İstanbullu Gelin 42.bölümde neler oldu? Faruk Osman'ı evden kovuyor

Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin 41.bölümü ile ekrana geldi. İstanbullu Gelin son bölümde; Garip'in ani kalp krizi Esma için sonun başlangıcı olacaktır. Adem ve Reyhan'ın yüzleşmesi taşları oynatırken İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. İşte, İstanbullu Gelin 42.bölüm fragmanı

GİRİŞ 24.03.2018 10:11 GÜNCELLEME 24.03.2018 10:11

İstanbullu Gelin 41.son bölümde; Garip kalp krizi geçirir ve bu olay herkes için bambaşka hayat seyri demektir. Süreyya'nın hamlesi Esma ve çocukları arasındaki düğümlerin çözülmesini sağlarken, Esma'nın da Garip hakkındaki kararlarını sağlamlaştıracaktır. Öte yandan geçmişten gelen mektupla ilmek ilmek ördüğü intikam dolu dünyası Adem'in başına yıkılacaktır. Güvendiği tek dalın hayatının mahvına neden olduğunu öğrenmesi annesi ile büyük yüzleşmesine sahne olur. Peki, İstanbullu Gelin son bölümün ardından, merakla beklenen İstanbullu Gelin 42.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İSTANBULLU GELİN 42.BÖLÜM FRAGMANI

 

İSTANBULLU GELİN 42.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Fırat Tanış ve daha bir çok ünlü oyuncunun rol aldığı İstanbullu Gelin 42.bölüm 23 Mart Cuma günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

İSTANBULLU GELİN 41.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Adem, annesinin ondan yıllardır sakladığı sırrın buhranı içerisindedir. Bu gerçeği hazmetmesi kolay olmayacaktır. Garip geçirdiği kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırılır, bu durum Esma ile Garip’in ilişkisini Süreyya ve Faruk’un sorgulamasına neden olacaktır. Akif ve Senem nikaha hazırdır, Süreyya’nın hazırladığı bekarlığa vedada ise beklenmeyen olaylar yaşanacaktır. İpek ve Fikret arasındaki ilişki Erhan’ın gelişi ile başka bir krize dönüşür. Adem’in Reyhan ile yüzleşmesi kendisi ile ilgili bir çok şeyi sorgulamasına ve bir karar almasına neden olacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız