Star TV Avlu dizisi ne kadar izlendi? 29 Mart reyting sonuçları...

Perşembe akşamları ekrana gelen diziler arasına bir yenisi daha eklendi! Star Tv ekranlarında uzun zamandır tanıtımı yapılan Limon Film imzalı Avlu dizisi 29 Mart Perşembe akşamı ilk bölümü ile izleyici karşısına geçti. İddialı dizilerin yer aldığı Perşembe günü ekrana gelen Avlu dizisi reyting sıralamasında kaçıncı oldu? 29 Mart reyting sonuçları...

Star TV Avlu dizisi ne kadar izlendi? 29 Mart reyting sonuçları...
Star TV Avlu dizisi ne kadar izlendi? 29 Mart reyting sonuçları...
GİRİŞ 30.03.2018 17:43 GÜNCELLEME 30.03.2018 17:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İddialı dizilerin ekrana geldiği Perşembe gününe yeni bir dizi daha eklendi. Star Tv ekranlarında 29 Mart Perşembe günü ekrana gelen Limon Film imzalı Avlu dizisi reyting sıralamasında kaçıncı oldu? Kanal D ekranlarında Vatanım Sensin, Fox Tv'de Bizim Hikaye, TV 8'de Survivor ve TRT 1 ekranlarında Mehmetçik Kut'ül Amare adlı dizilerin kıyasıya rekabet ettiği Perşembe günü Star Tv ekranlarında Avlu dizisinin yayınlanmaya başlaması izleyenlerin reyting sonuçlarını merak etmesine sebep oldu. 

avlu

 

AVLU DİZİSİ NE KADAR İZLENDİ?

Perşembe akşamları Star Tv ekranlarında başlayan Limon Film imzalı projenin başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse, Kenan Ece, Teoman Kumbaracıbaşı , Şebnem Dönmez ve Rüçhan Çalışkur yer alıyor. Projenin yönetmen koltuğunda İftarlık Gazoz, Dondurmam Kaymak gibi başarılı projelere imza atan Yüksel Aksu oturuyor. Bu iddialı projenin Perşembe günü yayınlanan diğer diziler ile kıyasıya rekabet edeceği tahmin ediliyor. Peki 29 Mart Perşembe günü reyting mücadelesinde kimler kaçıncı sırada yer aldı? 

29 MART REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI!

AB Reyting Sonuçları;

29 mart reyting sonuçları

Total Reyting Sonuçları;

29 mart reyting sonuçları total

YORUMLAR 1
  • İlayda 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu haber bence ilgi çekici çünki avlu dizisini hayranlarındanım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
Aysever'den CHP'li belediye başkanlarına: Ekrem'in tetikçisi olamazsınız