Bir Mucize Olsun dizisinin oyuncuları kimdir? Oyuncu kadrosu ve hikayesi...

Fox TV ekranlarına yeni bir diziyi kazandırmaya hazırlanıyor. Üvey annesinin zulmü ile çileli bir hayat yaşarken bir kurtarıcı ile kendini bambaşka bir yolda bulan Damla'nın hikayesi Bir Mucize Olsun ne zaman başlıyor? Bir Mucize Olsun dizisi oyuncuları kimlerdir? İşte, Bir Mucize Olsun oyuncu kadrosu ve hikayesi...

Bir Mucize Olsun dizisinin oyuncuları kimdir? Oyuncu kadrosu ve hikayesi...
Bir Mucize Olsun dizisinin oyuncuları kimdir? Oyuncu kadrosu ve hikayesi...
GİRİŞ 11.04.2018 13:23 GÜNCELLEME 11.04.2018 13:23

Fox TV'de yayınlanacak olan Bir Mucize Olsun dizisi çarpıcı hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosu ile iddialı geliyor. Pastel Film yapımı ile ekranda olmaya hazırlanan Bir Mucize Olsun dizisi yönetmen koltuğunda ise başarılı oyuncu, yönetmen Hamdi Alkan yer alıyor. Başrollerinde Furkan Palalı, Su Kutlu, Cihan Ünal ve Ahu Sungur gibi isimlerin rol aldığı Bir Mucize Olsun dizisinin senaryo ve proje tasarımını ise Can Sinan üstleniyor. Uzun zamandır tanıtımları geçen Bir Mucize Olsun dizinin yayın tarihi merak ediliyor. Bu hafta ekranda olması beklenen Bir Mucize Olsun dizisi oyuncuları kimlerdir? İşte, Bir Mucize Olsun oyuncu kadrosu ve hikayesi...

BİR MUCİZE OLSUN İLK BÖLÜM TANITIMI

 

BİR MUCİZE OLSUN NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Başrollerinde Furkan Palalı, Su Kutlu, Cihan Ünal ve Ahu Sungur gibi isimlerin rol aldığı Bir Mucize Olsun dizisi ilk bölümü ile 6 Nisan Cuma akşamı saat 20.00'de Fox TV ekranlarında olacak. 

BİR MUCİZE OLSUN HİKAYESİ...

Çukurdere'nin çamurlu sokaklarında büyüyen Damla onu yetiştiren Maksude'nin yanında evlatlık gibi değil hizmetçi gibi bir yaşam sürmektedir. Sefalet ve umutsuzluk içinde geçen günlerden bir gün kapılarını Yiğit adında genç bir avukat çalar. Gerçek anne babasının kim olduğunu bilmeyen Damla'ya dedesinin ülkenin sayılı zenginlerinden biri olan Azim Sancaktar olduğunu ve ona yeni bir hayat vermek istediğini söyler. Yiğit getirdiği haberle Damla'ya zorluklarla dolu bambaşka bir dünyanın kapılarını açmakla kalmayacak ona aşık da olacaktır.

BİR MUCİZE OLSUN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Furkan Palalı (Yiğit Tümer)

27 Ekim 1986 tarihinde Konya'da dünyaya gelen Furkan Palalı, oyunculuk ve mankenlik yapmaktadır. Adını, 2011 yılında Best Model of Turkey ve ardından da Best Model of the World seçilmesiyle duyulan Furkan Palalı, 2010'dan beri yer aldığı birçok ulusal ve uluslararası defilede ve yine 2010 yılında Tuncay Özinel tiyatrosunda başlayan oyunculuk kariyeriyle, tiyatro oyuncusu olarak Best Model of Turkey seçilen ilk manken olmuştur. 2011 Best Model of Turkey manken yarışmasına katıldı ve birinci oldu. Böylece aynı yıl içerisinde Best Model of the World'e katılmaya hak kazandı.

2012 yılında yayınlanan "Hayat Devam Ediyor" adlı dizide "Giray" karakterini canlandıran Furkan Pala, böylece dizi sektörüne de adım atmış oldu. Palalı Osman Sınav'ın yönettiği ve TRT 1'de yayınlanan Kızılelma dizisinde Millî İstihbarat Teşkilatı elemanı Murad Altay'ı canlandırmıştır. 2016'da vizyona girmiş olan "Somuncu Baba Aşkın Sırrı" isimli sinema filminde de başrol oynayan Furkan Pala yine aynı yıl ekranlara gelen No 309 dizisinde başrol olarak yer almıştır.

