Vatanım Sensin 49.bölümde neler oldu? Vatanım Sensin son bölüm Kanal D'de

Vatanım Sensin 48.bölümü ile nefes kesti. Vatanım Sensin son bölümde; Yunan ordusuna geri dönen Cevdet, Türk ordusunun zafer kazanmasına yardımcı olmuştur. Ancak faili meçhul bir cinayet infiale neden olur. Peki, Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Vatanım Sensin 49.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 23.03.2018 09:30 GÜNCELLEME 23.03.2018 09:45

Kanal D ekranlarının beğeniyle izlenen dizisi Vatanım Sensin son bölümü ile yine seyirciyi ekrana kilitledi. Son bölüm finalinde Cevdet'e silah doğrultan Leon babasının ölümüne neden olduğunu öğrenmiştir. Bir Kuvacı olduğundan haberdar olan Leon, köşeye sıkışacaktır. Yunana karşı zafer kazanan Türk cephesi Cevdet'in geri dönüşü ile rahat bir nefes alsa da İzmir sokaklarında işlenen faili meçhul cinayet infiale neden olacaktır. Heyecan dolu son bölümü ile ekrana gelen Vatanım Sensin 48.bölümün hemen ardından Vatanım Sensin 49.bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Peki, Vatanım Sensin 49.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

VATANIM SENSİN 49.BÖLÜM FRAGMANI

 

VATANIM SENSİN 49.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak gibi isimlerin rol aldığı Vatanım Sensin 49.bölümü 22 Mart Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak.

VATANIM SENSİN 48.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

VATANIM SENSİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yunan Ordusu’na kendisini yeniden kabul ettiren Cevdet, artık daha dikkatli olması gerektiğinin farkındadır. İngiliz ajan Charles Hamilton’ın foyasını öğrenen Cevdet, onu öldürür ve Yunan Ordusu içindeki vazifesine geri döner. Fakat Cevdet’in önündeki engel bu kez Leon’dur. Cevdet’in bir vatanperver olduğunu öğrenen Leon, babası Vasili’nin de onun yüzünden öldüğünü düşünür. Cevdet ise Türk halkı için mücadele ettiğini itiraf eder. Bu itirafın akabinde birlikte aynı amaca hizmet ettiklerini belirtir. Büyük bir ikileme düşen Leon, ne yapacağını bilemez bir hale gelir.

İzmir ise tam anlamıyla bir yangın yerine dönüşmüştür. Türk halkı, topraklarını Yunanlara kolay kolay teslim etmeyecektir ve direniş giderek büyür. İzmir’deki duvarın kırmızı ve beyaza boyanması, Yunan Ordusu içinde büyük bir krize sebep olur. Yunan Kumandanı Filippos’un yaptıkları sorgulanmaya başlanır.

Öte yandan İsmet Bey, Milli Mücadele’nin fitilini İzmir’de ateşler. Artık savunma değil, taarruz zamanıdır. Türk halkının beklediği an gelmiştir ve vatanlarını koruyabilmek için her şeyi yapmaya hazırdırlar.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İşte Baykar'ın neden hedefe konulduğuna dair gerçek
Bakan Şimşek'ten enflasyon vurgusu! Tarih verdi