Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm fragmanı: Sinan, yolun sonuna geldi!

Star TV ekranlarında entrikanın yoğun şekilde yaşandığı Fazilet Hanım ve Kızları 43. yeni bölüm fragmanı izleyicisini şaşkına çeviren gelişmelerle karşıladı. Fazilet Hanım ve Kızları son bölümde, Hazan ve Yağız, yaşadıkları anın etkisine kapılarak büyük sarsıntı geçirdi. İşte, Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm fragmanı, son bölüm özeti!

GİRİŞ 09.04.2018 23:05 GÜNCELLEME 09.04.2018 23:05

Star TV ekranlarında her hafta büyük bir heyecana sahne olan ve soluk soluğa takip edilen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları 42. son bölümüyle 7 Nisan Cumartesi akşamı izleyicisini karşıladı. Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm fragmanı dur durak bilmeden sorgulandığı son bölümde; Hazan ve Yağız, yaşadıkları anın büyüleyici etkisine kapılarak büyük sarsıntı geçirdi. Hazan ve Yağız, birbirlerine karşı duydukları sevgiyi en iyi şekilde yansıtan aralarındaki yakınlaşmanın sonrasında ne yapacağını bilemez halde çaresizliğin en derinliklerine doğru sürüklendi. İzleyici kitlesine unutulmaz sahnelerle ağırlayan son bölümün hemen arkasından Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm fragmanı araştırması içerisine girilmişti. Yüksek reyting oranları ve çok geniş izleyici kitlesiyle adından daima söz ettiren Fazilet Hanım ve Kızları 43. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm fragmanında; Abisi Yağız ve sevdiği kadın Hazan arasındaki ilişkiyi öğrenmesinin ardından, Sinan'ın arabasını uçurumdan aşağı doğru sürümesi tansiyon seviyesini yükseltti. İşte, Fazilet Hanım ve Kızları son bölümle ilgili merak edilen tüm ayrıntılar ve yeni bölüm fragmanına ilişkin en son gelişmeler...

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 43. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığını Avşar Film’in üstlendiği, senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda ise Gökçen Usta’nın oturduğu Fazilet Hanım ve Kızları 43. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gelecek hafta izleyicisinin karşısına geçecek yeni bölüme dair en gelişmeleri yansıtacak Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm fragmanında, Sinan'ın arabasını uçurumdan aşağı doğru sürüklemesi sahne olmasının sonrasında izleyicilerin akıllarını; ''Sinan intihar mı ediyor?'', ''Sinan ölecek mi?'' gibi sorular kurcaladı. İşte, Fazilet Hanım ve Kızları 43. yeni bölüm fragmanı...

FAZİLET HANIM VE KIZLARI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yağız ve Hazan, yaşadıkları anın etkisinde ne yapacaklarını bilemezken Sinan'ın gelmesiyle dengeleri tamamen bozulur. Üzerlerindeki duygusal baskı giderek artarken, Hazan duygularını kalbine gömüp her şeyi geride bırakmaya kararlıdır. Ece, Hazım'ın teklifiyle boşanmaya giden yolda atacağı adıma karar vermeye çalışırken Şükriye'nin ani ölümü Yasin'i tamamen yıkmıştır. Şükriye'nin mektubunun peşinde olan Fazilet, tüm dikkatini Ece ve Yasin cephesine vermişken, Hazan'ın Almanya kararı ile altüst olur.

Fazilet'in tüm planlarına rağmen annesinin mektubunu bulan Yasin sonunda hayatının gerçeği ile yüz yüze kalırken, kızının Yağız yüzünden gidecek olmasını hazmedemeyen Fazilet'in tepkisi ortalığı karıştırır. Hazan'ın duygularını itiraf ettiği ses kaydının Nil'in eline geçmesiyle Yağız ve Hazan için çember daralır. Üzerlerindeki baskı ve kalplerindeki fırtınayla birbirlerinden kaçmaya çalışan aşıklar, kendilerini hiç hazır olmadıkları bir yüzleşmenin içinde bulur.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 43. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Nazan Kesal, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul, Mahir Günşıray, Alp Navruz, Afra Saraçoğlu, Tolga Güleç, Hazal Türesan ve Ecem Baltı gibi isimlerin üstlendiği Fazilet Hanım ve Kızları 43. yeni bölümüyle 14 Nisan Cumartesi Cumartesi günü saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

faz

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kassam görüntüleri yayınladı, İsrail karıştı! Netanyahu’nun evinin önüne yığıldılar
Son dakika: 25 kişinin öldüğü faciada kararlar açıklandı!