Dizideki karakteri: Otuzlu yaşlarının başında... Küçük yaşta yetim ve öksüz kalmış. Son derece çalışkan, dürüst ve cesur bir avukat. Azim Sancaktar’ın sağ kolu... Doğruluk ve adaletten şaşmayan, kararlı, cesur bir adam... Asla pes etmeyen, inatçı ve hırslı bir yapısı var. Korumacı tarafı fazla gelişmiş. Damla’ya da ilk önce bu refleksle yaklaşıyor. Zamanla Damla’nın iyiliğine, masumiyetine ve cesaretine tanık oldukça genç kıza aşık olmaktan kendini alamıyor.

Su Kutlu (Damla Sancaktar)

1 Ocak 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Su Kutlu, oyunculuk alanında herhangi bir eğitim almamıştır. Eti Maximus reklam filmiyle keşfedilmiş ve ardından Hayatımın Rolü, Ali Ayşe'yi Seviyor, Çalıkuşu, Güzelköylü ve Arkadaşlar İyidir gibi projelerde yer almış ve oyuncu koçlarıyla çalışmıştır. 2018 yılına gelindiğinde ise Fox TV ekranlarında yayınlanacak olan Bir Mucize Olsun dizisinde rol alacaktır. 

Dizideki karakteri: Yirmili yaşlarının başında... Gerçek anne ve babasını tanımadan analığı Maksude tarafından evlatlık olarak büyütülmüş. İyi kalpli, sevgi dolu, şefkatli ve dürüst bir kız. Çevresindeki insanların sorunlarına karşı son derece ilgili. Yardımsever ve fedakar... Samimi, sıcakkanlı ve mütevazı... Zorluklarla, sefaletle dolu bir hayat yaşasa da umudunu kaybetmiyor. Bir gün bir mucize olacağına, gerçek aşkı ve sevgiyi bulacağına inanıyor.

Cihan Ünal

Cihan Ünal (Azim Sancaktar)

22 Ocak 1946 tarihinde Kastamonu'da dünyaya gelen Cihan Ünal, 1960-1964 Ortaokul ve Lise Döneminde, Ankara Radyosu Çocuk Kulübünde, Ankara Radyosu Eğitim Programlarında, Ankara Radyosu “Radyo Tiyatrosu” programlarında ve Ankara Radyosu “Arkası Yarın” programlarında çalıştı.Yine aynı yıllarda çocuk tiyatrosu ve özel tiyatrolarda amatör olarak oyunculuk yaptı. 1962 yılında Ankara Halkevi'nde tiyatro kurslarına katıldı. Ardından aynı kurumda oyunculuk yaptı. 1964 yılında Ankara Devlet Konservatuvarına girdi.1969'da Konsevatuvarın Tiyatro Bölümü yüksek kısmından mezun oldu ve aynı yıl Ankara Devlet Tiyatrosu'nda oyuncu olarak göreve başladı.

İlk defa 1971 yılında "Damdaki Kemancı" filminde oynadı. İkinci defa oynadığı sinema filmi ilk Türk korku klasiklerinden olan "Şeytan" oldu. 1971-1973 yılları arasında Ankara Devlet Konservatuvarı oyunculuk bölümünde Cüneyt Gökçer’in asistanlığını yaptı. 1973 - 1982 yıllarında yine aynı okulda öğretim görevlisi olarak diksiyon, mimik, rol ve sahne derslerine girdi. 1992 British Council ve Royal Shakespeare Company’nin davetlisi olarak Stratford’da ses ve nefes seminerlerine katıldı. 1997'de özel bir diksiyon ve spikerlik kursunda öğretmenlik yaptı.

1999 yılında Yeditepe Üniversitesi'nde oyunculuk ve diksiyon derslerine girdi. 2000 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda diksiyon, mimik, rol ve sahne dersleri verdi. 2001'de aynı yerde Tiyatro Anasanat Dalı Başkanı oldu. Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçısı Hepşen Akar'ın kardeşi olan Cihan Ünal, ilk evliliğini manken Sabiha Tarhan ile yaptı. Bu evlilikten Irmak adında bir kızı oldu. İkinci evliliğini ise Mine filminin setinde tanışıp aşık olduğu Türkân Şoray ile yaptı. Bu evlilikten Yağmur adında bir kızı daha oldu.

