TVT günün her saati sizinle

Aile sıcaklığını hissettiren, özlem duyulan nostaljik yapımların yanı sıra farklı projelerle izleyicilerini ekrana kilitleyen TVT yepyeni bir kadın programı ve sevilen Hint dizileriyle izleyicilerinin gününe renk katmaya geliyor.

TVT günün her saati sizinle
TVT günün her saati sizinle
GİRİŞ 06.03.2018 14:26 GÜNCELLEME 06.03.2018 14:26

İzleyicilerini ‘Bugün ne izlesem?’ sorusundan kurtaran TVT gündüz ve akşam kuşağının vazgeçilmez kanalı olma yolunda hızla ilerliyor. Kanal 7 ekranlarında yayınlandığı dönemde büyük ses getiren Hint dizileri ‘Benimsin’ ve ‘Sensiz Olmaz’ TVT ekranlarında yeniden izleyicisiyle buluşuyor. Gündüz kuşağında ise hayata dair birçok konuyu ele alan dopdolu içeriğiyle Pınar’la Tam Vakti özlenen kadın programı eksikliğini gideriyor.

‘BENİMSİN’ TVT’DE

Hayatı ciddiye almayan tavırlarıyla tanınan Zain ile değerlerine bağlılığıyla herkesi kendisine hayran bırakan Aaliya’nın tutku ve nefret aşk hikayelerinin anlatıldığı Benimsin her gün 18:30’da sevenlerinin karşısına çıkacak.

PARO VE RUDRA’NIN AŞKI

Güzelliğiyle görenleri kendisine hayran bırakan Paro ve disipline önem veren, hayatını katı kurallarına göre yaşayan Rudra’nın yaşadıkları büyük aşk Sensiz Olmaz ile her gün saat 20:00’de TVT ekranlarında olacak.

‘PINAR’LA TAM VAKTİ’

Hint dizilerinin yanı sıra TVT gündüz kadın programı kuşağında Pınar’la Tam Vakti hafta içi 13:30’da canlı yayınla kadınların günlük yaşamını kolaylaştıracak bilgilerle evlere konuk oluyor. Sağlıktan güzelliğe, yemekten el işlerine birçok konunun uzman isimlerin katılımıyla ele alındığı programda Pınar Barut’ta güzel sesiyle kulakların pasını silecek.

Hayatın her yönüne dokunan yayınlarıyla dikkatleri üzerine çeken TVT gün boyu izleyicisinin yanında olacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Adalet Bakanı Tunç'tan son dakika parti kapatma açıklaması
Mevduatta parası olanlar dikkat: Süresi 30 Nisan'da bitiyor!