Siyah Beyaz Aşk 27. yeni bölüm fragmanı yayında mı? Son bölüm özeti!

Siyah Beyaz Aşk son bölümde; Aslı ve Ferhat, dünyaya gelecek bebeğinin hayatını düşünüp silahtan ve tehlikeden uzaklaşarak tertemiz bir hayat kurmak niyetine girdi. Ferhat'ın Cüneyt'le yüz yüze gelmesi sonucu işlerin sarpa sardığı son bölümle birlikte yeni bölüm fragmanı geldi mi? Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı gelişmeleri!

Siyah Beyaz Aşk 27. yeni bölüm fragmanı yayında mı? Son bölüm özeti!
Siyah Beyaz Aşk 27. yeni bölüm fragmanı yayında mı? Son bölüm özeti!
GİRİŞ 17.04.2018 16:33 GÜNCELLEME 17.04.2018 16:33

16 Nisan Pazartesi tarihinde yayınlanan Siyah Beyaz son bölümde; Ferhat ve Aslı ikilisi dünyaya gelecek bebeğinin huzurlu, güvenli ve tehlikeden uzak bir şekilde yaşaması adına radikal kararlar alma yönünde ilerledi. Bu doğrultuda, hayatlarında silah ve kötülüklerin yok olması için tertemiz bir sayfa açıp birbirlerine söz verdiler. Siyah Beyaz Aşk son bölümde; Jülide, Özge mevzusuyla ilgili söylemlerde bulunması sonucu As-Fer ikilisinin ilişkisinin tehlike altına girmesine neden oldu. Öte yandan yeni bölüm fragmanı dört gözle beklenen Siyah Beyaz Aşk son bölümde, Ferhat'ın eve yeniden dönen Cüneyt'le hesaplaşma geçirmesi ve Gülsüm'ün Cüneyt'e yardım ettiği gerçeğinin açığa çıkması sahne oldu. Peki, Aslı'nın yeğeni Jülide'nin büyük şaşkınlık etkisi meydana getirecek itirafının damgasını vurduğu Siyah Beyaz Aşk 26. son bölümün arkasından Siyah Beyaz Aşk 27. yeni bölüm fragmanı yayınladı mı? İşte, Kanal D ekranlarının sürpriz yüklü sahneleriyle izleyicisinin tutkunu haline geldiği Siyah Beyaz Aşk yeni bölüm fragmanı ve Vildan'ın Ferhat'a bıraktığı mektubun Aslı'nın eline geçmesinin heyecan fırtınası estirdiği son bölüme dair yoğun bir şekilde sorgulamaya alınan tüm ayrıntılar...

SİYAH BEYAZ AŞK 27. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

 

Yapımcılığını Lale Eren ve Ayşe Durmaz'ın üstlendiği, senaryosunu Erkan Birgören ve Banu Tekcan'ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Altan Dönmez'in oturduğu Siyah Beyaz Aşk 27. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak Siyah Beyaz Aşk 26. bölüm fragmanı yayınlandığı gibi haberimizin detayındaki yerini alacaktır. 

SİYAH BEYAZ AŞK 27. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini İbrahim Çelikkol, Birce Akalay, Muhammet Uzuner, Arzu Gamze Kılınç, Ece Dizdar, Deniz Celiloğlu, Cahit Gök, Uğur Aslan, Sinem Ünsal ve Kadriye Kenter gibi isimlerin üstlendiği Siyah Beyaz Aşk 27. yeni bölümüyle 13 Nisan Pazartesi günü saat 20:00'da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

siyah beyaz aşk

SİYAH BEYAZ AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ferhat’ın evden gitmesine mani olmak isteyen Namık’ın tercih ettiği yol başta Aslı olmak üzere evdeki herkesi şaşırtacaktır. Özge meselesi ile Aslı ve Ferhat’ın arasını açmayı planlayan Jülide hedefine ulaşacağını düşünürken, ev içerisinde kendisini bekleyen başka bir tehlikeden habersizdir.

Eve geri dönen Cüneyt, Özge’yi kullanarak evde kalmayı amaçlar. Ancak Ferhat’ın bu konuda başka bir çözüm yolu olacaktır. Ferhat bir yandan da Cüneyt’e yardım eden köstebeğin peşindedir. Ferhat’ın bu yolda ulaşacağı kişi, onu şoke edecektir

Ferhat, Jülide’nin söylediklerinin doğru olup olmadığının peşine düşerken, bir yandan da Aslı’yı bu meseleden uzak tutmaya çalışır. Ancak, bu sandığı kadar kolay olmayacaktır.

Yiğit, Necdet cinayetinin arkasındaki sırrı çözmeye yaklaştıkça, önüne yeni engeller çıkar. Giderek Namık Emirhan ismine yaklaşan Yiğit hiç beklemediği bir tehlike ile karşı karşıya kalacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Alanya'da CHP ve MHP'nin afiş atışmaları
Sarıyer'de korkunç olay! Taksiciyi öldürüp aracını gasbeden zanlı yakalandı