Dizideki karakteri: Yetmişli yaşlarının başında... İnşaat sektöründe zirveye ulaşmış zengin ve güçlü bir işadamı. Zeki, hırslı, son derece otoriter ve acımasız... Bugüne kadar etrafına korku salarak herkesi kontrol etmiş. Ölümcül bir hastalığa yakalandığını öğrendiğinden beri farklı bir insana dönüşmüş. Artık bu hayattaki tek amacı işlediği günahların vebalini ödemek.

Ahu Sungur (Maksude Şahin)

Ahu sungur 5 Şubat 1981 doğumlu ve Akademi İstanbul Tiyatro Bölümü mezunudur. Okuldan mezun olduktan sonra Semaver Kumpanya, Tiyatro Çisenti ve Tiyatro Kedi’de çeşitli oyunlarda yer aldı. En son Tiyatro Kedi’de Bir Komiser Geldi isimli oyunda Semih Sergen ile başrolleri paylaştılar. Adını Feriha Koydum dizisinde Emir karakterinin annesini canlandırdı. Mandıra Filozofu filminde Selin karakterini canlandıran oyuncu en son O Hayat Benim dizisinde yer almıştır.

Dizideki karakteri: Kırklı yaşlarının başında bir pavyon şarkıcısı... Gençlik günleri artık geride kalmaya başlamış olsa da hâlâ gösterişli, güzel bir kadın. Hayata ve kadere karşı isyankar. Şarkı söylemek en büyük tutkusu. Ünlü bir şarkıcı olmanın ve gecekondudan kurtulup zengin bir hayat sürmenin hayalini kuruyor. Çalışkan ve mücadeleci bir yapıya sahip. Patavatsız, huysuz ve gösteriş budalası... Eğlenceye, güzel ve pahalı olan her şeye aşırı düşkünlüğü var.

Ayşegül Günay

Ayşegül Günay (Esma Sancaktar)

1969 yılında Eskişehir'de doğan Ayşegül Günay, Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Yer Gök Aşk dizisinde canlandırdığı Sultan karakteri ile asıl çıkışını yapmış ve izleyicilerin büyük beğenisini toplamıştır. Birçok dizi ve film projesinde rol alan Ayşegül Günay, Fox TV'de Bir Mucize Olsun dizisinde Esma karakterini canlandıracaktır. 

Dizideki karakteri: Ellili yaşlarının başında... İnanılmaz bir yükselme hırsı var. Azim Sancaktar gibi zengin ve kudretli bir adamla evlenerek amacına ulaşmış. Zamanla sosyetenin tanınmış simalarından biri olmuş. Her daim bakımlı, son derece hoş ve alımlı bir kadın. Küstah ve insanlara üstten bakan bir yapısı var. Küçük dağları ben yarattım havasında. Aşırı kontrolcü ve bencil... Kendi çıkarlarından başka hiçbir şey umurunda değil. Gücü ve iktidarı elinde tutmak için yapmayacağı şey yok. Kafasında bin tilki dolanıyor ama bininin de kuyruğu birbirine değmiyor.

Rıdvan Aybars Düzey (Fırat Yalçın)

Rıdvan Aybars Düzey, 1986 yılında İzmir’de doğmuştur. Atölye Kraft’ta Oyunculuk Eğitimi alan Aybars Düzey, 2010 yılında sinema filmi ile oyunculuğa adım atmıştır. 2014 yılında Benim Adım Gültepe dizisiyle televizyon dünyasına adfım atmıştır. Maral, Kahireli Palas, Kanıt Ateş Üstünde dizilerinde rol almıştır. Fox TV’de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni sezon kadrosuna dahil olmuştur ve Şehzade İbrahim karakterini canlandırmıştır.

Dizideki karakteri: Yirmili yaşlarının sonunda... Çöpçülük yaparak hayatını kazanan Çukurdere mahallesinin bıçkın delikanlısı. Damla’ya aşık. Ama bu aşk karşılıksız. Hırsı öfkesi hep bundan dolayı. İsyankar bir adam... Sevdikleri için ölür de öldürür de... Gözü kara... Sağı solu belli olmayan Fırat Nehri gibi deli bir oğlan.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?