Avlu 4.bölüm fragmanı! Deniz cinayetten aklanabilecek mi?

Star TV ekranlarının yeni dizisi Avlu 3.bölümü ile seyirci karşısına çıktı. Avlu 3.son bölümde; Deniz, Nihal cinayetinde hala baş şüphelidir ve cinayet mahallinde bulunan delil ise bu ihtimali herkesin gözünde kesinleştirir. İşte, Avlu son bölümün hemen ardından yayınlanan, Avlu 4.bölüm fragmanı...

GİRİŞ 19.04.2018 15:48 GÜNCELLEME 19.04.2018 15:48

Avlu 3.bölümü ile Star TV'de ekrana geldi. Başrollerinde Ceren Moray, Demet Evgar ve Kenan Ece gibi isimlerin rol aldığı Avlu dizisi son bölümde; cezaevinde çıkan isyan sonucunda öldürülen Nihal'in katili bilinmemektedir. Ancak baş şüpheli olarak geçen Deniz, bir türlü masumiyetini ispat edemez. Üzerine bir de cinayet mahallinde bilekliği bulunur. Deniz bu cinayetten aklanabilecek mi? Peki, Avlu 3.bölümün hemen ardından, merakla beklenen Avlu 4.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

AVLU 4.BÖLÜM FRAGMANI

AVLU 4.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse ve Kenan Ece gibi oyuncuların rol aldığı Avlu dizisi 4.bölümü ile 19 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak. 

AVLU 3.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

AVLU SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

İsyan sırasında öldürülen Nihal’in bilekliği zaten baş şüpheli olan Deniz’in hücresinde bulunmuştur. Cinayet delili olarak görülen bileklik Deniz’i büyük bir çıkmaza sokar. Azra ve elemanları dışında hiç kimse, özellikle de Murat, Deniz’in masumiyetine inanmıyordur. Cinayet soruşturması sürerken kamera kayıtlarından çıkan görüntüler akıllara yeni sorular getirir. Bu sırada Azra’nın geçmişi peşini bırakmıyordur. Kudret ise ailesi üzerindeki kontrolü kaybetmeye başladığı için oldukça öfkelidir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası