Ufak Tefek Cinayetler 22. yeni bölüm 2. fragmanı! Yeni cinayet vakası!

Ufak Tefek Cinayetler bu hafta ekranlara gelen 21. son bölümde, Burcu'nun çevirdiği tüm dümenlerin Oya ve Serhan ikilisi tarafından açığa çıkarılması sahne oldu. Burcu'nun hamilelik yalanını örtbas etmek adına Oya'ya cinayet girişiminde bulunduğu son bölümün yayınlanmasıyla birlikte yeni bölüm fragmanı iple çekiliyor. İşte, Ufak Tefek Cinayetler 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 27.03.2018 16:58 GÜNCELLEME 27.03.2018 16:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ufak Tefek Cinayetler 22. son bölümde; Mehmet'le evlenebilmek için sinsice bir plan hazırlayarak sözde hamile olduğunu açıklayan Burcu, bu yalanını ifşa edecek tek kişinin Oya olduğunu bildiği için cinayet derecesine ulaşan yeni bir plan daha hazırlama girişiminde bulundu. Yeni bölüm fragmanının dört gözle beklenildiği son bölümde yalanlarının açığa çıkmasından büyük bir korku duyan Burcu'nun sınır tanımaz hale dönüşmesi sonrasında Oya'yı buzluğa kapatıp onu ölüme terk etmesi damgasını vurdu. Oya ve Serhan ikilisinin olayı aydınlatmak üzere gerekli incelemeleri sürdürmesi sonucunda tüm bunlara sebep olan kişinin Burcu olduğu gerçeğine ulaştığı son bölümün hemen arkasından yeni bölüm fragmanı için araştırmalara yoğunluk kazandırıldı. İşte, ardı arkası kesilmeyen entrikaların eksik olmadığı Ufak Tefek Cinayetler 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Oya ve Serhan'ın el ele vererek Burcu'nun hamilelik yalanını çarpıcı bir şekilde Mehmet'e anlattığı son bölümün ardından Ufak Tefek Cinayetler 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Ufak Tefek Cinayetler son bölüm özeti ve yeni bölüm fragmanı detayları...

UFAK TEFEK CİNAYETLER 22. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 

Yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğuna Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer'in oturduğu ve senaryosunu Meriç Acemi'nin kaleme aldığı Ufak Tefek Cinayetler 22. yeni bölüm fragmanı ve Ufak Tefek Cinayet 22. yeni bölüm ilk sahne yayınlandı.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 22. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Bade İşçil, Selim Bayraktar, Tülin Özen, Ferit Aktuğ gibi isimlerin üstlendiği dizi Ufak Tefek Cinayetler 22. yeni bölümüyle 27 Mart Salı günü saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

UFAK

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sarmaşık’ta soğukkanlı bir katil var!

Artık Sarmaşık’ta kimseye rahat bir uyku yok. Çünkü içlerinden biri her an öldürülebilir! Düğünde yaşanan felaketten sonra herkes şundan emin: Sarmaşık’ta soğukkanlı bir katil var! Peki, katil kim? Merve, Pelin ve Arzu birbirlerinden şüpheleniyor. Kavga ciddileşiyor, Sarmaşık birden siyaha çalıyor derken Merve duruma el koyuyor. Ancak olaylar hiç olmadık biçimde gelişiyor ve Merve’nin güç gösterisi, bir aile dramına yol açıyor. Geçmişte toprağın altına gömülen şeytanlar da bir bir çıkıyor ve gözünü kin bürümüş Tunç, bir türlü Merve’yle Pelin’in peşini bırakmıyor.

Herkesin “Katil kim?” sorusunun peşine düştüğü yeni bölümüyle Ufak Tefek Cinayetler Salı akşamı Star’da…

YORUMLAR 1
  • cakirer24 6 yıl önce Şikayet Et
    cinayeti ufak tefek gösteren bu diziyi izleme izlettirme
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?