Vatanım Sensin 53.bölüm fragmanı: Hilal felç kalıyor, Cevdet intikam...

Vatanım Sensin 52.bölümü ile ekrana geldi. Kanal D'nin sevilen dizisi Vatanım Sensin son bölümde; Cevdet, kızı Hilal’in felç kalmasına sebep olan suçlunun peşine düşüyor; olayın arkasındaki kişilerin maskesini düşürmeye çalışıyor. Peki, Vatanım Sensin 52.bölümün ardından, Vatanım Sensin 53.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin 53.bölüm fragmanı: Hilal felç kalıyor, Cevdet intikam...
Vatanım Sensin 53.bölüm fragmanı: Hilal felç kalıyor, Cevdet intikam...
GİRİŞ 19.04.2018 15:49 GÜNCELLEME 19.04.2018 15:49

Vatanım Sensin son bölümde; Cevdet, Güney Cephesi’nin kapanması yolunda büyük bir adım atsa da Filippos’un son hamlesiyle Doğu Cephesi yeniden karışmış, Türk Ordusu'nun gücü tek cephede toplanamaz hale gelmiştir. Hilal yeni durumunu kabullenmekte güçlük çekerken, ne Leon ne de ailesi onun umutsuzluğa teslim olmasına izin vermeyecektir. Böylece Cevdet ve Leon, Hilal’i bu hale getiren caninin izini sürmeye başlarlar. Ancak failin kimliği onları yepyeni bir şüpheye iter. Peki, nefes kesen Vatanım Sensin 52.bölümün ardından, merakla beklenen Vatanım Sensin 53.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

VATANIM SENSİN 53.BÖLÜM FRAGMANI

 

 

Kanal D ekranlarının beğeniyle izlenen dizisi Vatanım Sensin 53.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak yayınlanır yayınlanmaz haberimizin detayında yer alacaktır. 

VATANIM SENSİN 53.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak gibi isimlerin rol aldığı Vatanım Sensin 53.bölümü 19 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak.

VATANIM SENSİN 52.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

VATANIM SENSİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yunan Kumandanı Filippos ve Yunan albay Adonis’in Hilal ve Leon’u ayırmak için plan yapmışlardı. Bu planın neticesinde Adonis, Hilal ve arkadaşlarının gece savaş mağdurları için eşya toplamaya çıktıkları zaman saldırıya geçmesine sebep olmuştu. Hilal, sokak ortasında vurulmuş ve kanlar içinde Leon tarafından bulunmuştu. Hastaneye kaldırılan Hilal, yaşam savaşını kazanır. Lakin Hilal’i büyük bir felaket beklemektedir. Hilal, bacaklarını hissedemez ve felç kalır. Bu durum Hilal ve ailesini kahreder.

Olayın yankıları sürerken Hilal, Leon ile hiç yapmadığı türden bir konuşmaya hazırlanır. Hilal, yaşadığı olay sonrasında bazı hakikatlerle karşı karşıya kalmıştır. Hilal’in bu konuşması Leon’u tedirgin eder ve ikili için yeni bir süreç başlar. Adonis’in suçu ortaya çıkmak üzeredir. Yunan Kumandanı Filippos, İzmir’den gitmeden önce ona son bir vazife verir. Yeni vazifesi, öncekilerden daha zordur ve her zamankinden daha dikkatli olmak zorunda kalacaktır. Adonis, bu vazifesi esnasında kimse tarafından bulunmaması gerekmektedir. Cevdet ve Yunan Ordusu, Adonis’in peşine düşer ve her yerde onu aramaya başlarlar.

Cephede üst üste zaferler alan İsmet Bey ve Türk Ordusu, Yunanlar tarafından yeni bir hamle beklemektedirler. Yunan Kumandanı Filippos’un harekete geçeceğini düşünen İsmet Bey, hazırlıklı olmaları gerektiğini ifade eder. Filippos, Türk Ordusu içine doktor kılığında bir hain sokmuştur. İçeriden kendisine istihbarat getiren bu kişi, Milli Mücadele için savaşan Türk Ordusu’nu kötü etkileyecektir. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması