Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 100.bölümde neler oldu? EDHO son bölüm ATV

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 99.bölümü ile ATV ekranlarındaydı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Hızır masada olan masada ölecektir kuralına bağlı kalarak Pudra Hakkı'nın ipini oracıkta çeker. Nefes kesen son bölümünün ardından, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 100.bölüm fragmanı merakla bekleniyor.

GİRİŞ 25.04.2018 08:47 GÜNCELLEME 25.04.2018 09:46

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 99.son bölümde; Kalp doktoru Derya'nın eve gelmesiyle ortaya çıkan durumlar, Çakırbeyli ailesini Meryem'in hasta olduğu gerçeğine de yakınlaştırır. Her yerde gözü kulağı olan Hayriye Ana, Derya'nın kadın doğum uzmanı olmadığını bildiğinden, yakaladığı ipin ucunu düğümü çözene kadar bırakmamaya kararlıdır. Öte yandan Hızır, masa kurallarına riayet ederek Pudra Hakkı'nın ipini çeker. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümün ardından, merakla beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 100.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 100.BÖLÜM FRAGMANI

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 100.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik ve Tarık Ünlüoğlu gibi isimlerin rol aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 100.bölümü ile 24 Nisan Salı akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak. 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 99.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kimsesiz Yaşar'ın uzun zaman sonra karşısına çıkan gizli sevdası, dikkatsizce hareket etmesine ve sonucunda Reşit'in ağına düşmesine sebep olmuştur. Hızır Çakırbeyli eski dostuna olanları yeni düşmanına ödetmeye kararlıdır. Olanlardan sonra Reşit'i bir kez daha mekanında ağırlayan Hızır, eski olumlu tavrının aksine artık alenen hasım olduklarını vurgular. Reşit de bu karşılamaya cevaben küçümsediği Çakırbeylilere tehditler yağdırır.

Artık sıranın kendilerinde olduğunu bilen Hakkı ise canını kurtarmak için Ekrem'den derhal etkili bir plan yapmasını ister. Eski hasımlarını da unutmayan Hızır kendinden beklendiği gibi masadaki ölümler için hazırlık yapmaktadır. Kural kuraldır. Masada oturan masada ölecektir. Kalp doktoru Derya'nın eve gelmesiyle ortaya çıkan durumlar, Çakırbeyli ailesini Meryem'in hasta olduğu gerçeğine de yakınlaştırır. Her yerde gözü kulağı olan Hayriye Ana, Derya'nın kadın doğum uzmanı olmadığını bildiğinden, yakaladığı ipin ucunu düğümü çözene kadar bırakmamaya kararlıdır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Alçakça anlaşmayı duyurdu!
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı