Diriliş Ertuğrul'da flaş veda

Diriliş Ertuğrul dizisinin 113. bölümünde Aslıhan Hatun'un ölümü obayı yasa boğdu.

GİRİŞ 05.04.2018 10:31 GÜNCELLEME 05.04.2018 14:15
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Diriliş Ertuğrul dizisinin 4 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanan 113. bölümünde şok bir veda yaşandı. Sadettin Köpek Aslıhan Hatun'u hançerleyerek öldürdü.

Diriliş Ertuğrul dizisi yayınlanan son bölümüyle izleyicilerine oldukça heyecan seviyesi yüksek, dramatik dakikalar yaşattı. Diriliş Ertuğrul'un 113. bölümünde, Sadettin Köpek, Aslıhan Hatun'u bıçaklayarak öldürdü. Ertuğrul Bey ve alpleri ise Aslıhan Hatun'un intikamını almak için yemin etti.

 

Dizinin son bölümünde Sadettin Köpek ve Aslıhan Hatun karşı karşıya geldi. Aslıhan Hatun hançeriyle Sadettin Köpek'i yaraladı. Ancak Emir Sadettin ise son bir hamleyle Aslıhan Hatun'u göğsünden ve boğazında hançerledi.

Aslıhan Hatun'un ölümü obayı yasa boğdu. Cenazesi obaya gelen Aslıhan Hatun için intikam yemini edildi. Obaya gelen Ertuğrul Bey ve Turgut ölüm haberini aldı. Turgut Aslıhan Hatun'un cenazesi yanında ant içerek, 'Ant olsun ki, o soysuzun sonu bana verdiğin bu hançerle olacak Kanın yerde kalmayacak yiğit hatunum' dedi.

Aslıhan Hatun'un cenaze töreni de duygusal anlar yaşattı. Cenazenin toprağa verilmesinin ardından Ertuğrul Bey ve alpleri intikam yemini etti. Ertuğrul Bey ve alpleri, 'Aslıhan Hatun ve tüm mazlumlar için. Gök pusatlarımız hainlerin kanına bulanmadan kınına girmeyecek. Yurdumuzda tek bir hain kalmayana dek, dişe diş kana kan intikam' sözleriyle yemin etti.

YORUMLAR 33
  • levent 5 yıl önce Şikayet Et
    herkes tarihçi olmuş arkadaş sanırsın hepsi profesör şimdiye kadar izlediğim en güzel dizi beğenmeyen izlemesin
    Cevapla
  • ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    Tarih dersi vermeye niyetli olanlar tarih okumaya devam etsin. Diziden tarih öğrenmek elbette yanlış önemli olan ruhu yakalamak. diziler heyecan uyandırır ilgi çeker. sonuçta ters düşen bi. durum yok yönetmen abartmış ve sıkıcı olabilir. Ama kime göre neye göre. gayet güzel bi dizi
    Cevapla
  • Arif k 5 yıl önce Şikayet Et
    Dogrulari soyleyince hemen ortaya birileri cikip ahkam kesiyor..Evlerinin yolunu bilmezler ama tarihi biliyormuslar gibi atip tutarlar.Selcuklu donemi ve Ertugrul Gazi nin hayati dizideki gibi olmadigi bir gercek..Senaristler kafalarina gore yazip cizerler..Milleti uyutmaya devam..
    Cevapla
  • Hesap 5 yıl önce Şikayet Et
    merak etmeyin yine gelir, Kabak tadı devam ediyor...
    Cevapla
  • Özgür 5 yıl önce Şikayet Et
    Senarist bazen olayı çok abartmasa iyi olur. Klasik eski Türk filimleri gibi neydi o Aslıhan Hatun ile Köpeğin sahnesi? O kadar bıçak darbesi yiyen adam kapıdaki köpeğine bağıramıyor ve gebermiyor? İşi bu kadar abartıp baymayın seyirciyi...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması