Fazilet Hanım ve Kızları 40. yeni bölüm fragmanı geldi! Son bölüm özeti!

Fazilet Hanım ve Kızları, geniş izleyici kitlesinin nefeslerini tutarak takip ettiği son bölümüyle ekrana kilitledi. Ekranlara taşınan son bölümde, birbirlerine karşı yoğun duygularını haykıramayan Yağız ve Hazan'ın büyük yüzleşmesi damga vurdu. Hemen ardından Fazilet Hanım ve Kızları 40. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, nefes kesen yeni bölüm fragmanı...

Fazilet Hanım ve Kızları 40. yeni bölüm fragmanı geldi! Son bölüm özeti!
Fazilet Hanım ve Kızları 40. yeni bölüm fragmanı geldi! Son bölüm özeti!
GİRİŞ 24.03.2018 15:09 GÜNCELLEME 24.03.2018 15:09

Star TV ekranlarının uzun bir zamandır zirvedeki tahtını kimselere kaptırmayan dizisi Fazilet Hanım ve Kızları 39. son bölümüyle 17 Mart Cumartesi akşamı izleyicisinin karşısına geçti. Yeni bölüm fragmanının hemen öncesinde, bu hafta ekranlarda yayını gerçekleşen son bölümde birbirleri için hissettikleri duygulara engel olamayan ve her geçen gün duygularının ağırlığıyla birbirlerine kendini giderek kaptıran Hazan ve Yağız ikilisinin asansördeki büyük yüzleşmesi tansiyon seviyesini yükseltti. Bu esnada saklı kalan her şeyi tüm çıplaklığıyla konuşmak için önemli bir fırsat yakalayan Yağız ve Hazan da birbirlerine kendilerinin bile itiraf edemeyecekleri gerçeğin ne olduğunu sorguladı. İşte, diğer yandan Fazilet'in Hazan'ı düşünerek ortalığı tamamen alabora edecek girişiminin sahne olduğu son bölümün arkasından yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fazilet Hanım ve Kızları 38. son bölüm özeti ve Fazilet Hanım ve Kızları 39. yeni bölüm fragmanına dair gelişmeleri haber7.com'dan öğrenebilirsiniz.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 40. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 

Yapımcılığını Avşar Film’in üstlendiği, senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda ise Gökçen Usta’nın oturduğu Fazilet Hanım ve Kızları 40. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 40. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Nazan Kesal, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul, Mahir Günşıray, Alp Navruz, Afra Saraçoğlu, Tolga Güleç, Hazal Türesan ve Ecem Baltı gibi isimlerin üstlendiği Fazilet Hanım ve Kızları 40. yeni bölümüyle 24 Mart Cumartesi günü saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

faz

FAZİLET HANIM VE KIZLARI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Fazilet’in baskını Hazım ve Sinan’ı zor durumda bırakırken, Fazilet ve Kerime hesaplaşmasında yaşananlar Hazım’ın tüm dikkatini Yağız ve Hazan’ın üstüne çeker. Hazım, Kerime’den kendi yöntemleriyle kurtulsa da içine düşen şüpheden kurtulması kolay olmayacaktır. Hazan ve Yağız birbirleriyle yüzleşmekten köşe bucak kaçsalar da içlerindeki fırtına peşlerini bırakmaz.Bilmedikleri şey ise bu fırtınaya sürüklenirken yalnız olmadıklarıdır.

Hazan ve Yağız var güçleriyle birbirlerinden uzak durmaya çalışırken, Yağız’ın Nil’le ilgili Sinan’la yüzleşmesi kopacak fırtınanın ayak sesleridir. Hazım’ın şüphelerinin peşinden gitmesi Fazilet’in gözünü korkuturken, Ece’nin Hazan ve Yağız’ın arkasında durmasıyla saflar sıkılaşmaya başlar. 

Diğer yanda yalıda arkasından dönen dolapların peşine düşen Yasin ve Yasemin’den kurtulamamanın verdiği öfkeyle deliye dönen Gökhan, kendilerinden saklanan akıl almaz gerçeklerle en ağır şekilde yüzleşmek üzeredir. Hazım ise yüzleştiği gerçekle, en hassas noktasından, babalığından sınanırken Fazilet, Hazan’ın çıkarlarını korumak için ortalığı karıştıracak büyük bir adım atar.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi