Gülizar final bölümünde neler oldu? Gülizar neden bitti?

Kanal D'nin büyük umutlarla başlayan dizisi Gülizar final bile yapamadan ekrana veda etti. Gülizar final bölümünü ekranda göremeyen seyirci apar topar bitmesine anlam veremedi. Peki, Gülizar final bölümü neden yayınlanmadı? Gülizar neden bitti? Gülizar 10.final bölümü fragmanı geldi mi? İşte konuya ilişkin detaylar...

Gülizar final bölümünde neler oldu? Gülizar neden bitti?
Gülizar final bölümünde neler oldu? Gülizar neden bitti?
GİRİŞ 26.03.2018 10:34 GÜNCELLEME 26.03.2018 10:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gülizar dizisi sezonun iddiaları yapımları arasına girmeye aday bir dizi olarak yayına başladı. Ancak yönetmenliğini Çağan Irmak'ın üstlendiği başrollerini Farah Zeynep Abdullah, Ömer Berk Cankat ve Ebru Cündübeyoğlu gibi isimlerin paylaştığı Gülizar reytinglerin kurbanı oldu. Final iddiaları uzun süredir ortalarda dolanan dizinin bir anda bittiği söylendi. Peki, Gülizar dizisi neden bitti? Gülizar final bölümü yayınlanmayacak mı? İşte, Gülizar dizisi final bölümü detayları...

GÜLİZAR 10.BÖLÜM FİNAL FRAGMANI

GÜLİZAR FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Kanaldan gelen bilgilere göre Gülizar 10.final bölümü ile 24 Mart Cumartesi günü saat 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak.

GÜLİZAR DİZİSİ NEDEN FİNAL YAPIYOR?

 

Kanal D ekranlarının Yeşilçam tadında bir dizi olarak lanse edilen dizisi Gülizar, yayınlandığı ilk bölümden bu yana reytinglerde bekleneni karşılayamadı. Final yapmasına karar verilen Gülizar dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ünlü yönetmen Çağan Irmak'ın uzun süre sonra ekrana taşıdığı ilk dizi olan Gülizar bu hafta final bölümü ile veda edecekti. Ancak ne Gülizar 10.yeni bölüm fragmanın yayınlanmaması final yapamadan bittiği söylentilerine neden oldu. Gülizar final bölümü fragmanı bugün itibariyle yayınlandı. 

gülizar final

GÜLİZAR 10.FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Basın toplantısı sonrası Gülizar ve Murat meraklı bakışlar arasında şirketten çıkar. Büyük bir skandal yaşadıklarını düşünen Hayriye’nin ve ailenin Gülizar’a olan öfkeleri iyice artmıştır. Yaşanan olaylar karşısında Mine’nin tavrını merak ederlerken o ise herkesi şaşırtır.

Gülizar ve Murat’a hiç bir şekilde ulaşamayan Suzan ve Fettah iyice panik olmuştur. Teksoy’un ikisinin başına bela olduğunu düşünürlerken Tuğrul ve Candan Mine’den şüphelenir. Onlara göre Mine’nin tavırları hiç normal değildir.

Bütün bunlar olurken Teksoy’u saklayan Mine, herkesi sarsacak planlar içine girmiştir. Mine’nin planı nedir? Suzan ve  Fettah, Gülizar ve Murat’ı bulabilecek midir? Herkese ve her şeye rağmen iki aşık aşklarını özgürce yaşayıp mutlu olabilecek midir?

YORUMLAR 1
  • gfbfghb 5 yıl önce Şikayet Et
    hayır gülizar bitmesin ne olur çok güzel devam ediyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'ye en fazla yatırım yapan yabancılar belli oldu
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar