Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 96.bölümde neler oldu?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 95.bölümde; hamile olduğunu öğrenen Meryem dermansız bir hastalığı tutulduğunu öğrenir. Yaşaması için bebeğinden vazgeçmesi gerekmektedir. Peki, nefes kesen son bölümün hemen ardından, merakla beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 96.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

GİRİŞ 28.03.2018 08:48 GÜNCELLEME 28.03.2018 08:48

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü ile yine nefes kesti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 95.son bölümde; Hızır ve Ünal Kaplan içeride ve dışarıdaki düşmanlarını ortaya çıkarmanın gururunu yaşarlar. Hasan'dan alınan bilgiler bütün düğümleri çözerken, Ceylan'ın sevinci kısa sürecektir. Görevini tamamlayan ve abisine kavuşan Ceylan yeni gelişme ile şok olur. Öte yandan rahat bir nefes alan Hızır ise yeni maceraların içine doğru sürüklenmektedir. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 95.bölüm finalinde Meryem'den gelen güzel haber, acı bir gerçekle gölgelenecektir. Ölümle burun buruna gelen Meryem kurtulabilecek mi? Peki, her bölümü ile seyirciyi ekrana kilitleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 96.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 96.bölüm fragmanı

 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 96.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik ve Tarık Ünlüoğlu gibi isimlerin rol aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 96.bölümü ile 27 Mart Salı akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak. 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 95.bölüm izlemek için tıklayınız

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde neler oldu?

Hızır ve Ünal Kaplan'ın gizli düşmanları ortaya çıkarmak için başlattıkları mücadelenin sonuna gelinmiş, başta Hasan'ı bitirmek için yapılan operasyon başarılı geçmiştir. Herkesin tek tek sorguya alındığı günün sonunda varılmak istenen nokta, devletin tüm hainlerden temizlenmesidir. Ne var ki Amerikalılar, onlar için çok önemli olan adamlarının alınmasına karşılık vermekte geç kalmaz. Görevini hakkıyla yerine getirmiş olmanın mutluluğu, abisinin hayatta olduğu gerçeğini öğrenmesiyle ikiye katlanan Ceylan'ın hevesi kursağında kalacaktır. Nihayet gerçek düşmanlarının yüzüne bakma fırsatını yakalayan Hızır da bir dönemin kapanışına sevinemeden, kendini yeni bir hikayenin içinde bulacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak