İstanbullu Gelin 45.bölüm 2.fragmanı! Adem aileye giriyor...

İstanbullu Gelin 44.bölümü ile Star TV'de ekrana geldi. İstanbullu Gelin 44.son bölümde; Ada'nın hastalığı Fikret ve İpek'i yan yana getirdi. Öte yandan ağır yara alan Adem Faruk'tan destek alırken, bölüm finalinde silahlar konuştu. Peki, İstanbullu Gelin son bölümün ardından, İstanbullu Gelin 45.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 13.04.2018 16:49 GÜNCELLEME 13.04.2018 16:49

İstanbullu Gelin 44.bölümü ile seyirci ile buluştu. İstanbullu Gelin 44.son bölümde; Ada'dan gelen kötü haber Boranlar'ı yıkarken, Esma'nın Garip ile olan kaçamağı başına dert açacaktır. Diğer bir yandan Osman'ın gidişi ve Faruk'un ona engel olmaması Süreyya'nın kafasını iyice karıştırır. Dilara'dan aldığı darbe ile de iyice yıkılan Süreyya ve Dilara sürpriz bir planla yan yana gelir. Adem ve Faruk'un ittifakı yeni bir kardeşlik bağının habercisidir. Hastaneden kaçarak intikam hırsıyla dolup taşan Reyhan ise üyük tehlike arz etmektedir. Faruk ve Süreyya'yı ansızın yakalayan Reyhan namluyu onlara doğrultur. Peki, son anda gelen Adem Faruk'u kurtarabildi mi? İlgiyle izlenen İstanbullu Gelin son bölümün ardından, merakla beklenen İstanbullu Gelin 45.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

İSTANBULLU GELİN 45.BÖLÜM FRAGMANI

İSTANBULLU GELİN 45.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Fırat Tanış ve daha bir çok ünlü oyuncunun rol aldığı İstanbullu Gelin 45.bölüm 13 Nisan Cuma günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak.

İSTANBULLU GELİN 44.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ada’nın rahatsızlığı konağı endişelendirirken Esma her şeye rağmen ailesini bir arada tutmak için harekete geçer. Fikret ve İpek için yeni bir dönem başlamaktadır. Dilara’yı kaybettiğini düşünen Süreyya, Osman’ın gitme kararındaki ısrarıyla iyice kendisini yalnız hisseder. Faruk’un Osman’ı engellemiyor olmasına ise inanamamaktadır. Boranlar ailevi dertleriyle mücadele ederken Adem’den gelen beklenmedik haberle sarsılırlar; Reyhan hastaneden kaçmıştır…

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!