Savaşçı 36. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Savaşçı 35. son bölüm!

Fox TV ekranlarının her pazar akşamı reytinglerde yüksek sıralamaya yerleşen projesi Savaşçı 35. bölümü ekranlardaki yerini aldı. Son bölümde Kılıç Timi, Çeto’nun alçak planı ve Kuzgun’un hain tehdidiyle karşı karşıyadır. Heyacan seviyesini zirveye taşıyan son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı geldi mi? İşte, Savaşçı 36. yeni bölüm fragmanı gelişmeleri…

Savaşçı 36. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Savaşçı 35. son bölüm!
Savaşçı 36. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Savaşçı 35. son bölüm!
GİRİŞ 12.03.2018 13:25 GÜNCELLEME 12.03.2018 13:25

Fox TV ekranlarında profesyonel oyuncu kadrosuyla Türk askerlerinin üstün kahramanlıklarının ve amansız mücadelelerinin çarpıcı şekilde anlatıldığı dizi Savaşçı 35. bölümüyle izleyicisinin karşısına geçti. Son bölümde, Kılıç Timi’nin hem Çeto’nun alçak planı hem de Kuzgun’un hain tehdidine karşı nefes kesen bir mücadeleye girişmesi damgasını vurdu. Öte yandan vatanı ve milleti için canını dişine takan Kılıç Timi’nin konsolosluğu Yüzbaşı Kağan önderliğinde savunduğunu ekranlara taşıyan son bölümün yayına girmesinin sonrasında yeni bölüm fragmanı arayışına geçildi. Peki, bu haftaki bölümde Kılıç Timi’nin konsolosluğu kurtarmak için çılgınca plan hazırladığı sahne olmasının ardından Savaşçı 36. yeni bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu mu? Son bölümde Kuzgun’un, Albay Kopuz ve Yüzbaşı Kağan’ı zor durumda bırakmak için kolları sıvar, ancak karargaha gelen haberle birlikte Kılıç Timi, Kuzgun’u alt etmek üzere  harekete geçer. Çeto’nun alçak planı engeline takılan Kılıç Timi, kuşatma altındaki konsolosluğu kurtarmak için soluk soluğa izlenen bir çatışma içerisine kendilerini atar. İşte, dizinin tutkunlarını yakından ilgilendirecek Savaşçı 35. son bölüm özeti ve Savaşçı 36. yeni bölüm fragmanına ilişkin en yeni gelişmeler haber7.com’da…

SAVAŞÇI 36. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

 

 

Yapımcılığını Hayri Aslan'ın üstlendiği, senaryosunu Süleyman Çobanoğlu'nun kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Murat Saraçoğlu ve Günay Günaydın'ın oturduğu Savaşçı 36. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, ancak yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğine ekleyeceğiz.

SAVAŞÇI 35. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Berk Oktay, Fırat Albayram, Murat Serezli, Doğan Bayraktar, Alican Albayrak, Hakan Dinçkol, Burç Kümbetlioğlu ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi isimlerin üstlendiği Savaşçı 36. yeni bölümüyle 18 Mart Pazar günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

savaşçı

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yüzbaşı Kağan komutasındaki Kılıç Timi konsolosluğu savunmaya hazırdır. Fakat Çeto’nun şeytani planı, yörenin önemli aşiretlerinden biriyle Kılıç Timi’ni karşı karşıya getirir. Bu arada Kuzgun da Ankara’da boş durmaz. Yaptığı hamleyle Albay Kopuz’u ve Kağan’ı köşeye sıkıştırmaya çalışır. Ancak karargaha gelen beklenmedik bir bilgi Albay Kopuz’u harekete geçirir. Bir yandan şehirde Kuzgun’un tehditi bertaraf edilmeye çalışılırken diğer yandan da kuşatma altında kalan konsolosluk, Yüzbaşı Haydar’ın yaptığı çılgınca bir planla kurtarılmak zorundadır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti