İstanbullu Gelin 41.bölüm fragmanı! İstanbullu Gelin son bölüm Star'da

İstanbullu Gelin 41.bölümü ile yine nefes kesti. İstanbullu Gelin son bölümde; Emir'den duydukları ile şok olan Süreyya için hayat beklediğinden çok daha çetrefilli olacaktır. Finalde Adem'in eline geçen mektup, bu zamana kadar inandığı her şeyin yalan olduğunu gösterir. İşte, İstanbullu Gelin 41.bölüm fragmanı

GİRİŞ 16.03.2018 12:29 GÜNCELLEME 16.03.2018 12:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin son bölümde; Bade ve Murat'dan gelen evlilik haberi konağa bomba gibi düşer. Başta Esma olmak üzere tüm konak evlenmelerine karşı dursa da durumu kabullenmekten başka şansları yoktur. Herkeste bir kasvet havası hüküm sürerken Süreyya ve Faruk'tan gelen bebek haberi kara bulutları dağıtır. Kendine mani olamayarak Emir'e kardeşi olacağını haber veren Faruk ve Süreyya Emir'den gelen karşı atakla şok olacaklardır. Emir'den duydukları ile yıkılan Süreyya için onun yanında var olabilmek sandığından çok daha zor olacaktır. Öte yandan planlarına devam eden İpek, Esra'yı saf dışı bırakmak için sürpriz bir isme başvuracaktır. İstanbullu Gelin 40.bölüm finalinde ani bir rahatsızlıkla yere yığılan Garip, yaşam mücadelesi verirken; yıllar öncesinden gelen mektubu okuyan Adem'in bu zamana kadar kurduğu karanlık dünya başına yıkılacaktır. Peki, nefes kesen son bölümü ile seyirciyi ekrana kilitleyen İstanbullu Gelin son bölümün ardından, merakla beklenen İstanbullu Gelin 41.bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

İstanbullu Gelin 41.bölüm fragmanı

 

İstanbullu Gelin 41.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Fırat Tanış ve daha bir çok ünlü oyuncunun rol aldığı İstanbullu Gelin 41.bölüm 16 Mart Cuma günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

İstanbullu Gelin 40.bölüm izlemek için tıklayınız

İstanbullu Gelin son bölümde neler oldu?

Murat ve Bade’nin yıldırım nikahı konakta deprem yaratır. Esma ve Garip’in hala görüşüyor olması hem yeni evli çiftte hem diğerlerinde gerilime neden olur. Begüm’ün acısıyla daha da hırslanan Can, Faruk’un peşindedir. Adem ve Dilara’nın boşanma kararını dahi Faruk üzerinden yürütmektedir. Süreyya’nın hamile olduğunu öğrenen Emir, herkesi üzecek bir karar alır. Fikret’in mektupları bulması ise tüm dengeleri alt üst edecektir.

YORUMLAR 1
  • BURCU 6 yıl önce Şikayet Et
    Bence muratlaBadeye saygı duyulmalı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü