Söz 41.bölüm fragmanı! Söz son bölümde Hafız şehit oluyor...

Söz 40.bölümü ile Star TV'de ekrana geldi. Söz 40.son bölümde timin muzaffer askeri Hafız, bayrak uğruna canını feda etti ve şehadete erdi. Peki, seyirciyi ekrana kilitleyen Söz son bölümün ardından, Söz 41.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Söz son bölüm Star TV'de...

GİRİŞ 09.04.2018 09:27 GÜNCELLEME 09.04.2018 09:27

Söz 40.bölümü ile ekrana geldi. Söz 40.son bölümde; kutsal şehitliğimize saldırır, ama Tim buna izin vermemek için canını bile vermeye hazırdır. Öyle de olacaktır. Tim üyesi Hafız, şehitlik saldırısında bayrağımızı göklerden indirmek isteyen teröristlerin ateşi altında kalacak ve bayramız uğruna şehit olacaktır. Söz 40.bölümde diziden ayrılan Hafız şehit oluyor. İzleyicisini derinden sarsan Söz son bölümün ardından ise Söz yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Peki, her bölümü ile seyirciyi ekrana kilitleyen Söz 40.bölümün ardından, Söz 41.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SÖZ 41.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

 

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat, Serhat Kılıç ve Mehmet Özgür gibi isimlerinde rol aldığı Söz 40.bölümü ile 3 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak. 

SÖZ 40.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Biyolojik silahın patlamasıyla tam bir dehşetin ortasında kalan Tim, çaresiz ve öfkelidir. Fakat daha büyük bir tehlike Selim’in ele geçirdiği silahtır. Tim bu silahı Selim’den almak ve ölen masumların intikamı için nefeslerin tutulduğu zorlu bir operasyona çıkacaktır.  Derman bir yandan Medusa planı için çalışırken diğer yandan ateşeden Dalgakıran harekâtını durdurmak için bir eylem emri alır. Derman, kutsal şehitliğimize saldıracaktır! Ama Tim buna izin vermemek için canını bile vermeye hazırdır. Öyle de olacaktır. Tim üyesi Hafız, şehitlik saldırısında bayrağımızı göklerden indirmek isteyen teröristlerin ateşi altında kalacak ve bayramız uğruna şehit olacaktır. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ali Koç'tan TFF için olay iddia: Son derece yadırgadık
Jakuzi yalanı çürüdü: Fonlu medyanın 'Sancaktepe' yayınına Nevşin Mengü bile inanmadı