Fİ Çi dizisi yakında Show TV'de başlayacak! İşte, tanıtım fragmanı...

Dijital platform olan Puhu TV ekranlarında 2 sezon boyunca profesyonel oyuncu kadrosu ve güçlü senaryosuyla izleyici kitlesini ağırlayan Fİ Çİ dizisinin Show TV ekranlarında yayınlanacağının açıklaması gerçekleştirildi. Dizi sektörüne farklı bir soluk getiren Fİ Çİ dizisinin yakında Show TV'de yayın hayatına başlayacağını duyuran tanıtım fragmanı yayınlandı. İşte, Fİ Çİ tanıtım fragmanı...

Fİ Çi dizisi yakında Show TV'de başlayacak! İşte, tanıtım fragmanı...
Fİ Çi dizisi yakında Show TV'de başlayacak! İşte, tanıtım fragmanı...
GİRİŞ 13.03.2018 14:21 GÜNCELLEME 13.03.2018 14:21
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ünlü yazar Azra Kohen'in Fİ, Çİ ve Pİ serilerinden uyarlanarak oluşturulan ve Puhu TV ekranlarının yayınlandığı ilk bölümden itibaren yüksek reyting oranlarıyla büyük ses getiren yapıtı Fİ Çİ dizisinin izleyici kitlesine müjdeli bir haber geldi. Türkiye'nin ilk ve en iddialı internet dizisi olma niteliğine kavuşan Fİ Çİ dizisinin beklenmedik şekilde final yapma kararından sonra Show TV ekranlarında yeniden yayınlanmaya başlayacağının gelişmesi paylaşıldı. Bu doğrultuda Show TV, 2 sezon boyunca Puhu TV ekranlarında yayın hayatına devam eden ve her bölümüyle başarılı performans elde ederek çok geniş izleyici kitlesine kavuşan Fİ Çİ dizisinin tanıtım fragmanını yayınlandı. Yayınlanan tanıtım fragmanı doğrultusunda, yakında yeniden ekranlarda olacağı belirtildi. Öte yandan dizinin Show TV ekranlarında ne zaman yayınlanacağı konusuna ilişkin tarih bilgisine yer verilmedi, ancak çok kısa bir zaman içerisinde izleyicisinin karşılaması bekleniyor. İşte, Fİ Çİ dizisinin tanıtım fragmanı...

Fİ Çİ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

 

 

Bir adam bir kadını sever ve dünya değişir. Ama hayatı kökten değiştiren aşkı değil, aşkına ulaşabilmek için cesaret edebildikleridir. O kişiye duyduğu aşkın acımasızlığında öylesine büyük fırtınalar başlatır ki sonunda dokunduğu her şeyi yıkar. Ve bazen hayatın kendini yenilemesi için önce her şeyin yıkılması şarttır. Tutkunun peşinden koşanların, yanma pahasına ateşe uçanların ve acıdan geçerek kendi gerçeğine ulaşanların hikayesi Fİ, Show TV’de!

fi

İŞTE, Fİ Çİ TANITIM FRAGMANI…

Fİ Çİ dizisinin Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan tanıtım fragmanında, ülkenin en tanınmış psikiyatristlerinden olan Can Manay (Ozan Güven), genç balerin Duru’yu (Serenay Sarıkayı) ilk bakış görür görmez büyüleyici güzelliğine kapılıyor. Müzisyen Deniz’in (Mehmet Günsür) sevgilisi Duru’ya destek olduğu tanıtımda, Can Manay’ın Duru’ya “Kim olacağını seçebilirsin ya da en azından kim olmayacağını!” sözleri damgasını vuruyor.

YORUMLAR 2
  • ferhat 4 yıl önce Şikayet Et
    dizi şu şekildedir can olsun deniz olsun aynı karakterdir.duruda aynı karakterdir.bunlar bi dağcıdır.dağcılar hep çıkılmaz denilen dağlara tırmanmayı arzu eder.bunların hayatları tek taraflıdır.sadece şehvet.evlilik aşkı öldürüyor ,deniliyor.nasıl göründüğüne dair bi vizyondur.evlilikte olabilecek merhamet sevği aşk ve ailede olabilecek şefkat gibi erdemlere sahib değiller.başkalarının mallarınıda çalarlar.dağalr yücedir.üzerindekilerini atar.
    Cevapla
  • ALLAH-U EKBER 6 yıl önce Şikayet Et
    bitmemişmiydi bu dizi ?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı