Ufak Tefek Cinayetler 21. yeni bölüm fragmanı: Oya hastaneye kaldırılıyor!

Star TV ekranlarında her salı akşamı büyük ses getiren sahneleriyle izleyicisini karşılayan Ufak Tefek Cinayetler 20. bölümü ekranlara taşındı. Son bölümde Sarmaşık cephesinde artık hiçbir kadın sınır tanımaz hale dönüşüyor ve birbiriyle amansız geçen bir savaşın ortasında kendisini buluyor. İyiler ve haydutların çetin savaşının damgasını vurduğu son bölümün yayınlanmasının hemen sonrasında yeni bölümden fragmanı geldi. İşte, Ufak Tefek Cinayetler 21. yeni bölüm fragmanı...

GİRİŞ 20.03.2018 13:28 GÜNCELLEME 20.03.2018 13:29

Star TV ekranlarında yayınlanan her bölümüyle reyting sıralamasında zirvedeki sarsılmaz yerini koruyan dizisi Ufak Tefek Cinayetler 13 Mart Salı akşamı izleyicisiyle buluştu. Ufak Tefek Cinayetler dizisinin son bölümünde gözler, Sarmaşık kadınlarının dördünün de birbirlerine karşı acımasızca saldırıya geçtiği sahnelere çevrildi. Kin, nefret ve intikamla birlikte başlatılan savaşın giderek çok ciddi boyutlara taşındığı son bölümün izleyicisine nefes kesen dakikalar yaşatmasının ardından yeni bölüm fragmanı bekleniyor. İşte, geçtiğimiz bölümde hamile olduğunu duyuran Burcu'nun Mehmet ile nikah masasına oturmasıyla birlikte Oya tarafından gelen sürpriz açıklamaların damgasını vurduğu son bölümün yayınlanmasıyla birlikte yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ufak Tefek Cinayetler 20. son bölüm özeti ve Ufak Tefek Cinayetler 21. yeni bölüm fragmanına ilişkin tüm ayrıntılara haber7.com'dan ulaşabilirsiniz...

Ufak Tefek Cinayetler son bölümü özetlenecek olursa; Sarmaşık cephesinde Burcu ve Mehmet'in evlilik kararı almaları gündemin ortasına bomba gibi oturdu. Mehmet'in baba olacağı gelişmesinin hemen ardından gerçekleştirecekleri evlilik kararı, Sarmaşık kadınlarının daha da tehlikeli bir hale dönüşmesine neden oldu. Öncelikle Mehmet'in Burcu ile evleneceği ve ondan çocuk beklediği haberini eski eşi Arzu'yla paylaşması sonrasında Arzu'dan çok sert bir şekilde tepki aldı ve sinirlerine hakim olamayarak Mehmet'e tokat attı. Öte yandan Mehmet ile nikahlarının kıyılmasına neredeyse sayılı dakikalar kalan Burcu'yu dengeleri tamamen değiştirecek bir olay karşılayacaktır. Oya tarafından, ''Mehmet beye bir şey söylemeliyim, bunu bilmesi gerekiyor.'' şeklinde gelen açıklamalar son bölümde izleyicisi tarafından soluk soluğa takip edildi.

 

 

UFAK TEFEK CİNAYETLER 21. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer'in oturduğu ve senaryosunu Meriç Acemi'nin kaleme aldığı Ufak Tefek Cinayetler 21. yeni bölüm fragmanı ve Ufak Tefek Cinayetler 21. yeni bölümden ilk sahne yayınlandı.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 21. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Bade İşçil, Selim Bayraktar, Tülin Özen, Ferit Aktuğ gibi isimlerin üstlendiği dizi Ufak Tefek Cinayetler 21. yeni bölümüyle 20 Mart Salı günü saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

UFAK

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

İyiler ve haydutların çetin savaşı başlıyor! Silahlar çekildi, 4 kadın birbirine saldırıyor. Artık işler ciddi, olan sonunda Oya'ya olacak. En delikanlıyı yiyecek bu Sarmaşık! İyiler ve haydutların çetin savaşı başladı artık. Üstelik bir de düğün var. Ne oluyorsa o düğünde oluyor. Gözleri artık kan bürüdü. Bu düğünün olmamasını isteyen kim? Olmasını isteyen kim? Ufak Tefek Cinayetler’in gerçek cinayetler haline gelmeye başladığı yeni bölümde herkes suçlu olabilir!

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ticaret Bakanı Bolat'tan fahiş fiyat açıklaması! Harekete geçildi: Kapatma cezası...
Gazze’ye giden ABD gemisinde büyük şok! Geri dönmek zorunda kaldı