Diriliş Ertuğrul 114.bölüm izle! Sadettin Köpeğin sonu...

Yeni bölüm tanıtımı günlerdir merakla beklenen Diriliş Ertuğrul 114.bölümü yayınlandı. Son bölümüyle izleyenleri nefesini kesen ve yeni bölümünde Sadettin Köpeğin ölüp ölmeyeceği merak konusu olan Diriliş Ertuğrul 114.bölümü herkesi şaşırttı. İşte TRT 1 yeni bölüm izleme sayfası...

GİRİŞ 16.04.2018 10:24 GÜNCELLEME 16.04.2018 10:24
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul 114.bölümü yayınlandı. Peki Diriliş Ertuğrul 114.bölümünde neler oldu? Emir Sadettin Köpek ölecek mi? "Bu zalimle mazlumun hak ile batılın ihanet ile sadakatin savaşıdır. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun" diyen Ertuğrul Bey beklenen savaşı başlatıyor. İşte Diriliş Ertuğrul 114.bölüm özeti ve tüm detayları...

Diriliş Ertuğrul, Emir Sadettin Köpek tarihte nasıl can verdi! İşte ölümü...

 

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 114 BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ertuğrul ile Günalp arasındaki hesaplaşma, Ertuğrul’un Günalp’ı alt etmesi ve onu affetmesi ile sonuçlandı. Bu sırada obadan Köpek’i öldürmek üzere ayrılan Aslıhan Hatun, amacına ulaşamayıp kendi canından oldu. Obadakiler ve Turgut, Aslıhan’ın beklenmedik ölümü karşısında yıkıma uğradı. Köpek’in öldürülmeye çalışıldığını öğrenen Mahperi Hatun, yarım kalan işi tamamlamak istedi ancak Köpek, Kayraldı sayesinde saraydan çıkarıldı. Günalp, Köpek’in saldırıya uğradığını öğrenince Ertuğrul’u öldürmek için tekrar harekete geçti. Öte yandan Tekfur Kritos, Ahmet’i Nikea’ya imparatorun yanına gönderirken, Sultan Gıyaseddin ise Ertuğrul ile iş birliği yaparak Köpek’i öldürmesi için Sivas Emiri Hüsameddin Karaca’yı vazifelendirdi. Ertuğrul ve Alplar Aslıhan’ı Söğüt’e defnettikten sonra mezarı başında Saadettin Köpek’ten intikam almak için yemin etti.
 
Ertuğrul, Hüsameddin Karaca ile bir olup Köpek’in cezasını kesebilecek mi? Aslıhan’ın intikamı alınabilecek mi? Aslıhan’ın ölümüyle sarsılan Turgut, ne yapacak? Ahmet, Tekfur Kritos’un ona verdiği görevi yerine getirebilecek mi? Marya’nın Köpek için casusluk yaptığı anlaşılacak mı? Köpek’e olan sadakati yüzünden gözlerine perde inen Günalp, Köpek’in bir hain olduğunu idrak edebilecek mi? Gıyaseddin ve Mahperi, Köpek’in önlenemez yükselişine mani olabilecekler mi? Ertuğrul ve alpların yokluğunda Kayı Obası’nın akıbeti ne olacak?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 114.BÖLÜMÜ HEMEN İZLE

saddetin-114

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMÜNDEN TAHMİNLER...

Aksiyon sahnelerinin yoğunluğu sebebiyle Diriliş Ertuğrul 114.bölüm fragmanı gecikmeli olarak yayınlandı. Son bölümde Sadettin Köpeği bıçaklamaya çalışan Aslıhan Hatun'un ölümüne şahit olduk. Ertuğrul Bey'in uç beyliği elinden alınınca Alpler ile birlikte kaleyi terk etmişti. Maria, Aydoğmuş tarafından salıverilmiş ve Köpeğin hizmetine girmişti. 

Yeni bölümde Sadettin Köpek Samsat seferine çıkmadan yine ortalığı karıştırıyor. Aslıhan Hatun kendisini öldürmek istemesi onu derinden yaraladı. Çünkü bir zamanlar onu seviyordu.

Aslıhan'un bu hamlesini iyi kullanarak Günalp'e bunu Ertuğrul Bey'in yaptırdığını söylemişti. Şimdi ise emrindeki tüm adamları Ertuğrul'u bulmak için kullanacak ve obayı darmadağın edecek.

Sadettin Köpek Sultan olmak için kendine itaat etmeyen emirleri ve obadakileri öldürecek. 

Ertuğrul Bey son anda yetişecek fırlattığı ok Sadettin Köpeği yaralayacak. Sonrası Sadettin Köpek yararlı olarak oradan kaçacaktır. Fakat Köpeğin sonu yakın.

"Bu zalimle mazlumun hak ile batılın ihanet ile sadakatin savaşıdır. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun" diyen Ertuğrul Bey beklenen savaşı başlatıyor.

YORUMLAR 5
  • diriliş 6 yıl önce Şikayet Et
    sadettin ancak mayısta zıbarır.
    Cevapla
  • ömer faruk 6 yıl önce Şikayet Et
    Dizi çok güzel ama 8'de haberler bitiyor özet başlıyor 9'a kadar. 9'da yeni bölüm başlıyor 12'ye kadar. Aralarda o kadar gereksiz ve uzatılan sahneler var ki anlatamam. Biz çalışan insanlarız. 16-17 yıl önce aynı TRT ekranlarında çok güzel bir aile dizisi olan Yeditepe İstanbul vardı. 3-4 dakika özet ve toplamda 40-45 dakika sürüyordu. Bakın biz şanlı tarihimizi seven ve bununla gurur duyan bir nesiliz, gelecek nesilleri de bu bilinçle yetiştirmeye çalışıyoruz. Ama bahsettiğim gibi özetiyle birlikte gece yarısına kadar 4 saat boyunca bir dizinin yayınlanması insanları yoruyor, uykusuz bırakıyor ve usandırıyor. Aynı şey Mehmetçik Kutulamare ve Payitaht Abdülhamid içinde geçerli.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 6 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekde Kayı Obasını kimse yerle bir edemiyor? Sadaettin Köpeğide Sarayda Sivas valisi karaca gebertiyor?. Ertuğrul gazi Tüm Boyları birleştirerek ; Söğütde Osmanlının temelini atarken Selçuklu ile beraber ...Bizansla Moğollarla savaşıyor.
    Cevapla
  • TAHA KAYA 6 yıl önce Şikayet Et
    o oku başkasına atıyodur
    Cevapla
  • esat 6 yıl önce Şikayet Et
    emir sadetinin sonu 114. bölumde ok emir sadetin atılıyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız