Diriliş Ertuğrul 113.bölüm izle! Sadettin ölecek mi?

Yeni bölümü heyecanla beklenen Diriliş Ertuğrul 113.bölümü yayınlandı. Aslıhan Hatun ve Sadettin Köpeğin ölüp ölmeyeceği büyük merak konusu olan Diriliş Ertuğrul izleyenleri yine ekranlara kilitledi. Peki bu hafta neler oldu? İşte Diriliş Ertuğrul 113.bölüm izleme sayfası ve detayları...

Diriliş Ertuğrul 113.bölüm izle! Sadettin ölecek mi?
Diriliş Ertuğrul 113.bölüm izle! Sadettin ölecek mi?
GİRİŞ 09.04.2018 09:11 GÜNCELLEME 09.04.2018 09:11
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Her bölümü farklı bir aksiyona ve heyecana sahne olan Diriliş Ertuğrul yeni bölümüyle yine izleyenleri şaşırttı. Savaşın başlamasına çok az bir zaman kala Aslıhan Hatun'un ölüp ölmeyeceği büyük merak konusu oldu. TRT 1'in izlenme rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul 113.bölümü yayınlandı. "Gayri zor, lakin kutlu bir yolculuğa çıkmaktayız. Devletimize dişlerini geçirmiş yılanın kafasını koparma vakti gelmiştir." diyen Ertuğrul Bey hainlere ölümü yaşatacak. Peki bu haftaki bölümde Emir Sadettin Köpek öldü mü? İşte Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı ve özeti...

Diriliş Ertuğrul 114.bölüm fragmanı! Bu hafta yeni bölüm yok mu?

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 113.BÖLÜMÜNDE NELER OLDU? TAHMİNLER...

Ertuğrul Bey ile girdiği cenkten sağ çıkan Günalp Bey Karacahisar kalesine gelip Kayı Obasını ele geçirmek isteyecektir. Ertuğrul Bey Günalp Beyi bilerek ve isteyerek öldürmemiştir. Muhtemelen cenk esnasında bayılmıştır veya yaralanıp kendi alpleri tarafından kaçırılmıştır.

Emir Sadettin Günalp Bey'e emir vererek Kayı Obası'nı almasını isteyecektir. Günalp Bey Ertuğrul Bey'in yerini bilmemektedir ve yerini öğrenip Ertuğrul Bey'i öldürmek isteyecektir. Kayı obası ve Günalp Bey'in alpleri arasında cenk çıkacaktır.

Ertuğrul Bey Sadettin Köpeği öldürmek için yeni bir plan yapmaktadır. "Gayri zor, lakin kutlu bir yolculuğa çıkmaktayız. Devletimize dişlerini geçirmiş yılanın kafasını koparma vakti gelmiştir." diyen Ertuğrul Bey hainlere ölümü yaşatacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 113.BÖLÜMÜ TIKLA İZLE

diriliş-113-bölüm

Ertuğrul uç beyliği elinden alınınca, alplarla birlikte kaleyi terk etmişti. Obadan da uç beyliğine ait sancaklar Selçuklu askerleri tarafından sökülmüştü. Marya, Aydoğmuş tarafından salıverilmiş ve Köpek’in hizmetine girmişti

Diriliş Ertuğrul Aslıhan Hatun tarihte nasıl ölüyor? Aslıhan Hatun kimdir?

Günalp ise Köpek’in emriyle onun yanına gitmek üzere kaleden ayrılmış ve meydan Aydoğmuş’a kalmıştı. Köpek’in gazabına uğrayanlara ise, Taceddin Pervane de eklenmişti. Sultan ise tüm bunlar yüzünden anası Mahperi ile hesaplaşmıştı. Köpek, himayesine aldığı emirlerle sultanı artık neredeyse yok hükmünde bırakmıştı.

Sultan ise tüm bunlar üzerine Köpek’in ölüm fermanını imzalamıştı. Ertuğrul ise, isyan hazırlığındaki beyleri yanlışlarından döndürmek için onların yanına varmıştı. Köpek ise Günalp’ın körleşmiş sadakatini kullanarak, Günalp’ı beyleri ve Ertuğrul’u öldürmek üzere onların yanına göndermişti. Ertuğrul bir şekilde beyleri ikna etmiş, ancak yine de canlar yanmıştı. Nihayetinde ise Ertuğrul ve Günalp karşı karşıya gelmişti. Aslıhan ise Köpek’i öldürme niyetiyle tek başına saraya varmış ve bunu yapabilmeye fırsat bulmuştu.

Aslıhan’ın ağır bir şekilde yaraladığı Köpek ölecek mi? Günalp, yaşanan bu hadiseyi öğrendiğinde nasıl bir hamle yapacak? Ertuğrul ve Günalp’ın karşı karşıya gelmeleri nereye varacak? Tekfur Kritos’un Ahmet’e vereceği yeni görev ne olacak? Ahmet ve Marya arasındaki gerilim tırmanacak mı? Yaşananların akabinde Kayı Obası’nın ahvali ne olacak?

YORUMLAR 7
  • Güngör GÖNÜLTAŞ 5 yıl önce Şikayet Et
    Yanılmıyorsunuz bence de cenazenin duruşu yanlıştı böyle bir hata olmamalıydı.
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Cenaze namazı ile kazılan mezar arasında bir yanlışlık vardı sanki. Cenaze namazı kılınırken cenazenin duruşu ve sonrasında ki sahnede ise kazılan mezarın duruşu bence yanlıştı. Çünkü cenaze ile mezarın paralel durması gerekirdi ama değildi. Acaba yanılıyor muyum. Belkide dikkat edilmemiştir diye düşünüyorum
    Cevapla
  • Kadi 5 yıl önce Şikayet Et
    Flim milim ama insanı bam teline dokunuyor izletiyor geçmişimizi mazimizi bir şekilde aktarıyor
    Cevapla
  • fatih akman 5 yıl önce Şikayet Et
    dizi izliyorsanız dünü değil bugünü anlamak için izleyin. gerçeklik olgusuna da çok takılmayın. sonuçta senaryo ve ilgi çekmesi de lazım.
    Cevapla
  • osmanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    tarihi filmde sonları belli değilmi olayların.Neyi şoke ediyor anlamadım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi