Börü 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Börü 3. son bölüm!

Star TV ekranlarının yayın hayatına başlamasıyla birlikte yoğun rağbet gören projesi Börü 3. bölümüyle izleyicisinin karşısına geçti. Son bölümde tehdit altındaki Börü Timi'nin 100 YDG-H teröristine karşı amansız mücadelesi soluksuz bir şekilde takip edildi. Peki, heyecan, gerilim ve aksiyon yüklü sahnelerin hakim olduğu son bölümün arkasından yen bölüm fragmanı geldi mi? İşte, Börü 4. yeni bölüm fragmanı gelişmeleri...

Börü 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Börü 3. son bölüm!
Börü 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Börü 3. son bölüm!
GİRİŞ 15.03.2018 09:09 GÜNCELLEME 15.03.2018 09:09

Polis Özel Harekatın en seçkin birimi olan 34 50 telsiz kodlu Börü timinin canı pahasına sürdürdüğü mücadelelerini ve üstün kahramanlıklarını konu edinen Börü dizisinin 3. son bölümü 14 Mart Çarşamba akşamı Star TV ekranlarında yayınlandı. Yeni bölüm fragmanı öncesi son bölümde Börü Timi'ndeki Turan ve Kaya'nın; hain terör örgütüne destek vermek için Cizre bölgesinden saldırı gerçekleştirerek kendilerini kıskaca alan 100 YDG-H teröristine karşı nefes kesen bir mücadele başlatmaları damgasını vurdu. Öte yandan Ayı Murat'ın büyük tehdit altındaki Börü Timi'ni kurtarabilmek adına canla başla mücadelesini ortaya koyduğu son bölümün izleyicisini ağırlamasının ardından gelecek haftaki yayınlanacak yeni bölümde Börü Timi'ni hangi yeni gelişmelerin karşılayacağını merak eden dizinin tutkunları tarafından yeni bölüm fragmanı aramaları başlatıldı. Peki, izleyici kitlesinin tüm dikkatlerini üzerinde toplayan son bölümün ekranlardaki yerini almasıyla birlikte yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Börü 3. son bölüm özeti ve Börü 4. yeni bölüm fragmanıyla ilgili tüm ayrıntılara haber7.com'dan ulaşabilirsiniz.

BÖRÜ 4. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dağ 2 filminin yazarı ve yönetmeni Alper Çağlar’ın başarılı projesi olan ve Polis Özel Harekat’ın en seçkin birimi, 34 50 telsiz kodlu BÖRÜ timinin hikayesini ekranlara taşıyan Börü 4. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğinde yer alacaktır.

BÖRÜ 4. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Ahu Türkpençe, Serkan Çayoğlu, Emir Benderlioğlu, Fırat Doğruloğlu, Murat Arkın, Ahmet Pınar, Can Nergis, Armağan Oğuz, Bedii Akın, Ozan Ağaç, Gürol Tonbul gibi usta isimlerin üstlendiği Börü 4. yeni bölümüyle 21 Mart Çarşamba günü saat 20:00’da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

börü

BÖRÜ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

2015 Ağustos, BÖRÜ savcılık tarafından idari tedbir konulduğu için mecburen ikiye bölünmüştür. Yarısı Sur'da Özel Kuvvetler ve JÖH ile operasyonda Öz Yönetim ilan eden hainlere karşı, diğer yarısı ise İstanbul'da açığa alınmış durumda sorgudadır. Turan ve Kaya, PKK'ya destek vermek üzere Cizre'den saldıran ve kendilerini saran 100 YDG-H teröristine karşı imkansız bir kıskaçla mücadele ederken, Ayı Murat timini kurtarmak için 8. Ana Jet üssünden destek uğruna bir avuç unsurla Abbas Tepe'ye intikal etmek zorundadır. 14 Mart Çarşamba günü Star TV'de 20:00'de başlayacak ve hemen ardından olan BÖRÜ'de, çarklar dönmeye, türlü hıyanetler fokurdamaya başlamıştır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uzman isimden dikkat çeken faiz yorumu: ‘Merkez’ sürpriz yapabilir
Türkiye'nin hamlesi dengeleri değiştirecek! Dünya denklemi açısından yeni bir milat