 81 ile ulaşmak olduğunu vurguladı.

SERTİFİKALAR TÖRENLE VERİLECEK

Sertifikalar, önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek törenle sahiplerine teslim edilecek.

Sertifika almaya hak kazananların isimleri şöyle:

Ayşe Büşra Ongun

Deniz Çıplak

Enes Çatalkaya

Emel Manavoğlu

Elif Yılmaz

Elif Kübra Ongun

Eyüp Akdağ

Emrah Yahşi

Emre Ceylan

Fatma Sarı

Feyza Arpacı

Gülşah Suvatcı

Hamza İnç

Hande Orta

İbrahim Mecek

İrem Gür

İbrahim Yetimova

Leyla Kübra İnce

Mehmet Tanrıkulu

Merve Yenidünya

Meryem Çığcı

Mehmet Tahir Özsoy

Muhsin Şenol

Musab Kömür

Mustafa Doğan

Nülifer Yılmaz

Nur Seven

Osman Yalçın

Rıza Anıl Suvatcı

Svetlena Iusiumbeli

Sümeyye Öztel

Telat Yöndem

Uğur Serçe

Yasir Alkan

Yeliz Arslan

Yunus Emre İşçi

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
Avrupa'da kim ne kadar kazandı? İşte rakamlar