Aşk ve Mavi 58. yeni bölüm fragmanı geldi! Aşk ve Mavi 57. son bölüm!

ATV ekranlarının reytinglerde zirveden düşmeyen dizisi Aşk ve Mavi 57. bölümüyle nefes kesen gelişmelere sahne oldu. Son bölümde Cemal ve işbirlikçisi Servet'in tüm foyası ortaya çıktı. Geniş izleyici kitlesine sahip Aşk ve Mavi son bölümün yayınlanmasıyla birlikte yeni bölüm fragmanı araştırmalarına başlandı. İşte, Aşk ve Mavi 58. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 17.03.2018 01:48 GÜNCELLEME 17.03.2018 01:48

Gerilim, heyecan ve entrika dolu sahneleriyle izleyici kitlesini ağırlayan Aşk ve Mavi 57. son bölümüyle 16 Mart Cuma akşamı ATV ekranlarında yayınlandı. Yeni bölüm fragmanına geçmeden önce, tansiyon seviyesinin tavan yaptığı son bölümde; Cemal ve işbirlikçisi Servet ikilisinin Demirhan'ı Fatma'dan çalmasının ardından kirli yüzünün ifşa olması damgasını vurdu. Ancak Cemal'in bebeği çalması Ali ile Mavi'nin arasının yeniden bozulmasına ve Mavi'nin eve geri dönmeme kararı almasına yol açar. Fazıl'ın Kemal'e karşı büyük öfkesine hakim olamadığı ve onu bir hışımla evden kovması sahne olan son bölümün ekranlardaki yerini almasının ardından yeni bölüm fragmanı sorgusu gerçekleştirilmeye başlandı. Peki gelecek hafta ekranlara taşınacak yeni bölümde neler olacağıyla ilgili heyecanlı bekleyişini tüm hızıyla sürdüren dizinin tutkunları için Aşk ve Mavi 58. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Aşk ve Mavi 57. son bölüm özeti ve Aşk ve Mavi 58. yeni bölüm fragmanına dair en yeni gelişmeler haber7.com'da...

AŞK VE MAVİ 58. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği, senaryosunu Gül Abus Semerci ve Yelda Eroğlu'nun kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Hakan Arslan'ın oturduğu Aşk ve Mavi 58. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

AŞK VE MAVİ 58. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başr ollerini Emrah Erdoğan, Burcu Kıratlı, Işıl Yücesoy, Kenan Bal, Baran Akbulut, Cüneyt Mete, Ayşegül Ünsal ve Birgül Ulusoy gibi isimlerin üstlendiği, Aşk ve Mavi 58. yeni bölümüyle 23 Mart Cuma günü saat 20:00'da ATV ekranlarında yayınlanacak.

aşk ve mavi

AŞK VE MAVİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cemal’in bebeği çalması Mavi ve Ali’nin arasını açar. Cemal'in Servet'le iş birliği yaparak Demirhan'ı Fatma'dan çaldığı ortaya çıkar. Fazıl, Cemal'e karşı çok öfkelidir. Cemal'i evden kovar. Cemal'in bebeği çalması Mavi ve Ali'nin arasını da açar. Mavi, eve dönmekten vazgeçer. Fatma, bebeğine kavuştuğu için çok mutludur. Ama bu mutluluk uzun sürmez. Safiye, Demirhan'ı geri alabilmek için bir plan yapar.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: Alman Cumhurbaşkanı Ankara'da! Başkan Erdoğan resmi törenle karşıladı
Döner kesen Steinmeier'a eleştiri: Erdoğan'ın bizi ciddiye almaması normal