Aşk ve Mavi 57. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm ATV!

ATV ekranlarının yayın hayatına başladığı ilk günden beri büyük ses getiren projesi Aşk ve Mavi 56. son bölümüyle izleyicisini ağırladı. Son bölümde, Göreçkiler cephesinde gizli kalmış tüm gerçeklerin ifşa olması damgasını vurdu. Ali'nin sinirden deliye dönüp Faysal'a silah çekmesini ekranlara taşıyan son bölümün ardından heyecanla yeni bölüm fragmanı sorgusu başlatıldı. Aşk ve Mavi 57. yeni bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu. İşte, Aşk ve Mavi yeni bölüm fragmanı...

Aşk ve Mavi 57. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm ATV!
Aşk ve Mavi 57. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölüm ATV!
GİRİŞ 10.03.2018 09:24 GÜNCELLEME 10.03.2018 09:24

ATV ekranlarının uzun soluklu projelerinden Aşk ve Mavi 56. bölümüyle 9 Mart Cuma akşamı izleyicisinin karşısına geçti. Baş rollerini Emrah Erdoğan ve Burcu Kıratlı'nın paylaştığı ve cuma akşamları yayınlanan her bölümüyle izleyicisinin tüm ilgisini üzerinde toplayan Aşk ve Mavi son bölümde, Göreçkiler cephesinde saklanan tüm sırların ortaya dökülmesiyle birlikte tansiyon seviyesinin giderek yükseldi. Öte yandan Aşk ve Mavi yeni bölüm fragmanı, izleyici kitlesinin ekranın başında bu hafta meydana gelen tüm gelişmeleri soluksuzca takip ettiği son bölümün ekranlarda izleyicisini ağırlamasının ardından oldukça merak ediliyor. Peki, Aşk ve Mavi 57. yeni bölüm fragmanı ekranlardaki yerini aldı mı? Aşk ve Mavi yeni bölüm fragmanı öncesinde bu hafta yayınlanan son bölümünde, Safiye'nin şok etkisi meydana getirecek her şeyi açığa çıkaran itiraf gerçekleştirmesi ve teslim olmasıyla birlikte Göreçkiler ailesi neye uğradığını şaşırır. Öte yandan Ali; Faysal'ın Ali ve Mavi'yi birbirinden ayırmak adına Cemal ve Safiye'ye yaptığı alçakça teklifi öğrenir. Sinir krizine tutulan Ali, silahını kaptığı gibi soluğu Faysal'da alır ve ''Geberteceğim seni!'' diyerek silahını ateş etmek üzere yöneltir. İşte, Aşk ve Mavi 57. yeni bölüm fragmanına dair en yeni gelişmeler...

AŞK VE MAVİ 57. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği, senaryosunu Gül Abus Semerci ve Yelda Eroğlu'nun kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Hakan Arslan'ın oturduğu Aşk ve Mavi 57. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

AŞK VE MAVİ 57. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başr ollerini Emrah Erdoğan, Burcu Kıratlı, Işıl Yücesoy, Kenan Bal, Baran Akbulut, Cüneyt Mete, Ayşegül Ünsal ve Birgül Ulusoy gibi isimlerin üstlendiği, Aşk ve Mavi 57. yeni bölümüyle 16 Mart Cuma günü saat 20:00'da ATV ekranlarında yayınlanacak.

aşk ve mavi

AŞK VE MAVİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

AŞK VE MAVİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Safiye'nin teslim olması ve itirafı Göreçkiler'i şaşkına çevirir. Ali, Cemal ve Safiye'nin kendilerinden ne saklandığını öğrenmek ister. Cemal, Faysal'ın teklifini söylediğinde Ali, abisine büyük bir öfke duyar ve Faysal'la hesaplaşmak ister. Mavi ve Cemal onu durdurmaya çalışırlar. Mavi ve Ali tekrar bir araya gelmişlerdir. Mavi, Göreçkiler'in yanına dönmeye karar verir. Pembe'nin keşfettiği büyük sır yeni kavgalara, ayrılıklara ve büyük bir yıkıma sebep olacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı