ATV 8. Gün dizisi final mi yapıyor? Dizinin bitme sebebi ne? Reytinglerde...

Atv ekranlarında Pazartesi günleri seyirci ile buluşan 8. Gün dizisinin final yapacağına dair çıkan iddialar izleyenleri meraklandırdı. Usta oyuncuların yer aldığı başarılı yapım, reyting kurbanı oldu ve yayınlanan ilk üç bölümünde beklenen reyting sonuçlarının altında kaldı. Peki 8. Gün dizisi final mi yapıyor?

ATV 8. Gün dizisi final mi yapıyor? Dizinin bitme sebebi ne? Reytinglerde...
ATV 8. Gün dizisi final mi yapıyor? Dizinin bitme sebebi ne? Reytinglerde...
GİRİŞ 24.04.2018 17:42 GÜNCELLEME 24.04.2018 17:42
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Atv ekranlarında 19 Mart Pazartesi günü izleyici karşısına çıkan Ay Yapım imzalı 8. Gün dizisi reytinglerde beklediği sonucu alamadı. Beklenen reyting oranının altında kalan 8. Gün dizisi, ilk bölümü ile reyting sıralamalarında 16. sırada yer bulabildi. Peki 8. Gün dizisi final mi yapacak?

8.gün

 

 

8. GÜN DİZİSİ FİNAL Mİ YAPIYOR?

 8. Gün dizisi yönetmenliğini Hilal Saral’ın yaptığı senaryosunu Ertan Kurtulan ve Toprak Karaoğlu’nun yazdığı başrollerini Burcu Biricik, Musa Uzunlar, Buğra Gülsoy, Ceyda Düvenci, Cem Davran, Yiğit Kirazcı, Hakan Kurtaş, Sermet Yeşil, Gökçe Yanardağ ve Pınar Göktaş gibi başarılı isimlerin paylaştığı iddialı bir yapım olarak izleyici karşısına çıktı. Ancak Pazartesi akşamları reyting sıralamalarında birinciliği kaptırmayan Çukur dizisi 8. Gün dizisini gölgesinde bıraktı. 

8.gün

Dizi ilk bölümü ile Total de 2.97 reytingle 16. AB de 2.77 reytingle 14. ve ABC de ise 3.11 reyting ile 14. sırada yer alabildi. Yayınlanan diğer bölümler de başarıya ulaşması beklenilen 8. Gün dizisinden gün geçtikçe kötü haber gelmeye başladı. 2 Mart Pazartesi günü yayınlanan 3. bölümü, reyting sıralamasında 20. sıraya düştü. Reytingleri kötü giden dizinin finali ile ilgili henüz yapım şirketinden bir haber yayınlanmadı.

8.gün

8. GÜN DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Bahar, zeki, hayat dolu, neşeli bir kızdır. Zenginlik içinde büyümüştür. Kocasıyla birlikte mutlu bir hayatı varken bir gün her şey tersine döner. Agna Şirketi’nde yazılım mühendisi olarak çalışan annesi Şehnaz öldürülmüştür. Bahar güvenli hayatından karanlık bir dünyaya savrulur.

Annesini öldürenler, bilmediği bir nedenden dolayı şimdi Bahar’ın peşindedir. Bahar, bir yandan hayatta kalmaya çalışırken bir yandan da annesinin cinayetinin ardındaki sır perdesini aralamaya çalışır. Sürprizlerle dolu bu serüvende yolu ummadığı biriyle kesişir. Eli kanlı bir mafya eskisi olan Hayati’yle işbirliği yapmak zorunda kalır. Bu zorunluluk zamanla ikisininde hiç hesaba katmadığı kuvvetli bir bağa dönüşür. Bu bağ adeta iki farklı dünyanın çarpışması gibidir. Hayati, Bahar sayesinde içindeki temiz duyguları keşfederken Bahar ise kendi karanlık tarafıyla yüzleşir.

YORUMLAR 14
  • ayyıldız 5 yıl önce Şikayet Et
    Konusu güzel, oyuncular olağanüstü,
    Cevapla
  • ay yıldız 5 yıl önce Şikayet Et
    Güzel bir diziydi devam etmesini istiyorum, gününü değiştirin lütfen
    Cevapla
  • Nimet 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet olağanüstü bir yapım, bu şekilde biterse Ay Yapımın kalitesine bunca emeğe gerçekten yazık olacak. Ancak neyazıkki kanal yayınladığı bir diziyi gözden çıkardıysa bukadar geç saate koyar. Şuan tek bölümlük zaten çekilmiş bölümler 2 şer kısma ayırarak yayınlanıyor. Dizi süresi 2 saat, 1 er saatini ayırıp 2. kısım olarak yayınlıyorlar. Buda diziyi kurtarabilme adına farklı bi taktik. Hiç sanmıyorum,ama umarım farklı bi günde yayına devam etmeye bir şans daha verilir.
    Cevapla
  • hasan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizinin gününü degisdirin artik baska güne alin Pazartesi gece yarisina koyup ellinize ne geciyor anlamadim gününü degiştirinnn
    Cevapla
  • zeynep 5 yıl önce Şikayet Et
    kaldırıldı galiba yok ekranlarda çok guzel kaliteli diziydi reyting kurbanı oldu
    Cevapla
  • Gizli ajan 5 yıl önce Şikayet Et
    Hayır saat 11:20 de çıkıyor her hafta
    Cevapla
  • esmanur 5 yıl önce Şikayet Et
    dizi kaldırılmadı hala devam ediyor ayrıca final yapmıyor!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!