Diriliş Ertuğrul 115.bölüm tanıtımı neden geç yayınlandı?

Son bölümünde yine heyecan dolu sahnelerin yaşandığı Diriliş Ertuğrul 115.bölüm fragmanı büyük merak konusu oldu. TRT 1'in reyting rekortmeni Diriliş önümüzdeki hafta yayınlanmayacak mı? İşte yeni bölümü ile ilgili detaylar...

GİRİŞ 13.04.2018 00:05 GÜNCELLEME 13.04.2018 10:30
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul son bölümü izleyici ile buluştu. Sadettin Köpeğin öldürülmesine adım adım yaklaşan Ertuğrul Bey'in yeni planı ne olacak? Diriliş Ertuğrul 115.bölüm fragmanı merakla beklenirken henüz yayınlanmaması dizinin önümüzdeki hafta olup olmayacağı araştırılıyor. Geçtiğimiz haftada fragmanı geç yayınlanan Diriliş'in yeni bölümü ne zaman? 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 115.BÖLÜM FRAGMANI NEDEN YOK?

Diriliş Ertuğrul 115.bölüm fragmanı! Ertuğrul'a şoke eden işkence...

 

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç paylaştığı sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 115.bölümü fragmanı TRT 1 ekranlarında yayınlanmadı. Genellikle son bölümü yayınlandıktan hemen sonra paylaşılan fragman bu hafta izleyiciyle buluşmadı. Dizi severler ise Diriliş Ertuğrul 115.bölüm tanıtımının ne zaman yayınlanacağını merak etmeye başladı. 

Fakat TRT 1 ve yapımcı şirketten dizinin yeni bölüm fragmanı ile ilgili resmi bir açıklama gelmedi. Son bölümünde "Aksiyon sahnelerimizin yoğunluğu nedeniyle dizimizin 114.bölüm tanıtımı yetişmemiştir. Heyecan aksiyon ve macera dolu yeni bölümüyle Diriliş Ertuğrul, haftaya çarşamba günü saat 20:00'da TRT 1 ekranlarında olacaktır." açıklaması bu hafta geçerli olup olmayacağı ilerleyen günlerde belli olacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Aksiyon sahnelerinin yoğunluğu sebebiyle Diriliş Ertuğrul 114.bölüm fragmanı gecikmeli olarak yayınlandı. Son bölümde Sadettin Köpeği bıçaklamaya çalışan Aslıhan Hatun'un ölümüne şahit olduk. Ertuğrul Bey'in uç beyliği elinden alınınca Alpler ile birlikte kaleyi terk etmişti. Maria, Aydoğmuş tarafından salıverilmiş ve Köpeğin hizmetine girmişti. 

Yeni bölümde Sadettin Köpek Samsat seferine çıkmadan yine ortalığı karıştırıyor. Aslıhan Hatun kendisini öldürmek istemesi onu derinden yaraladı. Çünkü bir zamanlar onu seviyordu.

Aslıhan'un bu hamlesini iyi kullanarak Günalp'e bunu Ertuğrul Bey'in yaptırdığını söylemişti. Şimdi ise emrindeki tüm adamları Ertuğrul'u bulmak için kullanacak ve obayı darmadağın edecek.

Sadettin Köpek Sultan olmak için kendine itaat etmeyen emirleri ve obadakileri öldürecek. 

Ertuğrul Bey son anda yetişecek fırlattığı ok Sadettin Köpeği yaralayacak. Sonrası Sadettin Köpek yararlı olarak oradan kaçacaktır. Fakat Köpeğin sonu yakın.

"Bu zalimle mazlumun hak ile batılın ihanet ile sadakatin savaşıdır. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun" diyen Ertuğrul Bey beklenen savaşı başlatıyor.

YORUMLAR 21
  • Sefkat 6 yıl önce Şikayet Et
    bazi yorumlara bakiyorumda izlemeyin kardesim
    Cevapla
  • konyali 6 yıl önce Şikayet Et
    saadettinin ölümü bu sezonun final bölümunde olacak... daha 6
    Cevapla
  • Mehmet altin 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizi böyle tarih dışına çıkarsa birtek izleyeni kalmayacak asker 1 ok la 1 bıçakla 1 kılıç darbesiyle oluyor da sözüm ona saadettin köpek it süt nasıl olurda 3 bıçak yadahh uzun delici bir aletle olmuyor lütfen bizi bu tarihimizin destanindan bu şekilde soyutmayin
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    kötünün ömrü uzun olur.cehennemde çok yansın diye.
    Cevapla
  • Vatandas 6 yıl önce Şikayet Et
    Izleme O zaman bij izleriz
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Biz BU diziyi severek v e heyecanla izliyoruz lakin lütfen tarihimiz nasıl olmuşsa öyle yansıtır bizleri daha iyi aydinlatirsiniz tsk
    Cevapla
  • Mehter 6 yıl önce Şikayet Et
    Gecen haftada öyle dediler dogru duzgun bir sahnede yoktu aksiyon olacak oyalamayin milleti tarih dizisi ask dizi degil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası