İstanbullu Gelin 43.bölüm fragmanı! Osman ve Faruk karşı karşıya...

Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin 42.bölümü ile ekrana geldi. İstanbullu Gelin 42.son bölümde; Osman'ın geçmişten gelen sırrını öğrenen Faruk deliye döndü ve en sevdiğim kardeşim dediği Osman'a ateş püskürdü. Nefes kesen İstanbullu Gelin son bölümün ardından, merakla beklenen İstanbullu Gelin 43.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 30.03.2018 17:28 GÜNCELLEME 30.03.2018 17:28

İstanbullu Gelin 42.son bölümde; Adem'in intihar gibi kazası ve ortaya çıkan sır mektup Boranlar arasında büyük bir deprem yaratacaktır. Herkes bu olaydan payını fazlasıyla üstlenirken, en büyük tepki Dilara'dan gelecektir. Süreyya'dan aldığı darbe ile kolu kanadı kırılan Dilara'nın tepkisi geri dönülmez olacaktır. Öte yandan Faruk, Süreyya ve Esma ittifakına inanan diğer kardeşler bu olayı hazmedemeyecektir. Burcu ve Osman'ın konuştuklarına kulak şahidi olan Faruk, duyduklarına inanamaz. Osman'ın masum ilgisi başına büyük çoraplar örerken, Faruk en sevdiği kardeşini öfkesi ile boğar. Peki, seyirciyi ekrana kilitleyen İstanbullu Gelin son bölümün ardından, merakla beklenen İstanbullu Gelin 43.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İSTANBULLU GELİN 43.BÖLÜM FRAGMANI

 

İSTANBULLU GELİN 43.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Fırat Tanış ve daha bir çok ünlü oyuncunun rol aldığı İstanbullu Gelin 43.bölüm 30 Mart Cuma günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

İSTANBULLU GELİN 42.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

istanbullu gelin son bölüm

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Adem’in intiharı ve ardındaki gerçek Süreyya ve Dilara arasında gerilim yaratırken büyük kırılma Boranlar arasında yaşanır. Mektubun Faruk, Esma ve Süreyya arasında sır olarak saklanmış olması diğerlerinin tepkisine neden olur. Fikret için ise artık dengeler tamamen değişmiştir. Osman ve Burcu’nun konuşmasına istemeden şahit olan Faruk duyduklarından dolayı büyük hayal kırıklığı içerisindedir. İki kardeş arasında yüzleşme kaçınılmazdır. Süreyya ise Dilara ile olan kırgınlığın büyük üzüntüsünü yaşarken Emir’le ilgili beklenmedik bir gelişme gerçekleşecektir. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi