Avlu 3.bölüm fragmanı: Nihal öldü, Deniz'in başı büyük belada

Avlu 2.bölümü ile Star TV'de ekrana geldi. Nefes kesen Avlu son bölümde; talihsiz şekilde Müdür Nihal'i yaralamakla suçlanan Deniz'i çok daha zor günler beklemektedir. Nihal'in ölümü olayın tek şahidini de ortadan kaldırmış olur. Peki, seyirciyi ekrana kilitleyen Avlu 2.bölümün hemen ardından merakla beklenen Avlu 3.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 11.04.2018 16:41 GÜNCELLEME 13.04.2018 10:24

Star TV'nin yeni dizisi Avlu 2.bölümü seyirci ile buluştu. Avlu 2.son bölümde; Cezaevinde çıkan kargaşa hala devam etmektedir. Kamuoyunun artık bütün ilgisi cezaevinin üzerindedir. Nihal’i bıçakladığı düşünülen Deniz’in ise yalnızca bir şahidi vardır; kanlar içinde hastaneye kaldırılan müdür Nihal. Yaşanan bu olay içerdeki güç dengelerini değiştirecektir. Deniz daha ne olduğunu, nereye geldiğini anlayamadan diğer mahkumlar onun üzerine oyunlar oynamaya başlamıştır bile. Peki, seyirciyi ekrana kilitleyen son bölümün ardından, Avlu 3.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

AVLU 3.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse ve Kenan Ece gibi oyuncuların rol aldığı Avlu dizisi 3.bölümü ile 12 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak. 

AVLU 2.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

AVLU SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Deniz uzun zamandır eşinden şiddet görmektedir. Bir gece evinden gelen bağırışmalar, bir el silah sesiyle bıçak gibi kesilir. Deniz, kavga sırasında eşi Hakan’ı vurduğu iddiasıyla tutuklanır. Tutuklu olarak kalacağı cezaevine gelen Deniz’in tek isteği kızını arayıp durumunu öğrenmektir. Fakat içeride, kendi kurallarını ve taraflarını oluşturmuş, birbirine düşman iki kadının arasında bulur kendini: Azra ve Kudret. İki kadın da Deniz’i kendi tarafına çekerek cezaevi içindeki güçlerini artırmak için mücadeleye girişir. Deniz’in ise tek isteği hiçbir belaya ve suça bulaşmadan en kısa zamanda kızına kavuşmaktır. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor
Deprem uzmanından uyarı: 'Tokat'ta 6 ve üzeri deprem olabilir'