Avlu dizisi 2.bölümde neler oldu? Avlu son bölüm Star TV'de...

Avlu dizisi ilk bölümü ile Star TV ekranlarındaydı. Üniversitedeyken tanıştığı müzisyen Hakan ile tanışan Deniz büyük bir aşk evliliği yapar. Ancak evlilik başladığı gibi devam etmez ve aile içi şiddet başlar. Bir gün bir silah patlar ve Deniz'in hayatı başka bir kabusa evrilir. Peki, seyirciyi ekrana kilitleyen Avlu 1.bölümün ardından, Avlu 2.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

GİRİŞ 06.04.2018 10:14 GÜNCELLEME 06.04.2018 10:14

Star TV iddialı bir yapımı daha yayın akışına ekledi. Daha yayına başlamadan tanıtımları ile büyük dikkat çeken Avlu dizisi ilk bölümü ile seyirci karşısında geçti. Avlu ilk bölümde; eşinden şiddet gören Deniz, onu öldürmek iddiası ile cezaevine gönderilir. Kızından haber alamayan ve tek derdi ona ulaşmak olan Deniz karakteri kendini büyük bir cenderenin içinde bulur. Cezaevinin belalı iki kadını Azra ve Kudret'in savaşı Deniz'i yutmak için beklemektedir. Peki, nefes kesen sahneleri ile seyirci hayrete düşüren Avlu dizisi ilk bölümün ardından, merakla beklenen Avlu 2.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

AVLU 2.BÖLÜM FRAGMANI

AVLU 2.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse ve Kenan Ece gibi oyuncuların rol aldığı Avlu dizisi 2.bölümü ile 5 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak. 

 

AVLU 1.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

AVLU İLK BÖLÜMDE NELER OLDU?

Deniz uzun zamandır eşinden şiddet görmektedir. Bir gece evinden gelen bağırışmalar, bir el silah sesiyle bıçak gibi kesilir. Deniz, kavga sırasında eşi Hakan’ı vurduğu iddiasıyla tutuklanır. Tutuklu olarak kalacağı cezaevine gelen Deniz’in tek isteği kızını arayıp durumunu öğrenmektir. Fakat içeride, kendi kurallarını ve taraflarını oluşturmuş, birbirine düşman iki kadının arasında bulur kendini: Azra ve Kudret. İki kadın da Deniz’i kendi tarafına çekerek cezaevi içindeki güçlerini artırmak için mücadeleye girişir. Deniz’in ise tek isteği hiçbir belaya ve suça bulaşmadan en kısa zamanda kızına kavuşmaktır. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!