Kanatsız Kuşlar 40. yeni bölüm fragmanı geldi mi? Kanatsız Kuşlar son bölüm!

ATV ekranlarında geniş kitleler tarafından soluksuz takip edilerek büyük ses getiren yapıtı Kanatsız Kuşlar 39. son bölümü ile izleyicisini ağırladı. Son bölümde Muzafferin, canından çok sevdiği Nefise için başlattığı arama-kurtarma çalışmasının başarıyla sonuçlandı. Peki, izleyicisine derin bir nefes aldıran son bölümün arkasından yeni bölüm fragmanı geldi mi? İşte, Kanatsız Kuşlar 40. yeni bölüm fragmanı ayrıntıları...

Kanatsız Kuşlar 40. yeni bölüm fragmanı geldi mi? Kanatsız Kuşlar son bölüm!
Kanatsız Kuşlar 40. yeni bölüm fragmanı geldi mi? Kanatsız Kuşlar son bölüm!
GİRİŞ 22.03.2018 23:46 GÜNCELLEME 22.03.2018 23:48

ATV ekranlarında izleyicisinin her hafta dört gözle beklediği ve vazgeçilmezleri arasına taşınan başarılı projesi Kanatsız Kuşlar 39. son bölümü yayınlandı. Kanatsız Kuşlar dizisinin iple çekilen yeni bölüm fragmanının hemen öncesinde son bölümde neler yaşandığına geçecek olursak; Kemal tarafından kaçırılarak tutsak edilen Nefise'nin, özgürlüğüne yeniden kavuşabilmek adına ısrarlı yakarışları sahne oldu. Ancak, Nefise'nin saplantılı aşkından sınır tanımaz ve tehlikeli hale dönüşen Kemal, Nefise'nin söylediklerini kulak arkası etmektedir. Tüm bu gelişmelerin arkasında, gerilim ve heyecan seviyesinin tavan yaptığı Kanatsız Kuşlar son bölümün yayınlanmasıyla birlikte yeni bölüm fragmanı aramaları son sürat başladı. Peki, Kanatsız Kuşlar 40. yeni bölüm fragmanı izleyicisiyle buluştu mu? İşte, Kanatsız Kuşlar 39. son bölüm ve Kanatsız Kuşlar 40. yeni bölüm fragmanına dair tüm ayrıntılar...

KANATSIZ KUŞLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

 

 

Kanatsız Kuşlar bu hafta ekranlara taşınan son bölümde, Kemal'in Nefise'yi kimsenin beklemediği şekilde gizlice kaçırması sonrasında başta Muzaffer olmak üzere ailesi onu bulmak için dört dönmektedir. Öte yandan Nefise ise Kemal'in elinden kurtulabilmek ve ailesine yeniden kavuşabilmek için Kemal'a dil dökerek onu ikna edebilmek adına elinden gelen ne varsa yapmıştır. Ancak sevgisinden deliye döndüğü Nefise'yi Muzaffer'e kaptırmamak için bu söylediklerine itibar etmemiştir. Muzaffer'e dönecek olursak, Kemal'i köşeye sıkıştırıp onun çemberini giderek daraltmaya başlamıştır. Bu işte Kemal'in parmağı olduğu düşünen Muzaffer ise Nefise'yi bulmak için arama-kurtarma çalışması başlatır. Nefise ise Kemal'in elinden kurtulabilmek üzere farklı bir yöntem denemenin kararını alır. Kendisini kurtarmaya gelen eşinin sesini duyan Nefise, ona kendini duyurabilmek için adeta çırpınır. Ancak diğer yandan da onun hayatı için endişelenmektedir. Ve en sonunda Muzafferin de kendini riske atarak canı pahasına Nefise'yi Kemal'in elinden cesurca çekip kurtarır. Özgürlüğüne yeniden kavuşan Nefise, ailesine mutluluk gözyaşları eşliğinde sımsıkı sarılarak duygu dolu anlar yaşanır.

Kız kardeşi Cemre'nin, kendisine rest çekmesi sonrasında büyük bir yıkım yaşayan Zeynep, bu olayın etkisiyle sürpriz bir karar alır. Zeynep'in aldığı bu kararla Onur'un hayatına da yeni bir soluk getirebileceğini düşünerek her şeyin yeniden anlam kazanacağına inanmaktadır. Zeynep'in atacağı adım tam manasıyla soğuk duş etkisi meydana getirecektir. Öte yandan Onur ise, Mine ile annesi Suna'ya yardım etmeye/destek olma girişiminde bulunurken kendisinin bile beklemediği bir olayla karşılaşır. Başlarına gelenlerden Onur'u sorumlu tutan anne Suna, onu büyük bir vebal altında bırakacaktır.

KANATSIZ KUŞLAR 40. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yapımcılığını Ata Türkoğlu-Koliba Film’in üstelendiği, yönetmen koltuğunda Kemal Uzun ve Serkan İpekören'in oturduğu, senaryosunu ise Hakan Haksun'un kaleme aldığı Kanatsız Kuşlar 40. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak yeni bölüm fragmanı yayınlandığı takdirde haberimizin içeriğinde yer alacaktır. 

KANATSIZ KUŞLAR 40. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Deniz Bolışık, Ahmet Varlı, Fatih Al ve Servet Pandur gibi isimlerin üstlendiği Kanatsız Kuşlar 40. yeni bölümüyle 29 Mart Perşembe günü saat 20:00'da ATV ekranlarında yayınlanacak.

kanatsız

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak
Hasan Öztürk'ten dikkat çeken Cumhur İttifakı yazısı