Diriliş Ertuğrul yeni bölümü ne zaman? Yapımcı ve TRT 1 açıklaması...

Son bölümünde Emir Sadettin Köpeğin ölmesiyle heyecan dolu dakikalar yaşatan Diriliş Ertuğrul 116.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümü merakla beklenen Diriliş Ertuğrul 116.bölüm bu hafta ekranlarda olacak mı? Yapımcı konuyla ilgili açıklama yaptı...

Diriliş Ertuğrul yeni bölümü ne zaman? Yapımcı ve TRT 1 açıklaması...
Diriliş Ertuğrul yeni bölümü ne zaman? Yapımcı ve TRT 1 açıklaması...
GİRİŞ 27.04.2018 09:00 GÜNCELLEME 27.04.2018 14:41
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Her bölümü farklı bir aksiyona sahne olan Diriliş Ertuğrul son bölümüyle yine izlenme rekorları kırmayı başardı. Emir Sadettin Köpeğin ölmesiyle heyecan dolu dakikalar yaşatan Diriliş Ertuğrul'un yeni bölüm fragmanı ise büyük merak konusu oldu. Peki TRT 1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul 116.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümü heyecanla bekleyen dizi severler gözünü ekranlara çevirdi. Normal şartlarda son bölümün yayınlanmasının ardından yeni bölüm fragmanı yayınlanan Diriliş Ertuğrul 116.bölüm bu hafta olmayacak mı? İşte tüm detaylar...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 116.BÖLÜM FRAGMANI

 

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç paylaştığı sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 116.bölümü fragmanı TRT 1 ekranlarında henüz yayınlanmadı  Genellikle son bölümü yayınlandıktan hemen sonra paylaşılan fragman bu hafta izleyiciyle buluşmadı. TRT 1 konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmamasına karşın dizinin bu hafta yayınlanması bekleniyor. Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı ise bu akşam ekranlarda yerini alabilir. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimizin detayından takip edebilirsiniz.

Diriliş Ertuğrul'da bir ayrılık daha! Dizi kadrosunda çıkarıldı...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMÜ BU AKŞAM YOK MU?

"Diriliş Ertuğrul'da yeni dönem başlıyor. Yeni dönemle ilgili yaptığımız dekor ve prodüksiyon çalışmaları nedeniyle yayınımıza bir hafta ara veriyoruz. Büyük sürprizlerle dolu, nefesleri kesecek yeni bölümüyle Diriliş Ertuğrul 2 Mayıs Çarşamba saat 20.00'da TRT 1'de."

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Aydoğmuş ve askerleri Sultan'ı öldürmek için çadıra girdi. Fakat Alpler kesinlikle Sultan'ın ölmesine müsade etmeyecekler.

Yeni bölümün kilit adamı ise Günalp Kılıçarslan. Daha Sivas'a varmadan önce aklından hala Ertuğrul'un mu yoksa Sadettin Köpek mi yalan söylüyor soruları geçiyordu. 

Ertuğrul Bey kılıçsız bir şekilde Günalp ve Sadettin Köpeğin eline düştü. Onu şuan için kurtaracak tek kişi Günalp'tir. Ancak Ertuğrul'a yardım etmeden önce Sadettin'in yaptığı kötülüklerin en az birisini görmesi lazım.

Kayı obasına baskın verdirip Sultan'ı öldürmeye çalışmasını öğrenebilir. Ertuğrul yakalansa bile Hüsameddin Karaca safını belli etmemeye dikkat edecektir.

YORUMLAR 28
  • adsız 5 yıl önce Şikayet Et
    bence diriliş çooooook güzellll
    Cevapla
  • enes 5 yıl önce Şikayet Et
    her bölümü iki sinema filmi kadar uzun ve en kıral sinema filminden daha etkiliyici aksiyon sahneleri var biraz anlayış gösterin adamlar bir sinema filmini kaç yılda çekiyor bence haksızlık yapıyorsunuz hiç bos durduklarını sanmıyorum . diriliş ekibinin başarılarının devamını diliyorum
    Cevapla
  • Gökay 5 yıl önce Şikayet Et
    mükemmel bir yapim ,emegi gecen herkese tesekkür ederim
    Cevapla
  • kenan 5 yıl önce Şikayet Et
    izlenmeye deymez artik çünkü uyduruk tarihi bir filme döndü buna bakana belgesel bakin okadarki gercek olanlar!
    Cevapla
  • hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    tarih öğrenmek istiyorsan kitap oku kardeşim. adı üstünde dizi bu.
    Cevapla
  • he valla 5 yıl önce Şikayet Et
    beter olsunlar paraları kalmamış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!