Söz 38.bölüm fragmanı yayınlandı! Bahar boşanmak istiyor...

Star TV'nin sevilen dizisi Söz 37.bölümü ile ekrana geldi. Söz son bölümde; Derman ve Selim hain planlarına devam ederken, Tim içeride ve dışarıda büyük bir mücadele verir. Babası ile ilgili gerçekleri öğrenen Bahar ve Yavuz'un arasında ipler kopma noktasına gelir. Peki, Söz 37.bölümün ardından, Söz 38.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 19.03.2018 16:31 GÜNCELLEME 19.03.2018 16:31

Söz 37.son bölümde; Eylem ve Avcı hayatlarının en büyük acısı ile karşı karşıyadır. Eylem'in yaptıklarını hazmedemeyen Selim'in hamlesi ikisi için de ağır olacaktır. Yaşadığı korkunç olayın etkisinden sıyrılamayan Nazlı, istemese de çevresine büyük zararlar verecektir. Babası hakkındaki gerçeklerle ağır bir şekilde yüzleşen ve çok sevdiği babasının ölümüne neden olan kişinin de Yavuz olduğunu öğrenen Bahar, çılgına döner. Yavuz ve Bahar'ın ilişkileri geri dönülmez bir yola girer ve büyük hasar alır. Timin en büyük düşmanı olan Büyükelçi'nin ölümü sonrasında Derman ve Selim, hain planları ile sahnededir. Tim ise içeride ve dışarıda bu saldırılara karşı büyük bir mücadeleye girecektir. Söz 37.bölümün hemen ardından, Söz yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Peki, Söz 38.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Söz 38.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

Söz 38.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat, Serhat Kılıç ve Mehmet Özgür gibi isimlerinde rol aldığı Söz 38.bölümü ile 19 Mart Pazartesi akşamı saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak. 

söz son bölüm

Söz son bölümde neler oldu?

Avcı ve Eylem düştükleri pusuyla baş etmeye çalışsalar da Selim’in kurduğu tuzak ikisini de dönülmez bir yola sokacaktır. Eylem’in yaptıklarını gururuna yediremeyen Selim, onlara hayatlarındaki en büyük acıyı yaşatmak için yemin etmiş bir şekilde karşılarındadır.

Nazlı yaşadığı krizle hiç yapılmayacak bir şey yapar ve bunun bedelini çok ağır ödemek zorunda kalır. Nazlı’nın hayatı artık eskisi gibi olmayacaktır.

Yavuz’dan, hain babasıyla ilgili gerçeği öğrenen Bahar’ın artık Yavuz’la arasındaki bağlar kopmak üzeredir. Gerçekler hakkında daha fazla bilgi edinmek için uğraştıkça ilişkileri iyice karmaşık bir hal alır.

Büyükelçinin ölümünden sonra Derman ve Selim yeni görevlendirmeleriyle harekete geçerler. Hem ülke sınırları içinde hem de sınır dışındaki birliklerimize yönelik yeni eylemler planlamaktadırlar. Tim bu saldırılıları önlemek için hayati bir görev alır. Zamanla yarışan Tim, Derman ve Selim’in başarılı olmalarını engellemek için var güçleriyle savaşırlar.

Söz 37.bölüm tamamını izlemek için;

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı