Fazilet Hanım ve Kızları 39. yeni bölüm fragmanı: Büyük itiraf geliyor mu?

Star TV ekranlarının başarılı projesi Fazilet Hanım ve Kızları 38. bölümüyle hafızalara kazındı. Son bölümde, Kerimin hazırladığı ölümcül tuzak, Hazan'dan sonra Yağız'ı da çepeçevre sarmış durumdadır. Hazan ve Yağız'ın ölümle burun buruna geldiği son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı için heyecanla geri sayıma başlandı. İşte, Fazilet Hanım ve Kızları 39. yeni bölüm fragmanı...

GİRİŞ 16.03.2018 23:00 GÜNCELLEME 16.03.2018 23:00

Star TV ekranlarında her hafta yayınlanan iddialı bölümleriyle adından sıkça söz ettiren projesi Fazilet Hanım ve Kızları 38. son bölümüyle 10 Mart tarihinde izleyicisini ağırladı. Son bölümde Kerime'nin dehşete sürükleyen tuzağına, Hazan'ı kurtarmak için gözünü karartıp hayatını büyük riske atan Yağız da dahil oluyor ve hareketli dakikalar yaşanarak tansiyon seviyesi giderek yükseliyor. Fazilet Hanım ve Kızları; bu hafta gerilim, heyecan ve dramatik sahneleriyle izleyicisini derinden etkileyen son bölümün ekranlardaki yerini almasının hemen ardından yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı bilgisine ulaşılmak üzere araştırmalar başladı. İşte, gelecek hafta yayınlanacak yeni bölüme dair gelişmeleri öğrenmek isteyen izleyici kitlesini yakından ilgilendirecek Fazilet Hanım ve Kızları 39. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fazilet Hanım ve Kızları son bölüm özeti ve yeni bölüm fragmanı hakkında en yeni gelişmeler haber7.com'da...

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 39. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

 

 

Yapımcılığını Avşar Film’in üstlendiği, senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda ise Gökçen Usta’nın oturduğu Fazilet Hanım ve Kızları 39. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 39. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Nazan Kesal, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul, Mahir Günşıray, Alp Navruz, Afra Saraçoğlu, Tolga Güleç, Hazal Türesan ve Ecem Baltı gibi isimlerin üstlendiği Fazilet Hanım ve Kızları 39. yeni bölümüyle 17 Mart Cumartesi günü saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

faz

FAZİLET HANIM VE KIZLARI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

FAZİLET HANIM VE KIZLARI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Elinde Yağız’ın kanıyla ona bir şey olmasının korkusunu yaşayan Hazan, Kerime’ye gerçekleri haykırsa da sesini duyuramaz. Yağız’ın da tehlikede olduğunu öğrenmeleriyle yalıyı saran korku artık ikisi içindir. Hazım’ın tüm kararlılığıyla polisten uzak durmaya çalışması Fazilet ile birlikte Gökhan’ı da rahatsız ederken, ablasına bir şey olmasından korkan Ece herkesten habersiz polise haber vermiştir.

Yağız ve Hazan sıkıştıkları köşede kendilerine bile itiraf edemedikleri duyguları birbirlerine itiraf etmeye hazırlanırken patlayan silah bekleyenleri darmadağın eder. Sinan yaşadığı suçluluk duygusuyla kıvranırken, taş üstünde taş bırakmayan bir karşılaşma yaşanır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Algıları ellerinde patladı! Karadağlı'nın işaret ettiği o çürük bina belediyenin çıktı
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu