Diriliş Ertuğrul 112.bölüm son bölüm

Yeni bölümüyle yine izleyenleri ekranlara kilitleyecek olan Diriliş Ertuğrul 112.bölüm yayınlandı. Son bölümü yine heyecan dolu olan Diriliş Ertuğrul 112.bölüm nefes kesti. Peki sevilen dizinin yeni bölümünde neler oldu? İşte TRT 1 Diriliş Ertuğrul son bölüm izleme ekranı...

Diriliş Ertuğrul 112.bölüm son bölüm
Diriliş Ertuğrul 112.bölüm son bölüm
GİRİŞ 02.04.2018 09:24 GÜNCELLEME 02.04.2018 10:24
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Bu akşam izleyici karşısına çıkacak olan Diriliş Ertuğrul 112.bölüm yayınlandı. Son bölümüyle herkesi şoke eden Diriliş Ertuğrul yeni bölümü büyük merak konusu oldu. Peki bu hafta Diriliş Ertuğrul'da neler oldu? "Yalnızca kalemizi obamızı değil. Devletin tüm topraklarını korumakla mükellefiz. Yaktığımız ocağın etrafında tüm Türk boyları tüm Türk beyleri bir araya gelecekler. İndi son bir vazifemiz daha kaldı. Emir Sadettin'i öldüreceğiz" diyen Ertuğrul bey tüm planını hazırladı. 

İşte yine heyecan dolu bir bölümün yaşandığı TRT 1 Diriliş Ertuğrul 112.bölüm son bölüm izleme sayfası ve detayları...

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN YAYINLANDI?

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç paylaştığı sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 112.bölümü 28 Mart çarşamba günü TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluştu.

Diriliş Ertuğrul 113.bölüm fragmanı! Şoke eden ölüm...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 112.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ertuğrul, bir oyun kurarak Ahmet’in Kritos’u kurtarmasını sağlamış ve bu sayede Ahmet, Kritos’un güvenini kazanmıştı. Bu yüzden Kritos, Ahmet’i Köpek’in yanına elçi olarak göndermişti. Ahmet ise Köpek’in canını kurtararak onun da güvenini kazanmıştı. Günalp, Ertuğrul’un onu öldüreceğini düşünürken kendini onunla birlikte Söğüt’te bulmuştu. Köpek, Ertuğrul’un ipini çekebilmek için sultanı Ertuğrul’a karşı dolduruşa getirmeye çalışmış ve devlet erkanını da yanına almıştı.

Bu sayede de Ertuğrul’un uç beyliğinin elinden alınması için sultana ferman imzalatmıştı. Aslıhan’ın ve beylerin Söğüt’e göçme konusundaki endişeleri ise artmıştı. Ertuğrul ve Kritos Söğüt’te karşı karşıya gelmiş ve Kritos, Ertuğrul’un eline geçmişti. Sonrasında saraydan gelen bir fermanla, Ertuğrul’un uç beyliğinin elinden alındığı ve Günalp’a verildiği anlaşılmıştı…

Ertuğrul, Köpek’in kendisine karşı çevirdiği oyunların üstesinden gelebilecek mi? Uç beyliğinin Ertuğrul’dan Günalp’a geçmesiyle, bu ikili arasındaki ilişki nereye varacak? Ahmet, Köpek’in yanında neler yapacak? Marya’nın akıbeti ne olacak? Uç beyliğinin kaybedilmesinden sonra Kayı Obası’nda ahval ne olacak? Söğüt’e göçme hususunda Çavdarların tavrı ne olacak?

Köpek’in gitgide artan nüfuzu, devleti tamamen ele geçirmesini sağlayacak mı? Günalp’ı Ertuğrul’a karşı kışkırtmayı başarabilecek mi? Köpek, Altunaba’dan sonra hedefine kimi alacak? Sultan Gıyaseddin’in Köpek’e karşı hamlesi ne olacak?

Diriliş Ertuğrul son bölümü hemen izlemek için tıklayınız

YORUMLAR 6
  • Songül 6 yıl önce Şikayet Et
    iki gün sonra diriliş günü sabırsızlıkla bekliyorum
    Cevapla
  • Gürsel TAŞDEMİR 6 yıl önce Şikayet Et
    insanı sürüklemeye devam ediyor
    Cevapla
  • memet 6 yıl önce Şikayet Et
    iki gün sonra diriliş günü sabırsızlıkla bekliyorum
    Cevapla
  • turan 6 yıl önce Şikayet Et
    ya devlet başa ya kuzgun leşe
    Cevapla
  • cezmi 6 yıl önce Şikayet Et
    bu diziyi izledim mi kafayı yiyorum savaşa giderim vesselam
    Cevapla
  • fatih 6 yıl önce Şikayet Et
    Umarım anladığım msj doğrudur. Günümüzde ihanet eden büyük başlardan biri öldürülürse msj yerini bulmuş olur, yada korku salınmış da olabilir :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Kritik MKYK'nın perde arkası! Erdoğan 'Bu yapılacak' deyip net konuştu...
Türkiye'den AB'ye rest: Hiçbir zaman kabul görmeyecek