Beşiktaş Bayern Münih maçını bedava veren yabancı kanallar!

14 Mart Çarşamba günü itibariyle Beşiktaş Bayern Münih veren yabancı kanalların listesi belli oldu. Futbol severlerin ilgiyle takip edeceği Beşiktaş Bayern Münih maçı Türkiye'den şifreli olarak yayınlanacak. Aşağıdaki listeye bakarak Beşiktaş Bayern Münih maçını yabancı kanallardan takip edebilirsiniz.

Beşiktaş Bayern Münih maçını bedava veren yabancı kanallar!
Beşiktaş Bayern Münih maçını bedava veren yabancı kanallar!
GİRİŞ 14.03.2018 19:58 GÜNCELLEME 14.03.2018 19:59

Şampiyonlar Ligi rövanş maçında karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş Bayern Münih maçı heyecanla bekleniyor. Futbol severlerin merakla beklediği Beşiktaş Bayern Münih maçını bedava izlemek mümkün mü sorusu günün en çok merak edilenler listesine girdi. İlk maçın TRT 1'de yayınlanmasının ardından rövanş maçı şifreli olarak Türkiye'den izlenebilecek. Tivibu Spor'dan naklen yayınlanacak karşılaşma yabancı kanallardan da takip edilebilecek. İşte Beşiktaş Bayern Münih ücretsiz veren yabancı kanallar ve listesi...

Beşiktaş Bayern Münih maçı saat kaçta?

 

 

14 Mart Çarşamba günü saat 20:00'de başlayacak karşılaşma Tivibu Spor 2'den canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar haber7 de...

Beşiktaş Bayern Münih maçını veren yabancı kanallar

Beşiktaş ile Bayern Münih arasındaki son 16 turu rövanş mücadelesini şifresiz canlı izlemek isteyen futbolseverler, mücadeleyi yayınlayacak yabancı kanalları araştırmaya başladı. Uydu üzerinden yayın yapan bazı yabancı spor kanalları mücadeleyi şifesiz yayınlıyor. Beşiktaş Bayern Münih maçını şifresiz vermesi beklenen kanalların listesini aşağıdan görebilirsiniz. 

Be Sport 1(belgium)/Hd, beIN Sports Connetct EPANA, Benfica Tv2(BTV2), BT Sport 1/HD, Canal+Futbol/HD, Canal+ Sport (france), Canal + Sport (poland) / Hd, Daiema Sport 2 HD, Digi Sport 1 (Hun), Dolce Sport / Hd, ESPN Caribbean, Fox Sports (italy)/ HD, Futbol 1 (Ukranie), GO Sports 2 / Hd, / Hd, KAZ Sport, Lig tv3/HD, Ntv Plus Futbol 1 / HD, O2 Sport (cze), OLL TV Player, Sky Sport 2 (germany)/HD, Sport 1 (israel)/HD.

Beşiktaş Bayern Münih  maçı Muhtemel 11'ler...

Beşiktaş: Fabri, Adriano, Medel, Necip, Caner, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Babel, Talisca, Negredo

Bayern Munih: Ulreich, Kimmich, Boateng, Hummels, Alaba, Martinez, Vidal, Thiago, Ribery, Müller, Lewandowski

Beşiktaş nasıl turu geçer?

Temsilcimiz Beşiktaş'ın tur atlaması oldukça zor. Zira Beşiktaş'ın tur atlaması için Bayern Münih'e gol yemeden 6 gol atması gerekiyor. Bayern Münih'in gol atması durumunda ise Beşiktaş'ın rakibinden 6 fazlasını atmasını gerekiyor. Gol averajı nedeniyle Beşiktaş'a 6-1 bile yetmiyor. Bu yüzden yediği her golün sayısına göre 6 fazlasını atması şart.

Bayer ünih'e tur atlaması için alacağı her galibiyet ve beraberlik yeterli olacak. Yine Bayern Münih'in Beşiktaş'a yenilmesi de turu getirebilir. Beşiktaş'ın turu getirecek skorla kazanaması durumunda Bayern Münih tur atlayan taraf olacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?