Bizim Hikaye yeni bölüm fragmanı: Zeynep, taşların yerini söylüyor mu?

Bizim Hikaye yeni bölüm fragmanında, Zeynep'in kaybolmasının ardından Filiz ve ailesi büyük bir paniğe kapılıp arama kurtarma çalışmalarına başlarlar. Bizim Hikaye son bölümde ise, Barış'ın kardeşi gibi gördüğü Rahmet'i kurtarabilmek adına hayatını riske sokması damga vurdu. İşte, Bizim Hikaye nefes kesen yeni bölüm fragmanı!

GİRİŞ 30.03.2018 12:00 GÜNCELLEME 30.03.2018 12:01

Fox TV ekranlarında Elibol ailesinin başından geçen çarpıcı olayların izleyiciye güçlü bir şekilde aktarıldığı Bizim Hikaye dizisinin 27. son bölümü 29 Mart Perşembe akşamı yayınlandı. Son bölümde heyecan ve gerilim seviyesi en üst noktaya taşınarak izleyici kitlesine unutulmaz dakikalar yaşatan Bizim Hikaye yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bizim Hikaye yeni bölüm fragmanında Ömer tarafından kaçırılan Zeynep'in değerli taşların yerini söyleyip söylemeyeceği konusunda nefesler tutuldu. Bizim hikaye son bölümde ise; Barış'ın Filiz'e, Ömer'e kirli tarafını göstermek adına denenmedik yöntem bırakmadı. Öte yandan yeni bölüm fragmanı arayışlarının hız kazandığı son bölümde; Ömer, Filiz'e karanlık tarafını gizleyip iyi niyetli gibi görünerek her defasında tavsiyeler vermeye devam eder.

Ancak Ömer'in esas amacı değerli taşların yerini bilen tek kişi olan Zeynep'i konuşturmaktır, fırsat buldukça onu köşeye sıkıştırarak taşların yerini söylemesi için baskı yapmaktadır. Zaten çirkin emellerine ulaşabilmek üzere bunun için Filiz'e karşı yakın durmakta ve her defasında onu yardımcı olmaya çalışmaktadır. Son bölümde Filiz, Asım tarafından ölümcül tehlike altında olan Hikmet'i uzaklaştırmak için son çare olarak Ankara'da yatılı bir okula göndermeye karar verir. Aynı zamanda son bölümde Barış'ın; Rahmet'in kardeşi Hikmet'in yatılı okula gitmesi adına gereken parayı kazanabilmesi için kendi canını belanın içerisine atarak Rahmet'in yerine dövüşmeye katıldı. Bizim Hikaye 28. yeni bölüm fragmanı da son bölümün hemen arkasından izleyicinin karşısına geçti. Bizim Hikaye 28. yeni bölümüyle 5 Nisan Perşembe günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında yayınlanacak. 

 

 

BİZİM HİKAYE 28. YENİ BÖLÜM FRAGMANI...

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi