Söz 43.bölüm fragmanı! Söz son bölümde Yavuz zor durumda...

Söz 42.bölümü ile Star TV'de ekrana geldi. Her bölümü ile seyirciyi ekrana kilitlemeyi başaran Söz 42.bölümde; Çolak'ın ölümü terör örgütüne ağır bir darbe vurur. Öte yandan Yavuz Derman tarafından kaçırılan Bahar'ı kurtarmak için canını ortaya koyacaktır. İşte, Söz son son bölümün ardından gelen Söz 43.bölüm fragmanı

GİRİŞ 19.04.2018 09:15 GÜNCELLEME 19.04.2018 09:15

Söz 42.bölümünde; Bahar’ı, Derman’ın elinden kurtarmak için varını yoğunu ortaya koyan Yavuz ve Tim, Derman’la burun burunadır. Yavuz, Bahar’ı kurtarmanın bedelini hayatıyla ödemeye hazırdır. Nefes kesen Söz son bölümün ardından, Söz yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Peki, Söz 43.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SÖZ 43.BÖLÜM FRAGMANI

SÖZ 43.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat, Mehmet Özgür gibi isimlerin rol aldığı Söz 43.bölüm 23 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00'de Star TV ekranlarında olacak. 

SÖZ 42.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Konvoya yapılan hain saldırı Erdem’in ve kahraman Mehmetçiğimizin gayretiyle savuşturulur. Çatışma sırasında yaralanan Derman kaçmayı başarır ancak durumu ağırdır. Derman’ı tedavi etmek için bir doktora ihtiyacı olan teröristler köye gelen konvoydan bir doktoru kaçırmaya karar verir. Bu doktor Bahar olacaktır.

Konvoyun köye ulaştığını öğrenen ataşe, en sağlam elemanlarından oluşturduğu bir ekibi köyü basmak için görevlendirir. Bu baskını önlemek için Keşanlı önderliğindeki Tim teröristlerin hiç beklemediği bir hamle yapacaktır. Bu esnada Yavuz ise büyük bir tehditle yüz yüze gelmiştir. Yavuz’u içinde bulunduğu tuzaktan kurtarmak için Tim seferber olacaktır. Köyde de hareketli saatler yaşanmaktadır. Teröristlerin yardımlar yerine ulaşmasın diye kurduğu tuzaklar sadece Yavuz’u değil, Su ve Çaylak’ı da ölümle burun buruna getirir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!
Seçim için hazırlıklar tamam! İlk önce o şehirlerin sonuçları gelecek