Bizim Hikaye 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bizim Hikaye son bölüm!

Fox TV ekranlarının yediden yetmişe geniş bir izleyici kitlesine sahip dizisi Bizim Hikaye, bir haftalık kısa bir aranın ardından 24. yeni bölümüyle izleyicisini karşıladı. Son bölümde intikamını acı bir şekilde almak isteyen Asım'ın, Esra ve Rahmet'e dehşete düşüren bir girişimde bulunması damgasını vurdu. Tansiyon seviyesini yükselten son bölümün ekranlarda yerini almasıyla birlikte yeni bölüm fragmanı geldi mi? İşte, Bizim Hikaye 25. yeni bölüm fragmanı gelişmeleri...

Bizim Hikaye 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bizim Hikaye son bölüm!
Bizim Hikaye 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bizim Hikaye son bölüm!
GİRİŞ 09.03.2018 11:42 GÜNCELLEME 09.03.2018 11:43

Fox TV ekranlarında her perşembe akşamı izleyicisinin tüm dikkatlerini üzerinde toplayarak ekrana kilitleyen dizisi Bizim Hikaye, verdiği bir haftalık aranın sonrasında 24. bölümü 8 Mart Perşembe akşamı izleyicisinin karşısına geçti. Bizim Hikaye son bölümünde tam sular durulmuşken Rahmet'in kimseyi dinlemeyip risk alarak kendini tehlikenin tam ortasına atması sahne oldu. Bizim Hikaye soluksuzca izlenen son bölümün ekranlara gelmesiyle birlikte yeni bölüm fragmanı dizinin tutkunları tarafından merak ediliyor. Peki, her hafta sürprizlerle dolu bölümlere imza atan Bizim Hikaye 25. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bizim Hikaye son bölümde, Barış'ın Filiz'le ilgili aldığı radikal kararlar onu yanlış kararlara ve büyük pişmanlıklara doğru sürükler. Tüm yaşadıklarından sonra Filiz'e öfkesi ve kırgınlığı nedeniyle ördüğü duvarlarla her geçen gün giderek uzaklaşan Barış, kafa karışıklığıyla da birlikte Hülya ile yakınlaşmaya başlar. Öte yandan badire üstüne badire atlatan Fikri'nin ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleşmesi sonrasında hayata yeniden dönmesiyle birlikte Elibol ailesinde bayram havası yaşanır. Öte yandan Esra'ya olan aşkından gözü dönen, bu konuda ablasının hiçbir sözünü dinlemeyip onu çileden çıkaran Rahmet ise kendisini ölümcül bir tehlikenin eşiğine atar. Esra'nın evine giderek karşısına tek teş yüzükle çıkar; ancak bu esnada Asım, Esra'nın evini benzinle yakıp evini ateşe vererek onlara korkunç bir hamlede bulunur. İşte, Bizim Hikaye 24. son bölüm özeti ve Bizim Hikaye 25. yeni bölüm fragmanına dair gelişmeler...

BİZİM HİKAYE 25. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

 

 

Yapımını Med Yapım'ın üstlendiği, senaryosunu Hatice Meryem ve Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli'nin oturduğu Bizim Hikaye 25. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğine ekleyeceğiz.

BİZİM HİKAYE 25. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağız Can Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar ve Ömer Sevgi gibi isimlerin üstlendiği Bizim Hikaye 25. yeni bölümüyle 15 Mart Perşembe günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

BİZİM

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Fikri’nin ameliyattan sağlam bir şekilde çıkmasıyla Elibol Ailesi’nin üstündeki kara bulutlar biraz dağılmış gözükmektedir. Fakat tam bu sırada Yeliz’in Zeynep’e veda ederek ortadan kaybolması ve başına gelenlerle aslında daha sıkıntılı bir döneme girilecektir. Fikri ise bir kez daha kefeni yırtmanın keyfiyle kendisinin Allah’ın sevdiği kulu olduğuna kesin kanaat getirmiştir. Bu sırada hikayesine ilgi gösteren bir muhabir ile bir maceranın içine dalar.

Barış ile Filiz arasındaki duvar Barış’ın aldığı kararları ciddi şekilde etkilemeye başlar. Bu durum Hülya ile yakınlaşmasına ve ileride pişman olacağı şeyler yapmasına sebep olur. Tüm bunlar olurken annesinin yaşananlar için babasından özür dilemesini istemesi de eklenince Barış iyiden allak bullak olur. Babasıyla olan görüşmesinde öğrendikleriyle hayatı iyiden karmaşık hale gelir.

Bir telefonla işini kaybeden Filiz güzel bir sürprizle kuru temizlemecide yeni bir iş bulur. Tufan’a olan tavrı devam eden Tülay bu süreçte Filiz’in en büyük destekçisidir. Dengesiz tavırlarıyla Esra da dahil olmak üzere herkesin sabrını taşırmaya başlayan Hikmet; Esra’ya çocuk olmadığını kanıtlamanın derdiyle sonunu kestiremediği tehlikeli bir yola girer. Bu yolun sonunda ise Asım’ın Esra ile kendisine hazırladığı korkunç son vardır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı