Siyah Beyaz Aşk 22. yeni bölüm 2. fragmanı: Aslı bebeğini aldıracak mı?

Kanal D ekranlarında her pazartesi akşamı izleyici kitlesi tarafından yoğun rağbet gören Siyah Beyaz Aşk dizisinin 21. bölümü yayınlandı. Son bölümde, Aslı’nın özüne yeniden dönebilmek için radikal kararlar alıp Ferhat’tan ayrılmak niyetine girmesi damgasını vurdu. Aslı ile Ferhat’ın ilişkisinin çıkmaza girdiği son bölümün hemen yeni bölüm fragmanı geldi. İşte, Siyah Beyaz Aşk 22. yeni bölüm fragmanı...

GİRİŞ 17.03.2018 23:00 GÜNCELLEME 17.03.2018 23:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kanal D ekranlarının profesyonel oyuncu kadrosu ve güçlü senaryosuyla her hafta kaliteli bölümlere imza atan projesi Siyah Beyaz Aşk 21. bölümüyle 12 Mart Pazartesi akşamı izleyicisini ağırladı. Siyah Beyaz Aşk son bölümde; Aslı’nın ağabeyi Cem’i kaybetmesi ve sonrasında yaşadığı derin acı, kendi benliğini yeniden sorgulaması açısından önemli bir dönüm noktası haline geldi. Aslı’nın iç dünyasında meydana büyük çöküntünün etkisiyle Ferhat’tan ayrılma kararı alması sahne olan son bölümün yayınlanmasıyla birlikte sabırsızlıkla yeni bölüm fragmanı arayışı başladı. İşte, izleyicisine Ferhat ile Aslı cephesinden duygusal dakikalar yaşatan Siyah Beyaz Aşk 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Öte yandan Aslı’nın şoke eden ayrılma kararı sonrasında Ferhat’ın bunu kesinlikle kabul etmemesi ve Aslı’yı bu kararından vazgeçirebilmek adına elinden geleni ardına koymaması damgasını vurdu. Bu doğrultuda Ferhat, Aslı’ya olan sonsuz aşkı ve onu kaybetme korkusu nedeniyle tüm problemleri ve karşılarına çıkan engelleri göğüslemeye çalışır. İşte, Siyah Beyaz Aşk son 21. son bölüm özeti ve Siyah Beyaz Aşk 22. yeni bölüm fragmanına dair en yeni gelişmeler haber7.com’da…

SİYAH BEYAZ 22. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığını Lale Eren ve Ayşe Durmaz'ın üstlendiği, senaryosunu Erkan Birgören ve Banu Tekcan'ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Altan Dönmez'in oturduğu Siyah Beyaz Aşk 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

SİYAH BEYAZ AŞK 22. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini İbrahim Çelikkol, Birce Akalay, Muhammet Uzuner, Arzu Gamze Kılınç, Ece Dizdar, Deniz Celiloğlu, Cahit Gök, Uğur Aslan, Sinem Ünsal ve Kadriye Kenter gibi isimlerin üstlendiği Siyah Beyaz Aşk 22. yeni bölümüyle 19 Mart Pazartesi günü saat 20:00'da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

siyah beyaz aşk

SİYAH BEYAZ AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kendisini tanıyamayan Aslı, Ferhat ile olan ilişkisinde önemli bir karar almaya kalkıyor!

Abisi Cem'in ölümü, Aslı'nın hayatını yeniden sorgulamasına sebep olur. Aslı, artık aynada gördüğü yüzü tanıyamamaktadır. Eski huzurlu günlerine dönmek isteyen Aslı, yeni bir hamle yapmaya hazırlanır. Aslı, ailesinden kalan son kişi olan Cem'i kaybetmenin acısıyla Ferhat'tan ayrılmaya karar verir. Ferhat ise Aslı'nın bu kararı karşısında büyük üzüntü duyar. Aşk masallarının bittiğini düşünen Ferhat, Aslı'yı kaybetmeyi kolay kolay göze alamaz. Aslı, Ferhat'ın sorunlarını çözmeye çalışırken kendisinin de onun gibi hareket ettiğinin farkındadır. Birbirlerine benzeyen ikili, kendilerini bekleyen tehlikeyi fark ederler. Aslı, Ferhat için birçok probleme göğüs germeyi başarsa da bu durum onu gitgide yıpratmaktadır.

YORUMLAR 2
  • Anomin 6 yıl önce Şikayet Et
    uzun zamandır bekliyordum acaba ferhat ne yapacak
    Cevapla
  • Anonim 6 yıl önce Şikayet Et
    Siyah beyaz ask yeni fragmanı çok güzel bebek çok ilginç olacak Ferhat karakterini daha meraklı hale getirdi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'la Ekrem İmamoğlu arasındaki büyük fark! Seçim döneminde ortaya çıktı
ROKETSAN yeni lazer silahını test etti! İşte o anlar...