Bizim Hikaye 26. yeni bölüm fragmanı geldi! Bizim Hikaye son bölüm özeti!

Son bölümüyle izleyicisinin tüm dikkatlerini üzerinde toplayan Bizim Hikaye 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hülya'nın ''Savaş'tan hamile olabilirim.'' şeklindeki şoke eden açıklamasının sonrasında Filiz neye uğradığını şaşırır. Öte yandan, Elibolların mahallesine gizemli bir isim dahil olur. İşte, Bizim Hikaye 25. son bölüm özeti ve Bizim Hikaye 26. yeni bölüm fragmanı...

GİRİŞ 16.03.2018 13:21 GÜNCELLEME 16.03.2018 13:21

Fox TV ekranlarının soluksuz takip edilen kaliteli projesi Bizim Hikaye 25. son bölümü 16 Mart Perşembe tarihinde yayınlandı. İzleyicisini her perşembe akşamı yayınlanan bölümleriyle ekrana kilitlemeyi başaran Bizim Hikaye yeni bölüm fragmanı da geldi. Nefes kesen son bölümde, Esra'nın aşkından başka gözü hiçbir şey görmeyen Hikmet, kendini hayati bir tehlikenin içerisine atar ve intihar etme girişiminde bulunur. Öte yandan Yeliz'in sakladığı elmasların peşine düşen adamlar tarafından Elibol ailesinin başına büyük dertler açılır. Yeni bölüm fragmanında ise Savaş ve Hülya arasındaki çarpıcı diyalog dikkat çekiyor. Bununla birlikte Elibol mahallesinde yine bir hareketlilik yaşanarak sürpriz bir isim katılıyor. İşte, Bizim Hikaye 25. son bölüm özeti ve Bizim Hikaye 26. yeni bölüm fragmanı...

BİZİM HİKAYE 26. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

 

 

Yapımını Med Yapım'ın üstlendiği, senaryosunu Hatice Meryem ve Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli'nin oturduğu Bizim Hikaye 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, son bölümün hemen arkasından sabırsızlıkla beklenen Bizim Hikaye 26. yeni bölüm fragmanı...

BİZİM HİKAYE 26. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağız Can Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar ve Ömer Sevgi gibi isimlerin üstlendiği Bizim Hikaye 26. yeni bölümüyle 22 Mart Perşembe günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

BİZİM

BİZİM HİKAYE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Esra ve Hikmet’in başına gelenler herkesi çok korkutur. Filiz artık Hikmet’le aralarındaki ilişkinin son bulacağını Esra’ya kesin bir dille söyler. Esra da Hikmet’le bağını kesme kararı alır. Fakat bunun tek sebebi Filiz’in baskıları değildir, Esra Asım’dan hamiledir.

Yeliz’in sırları aileye bir kez daha bela olur. Yeliz’in sakladığı elmasları arayan adamlar aileyi tehdit eder. Elibollar ise adamların neden peşlerinde olduğunu anlayamazlar. Yeliz’in karanlık geçmişi ailenin peşini kolay bırakmayacak gibidir. Ölmekten son anda kurtulan Fikri’nin keyfi yerindedir. Üstüne bir de röportajdan aldığı para da eklenince daha da mutlu olur. Fakat hatalarından ders çıkarmayan Fikri, yine sağlığıyla oynamaya devam eder.

Hikmet, girdiği borcu ödemek için boyundan büyük işlere kalkışır. Aşkından hala vazgeçmeyen Hikmet, Esra’dan aldığı şok edici haberle sarsılır. Tüm bu problemlerin altında ezilen Hikmet korkunç bir karar verir.

Barış’ın mahalleye dönmesi Cemil’i tedirgin eder. Fakat Cemil de kalmakta kararlıdır. Önce tayinini iptal ettirmesi gereken Cemil, son yaşanan olaylarla Elibollara daha da yakınlaşma fırsatı bulur. Ferda’dan iyice bıkan Tülay ve Tufan Ferda’nın gizlediği bir şeyi öğrenince, evde dengeler değişir. Tüla sonunda Ferda’dan kurtulacak mıdır?

Barış, Hülya ile arasına mesafe koymaya karar verir. Fakat Barış’ın tek sorunu bu değildir. Rest çektiği babasını hayatından tamamen çıkarmak için babasının istediği parayı toplaması gerekmektedir.

Filiz, babasının sağlığına kavuşmasıyla rahat bir nefes alacağını düşünürken; Hikmet’in başına gelenler ve Yeliz’in belalıları onu yine zor duruma sokar. Filiz, tüm bu sorunların arasından sıyrılıp yeniden mutlu olabilecek midir?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti